Great Falls, VA
2 föräldrar
2 barn, 3,5 år och 7 år

Match 1 kunde skypa redan idag och ungefär en timme efter avslutat skype samtal med dem fick jag en till match. Så roligt! Den här gången är det två barn på 3,5 år och 7 år. Jag har skickat iväg ett mejl med skype tider som passar för mig så hoppas jag vaknar upp med ett svar och tider som passar dem.

De verkar vara en aktiv familj, precis som den förra, vilket är kul då jag tycker om att hitta på saker. De skrev även att det finns mycket au pairer i området vilket är skönt att veta.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Seattle, WA
2 föräldrar
1 barn 2,5 år

Äntligen fick jag min första match! Vaknade imorse och kollade sociala medier, mejl osv och flög upp ur sängen när jag såg att jag hade fått en match. De är en familj på tre och verkar vara väldigt välkomnande och måna om att au pairen ska känna sig som en i familjen, superkul. En av de viktigaste sakerna för mig är att känna mig som en i familjen och inte bara som en anställd så det ska bli roligt att skypa med dem. Skickade iväg ett mejl på direkten med tider som passar mig och hoppas att vi kan komma överens om en tid snart.

Likes

Comments

Den 26 september blev jag godkänd till programmet och har alltså legat i matchingsprocessen sedan dess. Dock hade jag inte laddat upp video förrän igår och de flesta vill inte matcha utan video så på ett sätt kan man säga att jag är inne i matchningsprocessen först nu. Hoppas på min första match snart!

För övrigt så rullar livet på; jobbar på förskola och älskar det verkligen, längtar till jobbet varje dag! Imorgon ska jag till Rosegarden med min kompis Sara och sedan väntar musikalen Cats på lördag. Det ska bli roligt, har inte varit på musikal på hur länge som helst.

Likes

Comments

Wihooo!! Jag har ÄNTLIGEN körkort!! Har kämpat med det här i snart två år av och till så är så himla glad att jag äntligen är klar, Jag var så sjukt nervös och på lektionen innan uppkörningen körde jag in i kanten inte bara en utan två gånger haha... Men det var bra att jag gjorde fel där iallafall för sen när det väl gällde skärpte jag till mig och klarade det.

Anledningen till att jag äntligen tog tag i körkortet är för att jag vill åka iväg som au pair till USA. Så direkt när jag kom hem fyllde jag i på min au pair sida att jag tagit körkort. Imorgon ska jag på intervju hos Skandinaviska Institutet och jag satte intervjun en dag efter uppkörningen med flit så att jag skulle känna lite press på att klara det. Är så förväntansfull och vill verkligen bara ha iväg ansökan så jag kan börja matchas med familjer. Jag har skrivit ett host family letter och håller på med filmen. Ikväll ska jag hem till Carl och filma när jag leker med honom och imorgon tänkte jag filma mig själv och prat scenerna, klippa ihop och sen är jag nog klar.

Jag har även fått jobb på en förskola så det är perfekt, fler barntimmar och dessutom tror jag att jag kommer bli Infant Qualified. Man behöver 200 h med barn under 2 år för att bli IQ och det borde jag få ihop då jag har vikariat tills året är slut. Min förhoppning är att komma iväg i januari men såklart beror det på vilken familj jag matchar med.

Likes

Comments

Zalando

1 - LÄNK // 2 - LÄNK // 3- LÄNK // 4- LÄNK // 5- LÄNK

Jag har länge suktat efter den perfekta svarta skinnjackan och när jag såg den här på Zalando la jag den direkt i min önskelista. Dock försvann det fort så jag hann inte beställa den utan klickade hem nr. 1,2,3 och 5 i söndags. Igår kollade jag in på Zalando igen och då hade någon returnerat sin och det var min storlek, ibland har man minsann tur! Så nu är allt detta påväg hem och jag hoppas att det kommer inom de närmsta dagarna! Solglasögonen är i samma modell med olika färger för kunde inte bestämma vilka jag tyckte var snyggast så ska skicka tillbaka ett par.

Likes

Comments

Bilder från Pinterest

​Idag ska jag på fest med temat 2000 - talet, så himla roligt! 2000 talets mode var ju ingen höjdare, utan snarare tvärtom skulle jag vilja säga, väldigt fult. Dock väldigt kul att få rota omkring inne i garderoben för att se om någonting passar. Jag var ju inte äldre än 12 under 2000 talet så jag har ju inte precis några kläder som var inne specifikt. Men jag tänkte att jag kunde ha med min gamla telefon (ni vet en sådan man flippar upp, dvs med lock), försöka sätta upp håret med några gamla tofsar och klämmor och försöka hitta några solglasögon som på bilderna. 

Likes

Comments

Jag glömmer ofta bort hur nära en storstad jag bor, Köpenhamn är ca 1 timme bort med bil. Under påsken åkte jag och familjen över till Köpenhamn för en liten "dagsutflykt". Vi hade verkligen tur med vädret för solen sken hela dagen (usch vad klyschigt det lät haha...) och det var knappt någon vind! Vi strosade runt, dels på Ströget men också på sidogator och lyckades hitta riktiga guldkorn. Vill tillbaka någon dag i sommar och ha en heldag med shopping och mat inplanerat!

Vi började med brunch på Katz (Frederiksholms Kanal 1, 1220 Købehavn K). Rekommenderar verkligen! Man byggde ihop sin egna brunch för olika priser. Som ni ser på bilden kostade 4 maträtter 99 DKK, 5 maträtter 110 DKK och maträtter 130 DKK. Vi valde allihop fyra rätter var och det var alldeles lagom för oss, alla rätter var rätt mäktiga. Jag beställde in Scrambled eggs (ett måste, det var de godaste scrambled eggs jag ätit), Pancakes, Crossianter och 2 kinds of cheese. Elin beställde in 3 rätter och bread basket, så vi delade på den och 2 kinds of cheese.

Efter brunchen strosade vi runt och hamnade till slut vid min favoritaffär; Moss Copenhagen. De finns lite överallt, länk till vart de finns här. Min favorit är denna då jag älskar inredningen, att det är känns lite "hårt" och avskalat.

Slutligen så stötte vi på den här butiken; Norr. Har aldrig varit här innan, men jag älskade verkligen den (Pilestræde 36,1112 København,Danmark). Lite liknande stuk som Moss, d.v.s. snygg inredning och fashionabla kläder. Har själv inga bilder på inredningen, men lägger in länk till deras hemsida där det finns bilder på hur det ser ut.

Efter Norr gick vi lite på Ströget, och rörde oss mot vattnet, gick en promenad och sedan tog vi bilen hem. Väldigt mysig dag!

Likes

Comments

Instagram@aakerlundsara