Bilder från gårdagen.


Som vanligt passar jag på att ta en promenadpasset lunchrasten. Jag försöker varje dag få till minst en 30-40 minuters promenad varje dag. Nu under det mörkare halvåret har jag kommit fram till att bästa tiden på dagen är på lunchen just för att då är det som ljusast och vi alla behöver lite ljus på oss varje dag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sminket är på plats och dagens lunch redo. Huel är min senaste lösning på tid och energi-brist. Det är så skönt att slippa att tänka på vad man ska äta och vad du behöver köpa hem. Helt enkelt en smart måltidslösning.

Likes

Comments

I dag har vi haft en sån där underbar och perfekt lugn lördag. I förmiddags hann vi ta en promenad medans det fortfarande var fint väder ute. Senare gick vi till ett ställe här i stan och spelade lite biljard. Jag skulle verkligen vilja påstå att det var något jag var bra på men NEJ. Biljard är verkligen inte min starka sida, man skulle kunna påstå att jag spelade för båda lagen. Men hey! Det viktiga är att man får i några klot, eller?

Likes

Comments

Det här med vädret i November är något jag inte riktigt förstår mig på. Jag är 26 år gammal och jag har fortfarande inte lärt mig. Antingen klär jag mig alldeles för varmt eller alldeles för kallt. När jag går utanför ytterdörren är det strålande solsken och inte ett moln på himmelen, efter ca 1 timme är det mulet, grått och snart mörkt. Det känns inte som att det spelar någon större roll när på dagen du går ut, det är bara något som händer oavsett tid. Är detta bara jag eller ligger det någon poäng i detta?

Likes

Comments

Vet inte riktigt hur jag ska starta det här, första inlägget känns ändå viktigt på något sätt...
Ni har ju ändå klickat in här. Tagit er tiden. Ni vill ju säkert läsa nått intressant, något pinsamt, något kul eller något ni kanske kan relatera till.


Jag vill att ni ska få lära känna mig, lära länna mig på riktigt. Att ni får hängs med på min resa.
Min resa genom livet, jobb, kärlek, känslor.
Ja, Allt.


Ni undrar ju såklart säkert vem jag är? Vem är Sara?

En stark självständig tjej på 26 år utan några problem och med hela livet framför sig, Eller?

Denna Bloggen kommer att bli min dagbok. Min bikt. Den kommer att handla om allt från vad jag äter till frukost, träning, känslor och ångest.

Ni kommer helt enkelt få hänga med mig i både vått och torrt.
Lära känna Sara, inside and out. Ja vi får väll se hur det här går.

Likes

Comments