View tracker

Min kärlek till Gossip Girl är som ni nog vet STOR! När jag fyllde 18 hade jag en Gossip Girl middag för mina tjejkompisar. Jag skickade ut inbjudningar där jag gav varje kompis en karaktär som de skulle klä ut sig till. Sedan hade jag bl.a. charader där alla gjorde något kopplat till karaktären de var. Alla hade verkligen ansträngt sig och jag blev så glad. I vilket fall, jag var i New York under höstlovet, kom hem imorse. Och en av de bästa upplevelserna var att gå på Upper East Side. Det var verkligen som Gossip Girl fast i verkligheten. Ståtliga byggnader, portvakter, privatchafförer etc.

Självklart skulle jag sätta mig på The MET Steps. Satte mig först lite blygt och försynt men sedan tänkte jag vafan jag känner ingen samt kommer bli så ledsen om jag inte får en bra bild. Så jag kastade jackan och satte mig på rumpan på trappan och så fick resterande familj agera fotogarfer.

Likes

Comments

I lördags glittrade jag! Var på klubb på Moriskan och där var glitterbyrån. Bad om glitter på kinderna och fick massa fint silver glitter! Hon som la glittret sa att jag hade fint ansikte, hur snällt sagt? Man blir så glad av komplimanger. För någon vecka sedan på gymmet sa en tjej att jag hade snygga byxor o undrade var jag hade köpt dem, cred cred!! Dansade med glitter i ansiktet som fäste sig i håret och på kläderna, tog selfies och helt plötsligt gick brandlamret. Stod ute en timme o väntade på att bli insläppta igen för att hämta jackorna. Traskade mot bussen och åkte hem. Ändå fin lördag.

Likes

Comments

​Jag är väldigt impulsiv när det gäller mitt hår och går snarare efter gör först tänk sen än tvärtom. Nu jag har fått fnatt på lugg och klippte av en bit för att se hur det kanske skulle se ut. Kan dock ej bestämma mig? Jag har inte varit nöjd de andra gångerna jag klippt lugg, men så tänker jag alltid att men nu kanske jag har ångrat mig. Ska dock inte fortsätta klippa själv utan om jag ska ha lugg ska jag gå till en frisör. En gång i åttan fick jag för mig att jag skulle klippa lugg så jag tog helt enkelt en bit av håret, lutade mig över papperskorgen på träslöjden och klippte. Svar nej, det blev inget fint, obviously! 

Likes

Comments

View tracker

Nämen hoppsan hejsan, det var ett tag sedan. Guess what I do? Historia... Haha jag känner att varje gång jag ska göra det hamnar jag av någon mystisk anledning på bloggen.

Jag är snygg idag förresten. Sminkade mig för jag kände att det var kul och min highlighter är on point! Hur ofta känner man så? aldrig. När känner man så? när man ändå inte ska träffa en endaste kotte. Jag undrar och har funderat de senaste dagarna om man någon gång faktiskt blir helt nöjd med sig själv rent utseendemässigt. De flesta dagar känner jag mig bara ful ful ful nämligen. Funderar på att färga och klippa håret för att gå tillbaka och tänka att det är bortslösade pengar för efter ett tag går färgen ur och jag har slitet hår. Och då står jag där i spegeln igen och vill spotta på spegelbilden. Men sedan tycker jag verkligen att alla, alla är fina och jag vet ju att det är jag själv som är självkritisk. Men sedan fastnar man ändå i tankarna och tänker "tänk om jag ändå färgade håret, tränade lite mer och lärde mig sminka mig så jag blev snygg", skulle jag tycka om mig själv mer då? Tisdagstankar à la Sara... Ha en bra tisdagskväll allihop! eller allihop, vem försöker jag lura haha, så många är ni inte som läser bloggen <3 

Likes

Comments

​Haft träningsverk i rumpa, lår och ben hela veckan sedan jag körde Grit Strenght i måndags, Riktigt jobbigt pass, men roligt. Ikväll försöker jag bli klar med en historie uppgift som skulle in igår... Ouups. Imorgon ska jag till Malmö med mina kompisar och shoppa. Eller de ska shoppa och jag ska svansa efter dem. Jag har shop stop till efter New York för vill shoppa där! På kvällen ska jag och min lillasyster äta på Pinchos och kanske spela sällskapsspel på kvällen. Det är så sällan jag gör det men när jag och Elin hänger brukar vi dra ner alla spela från vinden som vi spelade när vi var små.

Likes

Comments

Är bjuden på Halloween fest dagen jag kommer hem från New York så får se om jag ska gå men OM så vill jag såklart vara utklädd till något kul. Älskar halloween just för att man får klä ut sig! Hittade som ni ser ovan en tutorial på vad jag vill vara, d.v.s. en varulv, men får såklart göra en enklare variant. Är så imponerad av alla som är så duktiga på att sminka sig, själv kan jag knappt countoura.

Likes

Comments

​Idag ska jag testa på Grit Strenght på 24/7 tillsammans med en kompis. Är dock fett nervös för min kondition är i botten, men å andra sidan det är ju därför jag ska träna. I alla fall, för att slippa hatta hem och sedan tillbaka till stan tänkte jag sätta mig och plugga på stadsbiblioteket. Ska skriva klart min dikt till skrivandet och tänka lite idéer om mitt PM i svenska som ska skrivas klart  på onsdag. 

Likes

Comments

Idag skulle jag och Veronica filma en lookbook, men vädret sög och vi hade ingen bra plats att filma på. Så det slutade med att vi gjorde våfflor och snackade skit i några timmar istället. Imorgon har jag seminarium i sociologi samt PM skrivning i svenska så kvällen kommer gå till plugg tyvärr. 

I fredags var jag hos farmor och vi sydde om en kjol som jag fick från mormors garderob. Dock måste jag sy in den lite till märkte jag när jag provade den idag. Igår passade jag barn, så mysigt!

Just nu degar jag framför Gossip Girl men ska ta mig upp och fota saker till tradera samt skicka iväg ett paket.

Likes

Comments