Header

Mammalivet

Klokken 10 i dag [nærmere 10:30 for disse nybakte foreldra] hadde vi time hos nyfødtfotograf - Alv Studio. Lille bolla var litt urolig med hender og føtter, men noen bra bilder er jeg sikker på at det ble. Gleder meg masse til å se dem!

Har gleda meg til denne timen helt siden hu lå i magen. Og Mariell var kjempe koselig og studioet var varmt og hjemmekoselig. Nesten så vi slokna i sofaen begge to mens hu holdt på.

Nå ligger vi i sofaen etter en lang dag og så snart bolla har sovna blir det å lage middag.

// Vært hos nyfødtfotograf eller planer om det?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Sara Alexandra

VIL IKKE SAVNE

Kvalmen
[ var bare kvalm de første 12 ukene, men forferdelig alikevel ]
Vann i kroppen
[ det å ikke få på seg skoa ordentlig, ikke kunne ha på ringen min og føle seg større enn man egentlig var ]
Den store bumpen
[ litt splittet mening om magen - men det å nesten ikke klare å ta på seg buksa stående, ikke klare å ta på seg sokker, ikke klare å barbere seg ordentlig eller klippe tåneglene - er ikke artig ]
Vektøkningen
[ gikk ikke opp mer enn ca 15kg, men det å se vekta gå til ett sted du aldri har vært før var ubehagelig ]

VIL SAVNE


Stryke på magen
[ noe helt spesielt å kjenne på magen å vite at det er en liten skapning man har skapt inni der ]
Spark/bevegelser
[ selvom det mot slutten gikk utover ribbein og sideflesket - var det en koselig følelse å kjenne på ]
Den store bumpen
[ det å gå med babymage var magisk i seg selv - kunne se den vokse litt etter litt hver uke og tenke frem mot den dagen man faktisk har baby på brystet i stedet ]

// Noe du kjenner deg igjen i?

Likes

Comments

Mammalivet

Torsdag 23/03 kl 02:14 kom lille bolla endelig til verden etter noen laaange timer med mye frem og tilbake på sykehuset. Hele 50cm lang og 3105gr ♡

Vi kom hjem fra barsel i går og første natten her hjemme gikk overraskende bra. Men det føles helt uvirkelig. Tenk at man faktisk kan skape noe så søtt og uskyldig?

I skrivende stund ligger hun i armkroken å sover søtt. Nå skal vi bruke de første dagene på å bli vandt til situasjonen også kommer hunden vår hjem igjen. Blir spennende å se hvordan hun reagerer på lille bolla.

Kommer til å legge ut fødselshistorien senere.

// Hatt en fin helg? ♡

Likes

Comments

Mammalivet

Tenk at denne vuggen er 27 år gammel, og fortsatt like fin. Denne vuggen lå jeg i når jeg var pitteliten og bolla skal også få gleden av å ligge i den. Kanskje den kommer til å fortsette å gå i arv? Jeg vet i allefall at jeg skal ta vare på den etter bruk. Eneste som er gjort med den er å beise den med litt hvitt. Jeg er ikke så veldig glad i furu generelt, men ville heller ikke ha en helt hvit vugge.

Denne har stått på hytta til pynt med masse kosebamser oppi. Så den er kun brukt av meg. Ganske spesielt å tenke på at bolla blir nummer to til å sove søtt oppi der.

// Fler som har gammel vugge i hus? 

Likes

Comments

Sara Alexandra

I dag er det 4 års dagen til min kjære og meg. Vi har nå klart å finne på noe festligheter og hatt noen endringer på disse årene som er gått.

♡ Reist til Kiel, Hellas, Tallinn, Roma & Filippinene
♡ Kjøpt leilighet sammen [tillegg til å ha bodd i 2 andre leiligheter]
♡ Kjøpt hund [Aria som blir 4 i sommer]
♡ Kjøpt ny bil [eller kjæresten har gjort det - familiebil ]
♡ Venter en prinsesse 23.03

Det er utrolig hvor mye èn person kan forandre livet/hverdagen til en annen. Veldig takknemlig for at han plutselig en nyttårskveld i 2011/2012 kom på fest i leiligheten min. Tok litt tid før vi startet å henge sammen utenom på fest, men 17.03.2013 ble vi kjærester. Vi går vel i strupene på hverandre innimellom og har våre stunder, men uansett hva det har vært har vi kommet oss gjennom det. Kan ikke gjøre noe annet enn å elske han - i gode å onde dager som man sier.

// Har du kjæreste/gift/samboer?

