Igår kom jag hem från jobbet runt 20.00, slängde i mig lite tacos och sen hade vi tvättmaraton enda in på natten. Tack godegud att Eston också var trött imorse och sov till 9.00.
Vi åkte senare på eftermiddagen på kalas/julfirande. Vi kom hem vid 19.00 och då var det raka vägen i säng för lilleman.

Imorgon ska vi verkligen bara njuta tillsammans! Som jag längtar!

Det enda han gör nu för tiden är att knata runt. Lilla hjärtat vad du blir stor 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har vi inte alls gjort mycket. Jag har rensat ur dom minsta kläderna som Eston hade, har 2 lådor till med lite större kläder som jag får ta en annan dag. Det är verkligen såååå mycket. Senare på eftermiddagen fick jag världens städryck som jag typ alltid får. Adam åkte till jobbet klockan 6 imorse, och har fortfarande inte kommit hem.. Jippi.. dessutom jobbar jag imorgon, på lördag är vi bortbjudna så det är på söndag som vi egentligen har tid hela familjen! Längtar till i sommar när vi har en liten knodd till och när Adam är hemma hela sommaren!

Nu kollar jag på wahlgrens värld sen ska jag lägga mig.

Likes

Comments

Igår var vi som sagt med salongen på ”julmiddag” det blev på en fiskrestaurang då nästan ingen tyckte om julbord. Jag har dom andra åren ätit julmat 3 dagar på rad men dom senaste åren har det inte blivit så. Detta år blir de nog bara 2, så det är klart ett till julbord inte hade skadat 😏 men maten var ändå god och de är alltid trevligt att göra något utanför jobbet.

Idag vaknade vi vid sju, så det var bara att gå upp och göra gröt. Vi gick senare på förmiddagen hem till Sigge och hans mamma och lekte. Grabbarna tajmade inte varandra så bra idag, Eston somnade direkt när vi kom och Sigge somnade när Eston vaknade i princip 😅

Jag tog kallrökt lax till förrätt, torskrygg till varmrätt och sorbet till efterrätt

Likes

Comments

Imorse vaknade vi vid niotiden. Så skönt! Eston har vaknat klockan 22 två kvällar i rad och stått och pratat i sin säng fram till 23.30 ca. Och det har varit dom dagar jag har jobbat såklart och så upp tidigt. Men i natt sov han 18.30-9.00 vilket är bra!! Vi käkade frukost och klädde på oss för att sen åka till sjukhuset, han fick hålla mig i handen när jag skulle ta prov! Medan han sov 1 timme efter lunch så passade jag på att kika på program som jag missat förra veckan. Vi tog oss ut i snön en stund också och nu sover han igen. Jag ska hoppa in i duschen för att göra mig klar, vi ska äta ”julbord” med salongen ikväll!

Ibland är det svårt att få ett bra kort när han har myror i brallan

Likes

Comments

Jobbade både igår och idag. Ledig imorgon och jobbar på måndag igen. Idag skulle Adam i väg med sitt jobb på "julfest" och åkte redan i morse så Eston fick åka till mamma nästan direkt han hade vaknat. När jag hämtade han efter jobbet så stod han och höll sig i ett bord i hallen och gick fram till mig!! Jag hatar att jag är så snäll och ställer upp hela tiden när det enda jag vill just nu är att vara med min lilla älskling och se hans framsteg. Det gör det absolut inte bättre när jag hade en kund idag som kom in och sa "Jag är dödsförkyld och känner mig febrig" Jag sa att det nog var bäst att hen gick hem och kurerade sig för att komma tillbaka en annan dag. "Jag har tagit alvedon, jag måste verkligen klippa mig"

Innan jag blev gravid så stod jag alltid kvar till sent efter stängning eller kom in tidigare till jobbet för att ta kunder. När jag får detta "tillbaka" så blir man faktiskt less. Jag står alltså och tar hand om en sjuk kund, som i sin tur smittar mig, mina kollegor och andra kunder i salongen. Vilket resulterar i att jag och dom andra i sin tur tar hem det till sina barn och familj. Och kommer därför behöva vara hemma och vara sjuk eller vabba, och måste neka andra kunder 😒


Likes

Comments

I samarbete med twistshake har vi fått chansen att testa dessa underbara produkter. Ni har väl inte missat att twistshake har massor med olika färger i sitt sortiment? 💜💚💙💛❤️🖤
Med koden saraahpersson30 i kassan får du 30% rabatt på pastellsortimetet och upp till 40% rabatt på neon hela december ut!! 🍼
Alla produkter från twistshake hittar du på twistshake.se

Likes

Comments

Igår gick vi in i v. 20 med lillpyret. Jag har tagit bilder varje vecka och det gjorde jag även med Eston, det är roligt och jämföra. Denna gång är magen lite större men de brukar vara vanligt andra graviditeten.

V 20 med Eston 👈🏼 V 20 med lillasyster 👉🏼

Likes

Comments

Idag var det dags för RUL. Adam tog semester hela dagen och tur var väl det. Denna bebis var såååå envis. Eston var också jätteenvis på sitt RUL så vi fick lov att komma tillbaka veckan efter för att kunna mäta klart allt. Men sköterskan idag var så snäll. Vi fick först vänta i över 20 min, för att sköterskan som skulle haft mig inte hade dykt upp (?). Hon kunde mäta allt förutom hjärtat eftersom den låg så konstigt och vägrade flytta på sig. Så hon frågade om vi kunde gå och äta något och komma tillbaka 30 min senare. Men då den låg iallafall inte rätt... jag fick hoppa, dricka cola, ligga på mage. Ja, gjorde allt för att den skulle vrida sig typ 3 cm MEN tillslut 👏🏼 och allt såg jättebra ut. Hon kunde också säga att det såg ut som en lillasyster som kommer 😍 tänk så kul! Så ovant att titta på tjejkläder nu bara.

Likes

Comments