Likes

Comments

Mammalivet

Termin: 23.03.2017
Hvor langt på vei: 39+1 [ 97,2% ]
Dager igjen: 8
Kjønn: Jente
Baby cm/kg: ca 51cm / ca 3,39kg - 3,56kg i slutten av uka

MÅ ha: Ingenting spesielt
Liv i magen: Driver fortsatt å turner rundt i magen - og kjenner stadig bevegelser mot ribbein og i sideflesket.
Hodet: Festet
Innkjøp: Ikke kjøpt noe mer til lille bolla.
Humør: Klar for å møte bolla - og håper hun kommer snart!
Neste kontroll hos jordmor: 23.03 på termindato

// Har du vært på 3D ultralyd? [ Disse ble tatt før uke 30 ]

Likes

Comments

Mammalivet

I og med at det er 9 dager +/- til bolla i ovnen skal ut - er baggen til sykehuset allerede pakket. Jeg er ganske sikker på at jeg har pakket med meg alt for mye, men det er vel bedre å være på den sikre siden vel. Aner ikke om strl 50 vil passe - dermed er både strl 50 og 56 pakket ned. Siden jeg har fått dilla på milkyrolls [kjøpt på ebay] måtte de pent få være med i baggen de også.

suttekluter / bleier / våtservietter / smokk / lillelam heldress / hentesett [midten] / bodyer / strømpebukser / sokker

Det må vel være mer enn nok antar jeg. Mye å velge mellom om det skulle bli for mye og hvis det er noe som mangler får man vel alltids lånt noe på sykehuset til bebbi. Har også pakket med dorull siden jeg har hørt det som er på sykehuset er altfor hardt. Blir vel å slenge nedi litt sminke, kjeks, toalettsaker generelt og kjærestens boksere.

I tillegg har flinke mormor strikket bilsetepose med de søteste sauene på. Selv har jeg heklet teppe og det må vel få lov til å være med det også. I og med at vi har hund er tanken å ta med enda ett pledd som kan få duften av den nyfødte - slik at hunden kan vende seg til lukten før bebbi kommer i hus.


// Har jeg pakket altfor mye - eller ser det greit ut? 


Tips tas imot med glede over hva som er unødvendig og nødvendig.

Likes

Comments

Hurra for meg som fyller 27 år. Jo eldre jeg blir - jo mindre bryr jeg meg om bursdagen min. Men er evig takknemlig for hilsner jeg får og blomster. Hihi.

Dagen min startet med å våkne til at det lå McToast til meg ute i gangen siden den snille kjæresten kjøpte før han dro på jobb i dag morges. Ellers har dagen min gått til å ligge langflat i sofaen å hekle + en aldri så liten powernap.

Fikk besøk av mormor, morfar og mamma - spiste kake. Og nå ligger jeg langflat i sofaen igjen med beste kjæresten ved min side.

Diskusjonen er i gang om hva vi skal ha til middag. Da jeg nevnte vi kunne ha tomatsuppe, fikk jeg raskt tilbake "vi kan'ke ha suppe på bursdagen din". Og det er vel litt sant, man må vel unne seg noe ekstra godt.

// Noen middagstips på denne bursdagsjenta?

  • 87 lesere

Likes

Comments

Foto

Rase: Shiba ♡ Navn: Aria ♡ Født: 30.06.2013 ♡ Kjønn: Tispe ♡

Lille reven min er plutselig ikke så liten lengre. Gikk gjennom noen gamle bilder å savner virkelig valpetiden hennes. Hun blir 4 år allerede nå i sommer - tiden flyr. Hadde en ganske enkel valpefase, siden oppdretter allerede hadde henne stueren når vi hentet henne 9 uker gammel. Så eneste vi måtte trene på fra bunn var det å kunne være alene hjemme og oppdragelse.

Valget av denne rasen var ganske så enkel. Mamma og jeg hadde nemlig en Amerikansk Akita når jeg var tenåring - men jeg ville ikke ha en så stor hund. Og disse to rasene er i "familie" så å si. Tenkte vel på å skaffe min egen hund i noen år før jeg faktisk tok steget med å kontakte oppdretter. Og nå er hu lille særingen mitt lille gull, selv med alt tullet hu kan finne på.

// Har du noen dyr?

Likes

Comments

Hobby

Ble så fasinert av dette garnet at det ble med meg hjem fra garnbutikken forrige uke. Allerede har jeg fått til å hekle min aller første babykjole. Synes forsåvidt hekling går mye kjappere enn det å strikke. Noen andre som kjenner seg igjen i det? Føler meg litt som en bestemor når jeg sitter å hekler i en alder av 27. Men jeg synes det er utrolig koselig å sitte for seg selv i sofakroken å drømme seg bort i arbeidet sitt.

Neste prosjekt er påbegynt å det skal bli en heklet bukse i samme garnfarge. Perfeksjonisten i meg kommer innimellom frem når jeg driver på med dette - hvilket resulterer i at jeg må rakne opp alt å sette igang på nytt. Men så lenge det ferdige produktet ser fint ut er jeg fornøyd.

// Andre som hekler/strikker? 

Likes

Comments