Tjabba!

I dag har jag varit produktiv känns det som. Det började med att jag gick upp före Eston idag. Drack en kopp kaffe och gav han sen gröt. Efter det åkte vi och veckohandla och köpte en cykelsist till honom. När vi kom hem tog vi en PW på 1 timme i solen, hade hoppats på att han skulle sova lite mer men det vill han icke. Mamma kom hit direkt när vi kom hem och drack en kopp kaffe. Hon hade också med sig jättefina romglas som Adam har velat haft sjukt länge! Så snällt!

Nu sover Lilleman och jag har precis fått i min lite lunch. Jag tänkte vika lite tvätt och diska undan lite innan Adam kommer hem 👍


Det blev tonfisksallad med bulgur och dill till lunch, nom nom

Likes

Comments

Idag börjar min sockerfria månad. Hittils har det gått bra. Denna semester har verkligen sockret varit endel av mitt liv. Så vidrigt när jag tänker efter! Det kommer inte bli jättelätt men jag ska försöka!

Jag drog av med dammsugaren och moppade golven imorse, sen tog vi oss ut på en timmes promenad! När vi kom hem fick Eston banan och jag gjorde en smoothie 😊


Likes

Comments

Just nu sitter jag i soffan efter att jag precis lagt Eston. Det känns så skönt att han nu för tiden förstår att han ska sova denna tid på dygnet. Det betyder så mycket att man hinner göra lite saker, eller bara sitta i soffan och kolla på tv tillsammans innan man själv går och lägger sig. Ikväll är dock Adam på galej så vi har fått umgåtts själva ett tag. Jag har dock diskat, och när jag var klar med det fick jag ett infall.... jag tycker det är så sjukt äckligt att det blir fett i hela köket efter att man lagat mat. Speciellt på listerna, där det också samlas katthår och damm! Så dom fick sig en omgång 💪 tänkte att jag skulle dammsuga och torka golven men det gör jag imorgon istället!

I stan idag köpte jag en mössa till Eston, så då passade vi på att testa den när vi kom hem! 😄

Han verkade iallafall lika nöjd som hans mamma 😃

Likes

Comments

Godmorgon! Eston vaknade vid 5 av att han frös stackarn, så han fick komma och sova mellan oss till han började peta mig i ansiktet vid 8 då tyckte han att det var frukostdags 🙂 vi åt frukost och nu sitter vi i bilen på väg till Valbo. Adam ska lämna in sin mobil som gick sönder igår, och då passar vi på att följa med!

Tog inte ens 1min så somnade han! Det har varit full fart på honom sen frukost.

Likes

Comments

Hur gammal är du? 24 år!

När vaknade du idag? Vaknade av Adams larm kl 6.00, sen somnade jag om 1 timme innan Eston vaknade.

Vad åt du till frukost? 1 kopp kaffe och en smörgås

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: När jag får städryck, (som händer allt för ofta nu när jag är mammaledig). Så damsuger jag inte bara och plockar undan, utan då ska det moppas, typ möbleras om, torkas överallt osv.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över? Oj! Är typ missnöjd med allt.. men sen jag fick barn så struntar jag i såna saker. Kroppen är grym, som både skapar ett barn, bär ett barn och sen föder ut det samt återhämtar sig!

Något du ogillar hos andra? Folk som fryser ut och mobbar i vuxen ålder. Dom som beter sig som 3år fast dom i själva verket är vuxna människor..

Vad är du tacksam över? Jag är så sjukt tacksam över vart jag är idag. Att jag stått på egna ben och har en vilja och målmedvetenhet utav stål. Att jag har fått en frisk son, och att jag har en familj runt omkring mig som bryr sig. Att vi alltid har mat på bordet!

Vad har du gjort idag? Klockan är strax efter 9.00, så har bara gett Eston gröt och fått i mig frukost typ.

Vilken film såg du senast? Blir inte så mycket filmer längre, så kommer inte ihåg. Blir mest barnklipp på youtube när Eston väl är lugn!

Är du besatt av någonting? KAFFE!

Beskriv en perfekt morgon : En morgon utan stress. Jag får vakna av mig själv medan Adam tar Eston. Får duscha och göra mig i ordning innan vi startar dagen tillsammans!

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: I soffan framför teven.

Vad lyssnar du på just nu? Nyhetsmorgon, vädret!

Hur går du helst klädd? Är jag hemma är det mest mjukisbyxor eller shorts. Därför är det alltid extra kul att sätta på sig ett par snygga braxor och en fin topp!

Är du morgon eller kvällsmänniska? Jag är verkligen en kvällsmänniska!

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Idrott!

Vad köpte du senast? Välling och gröt, haha

Vad har du i dina fickor? Nästan aldrig någonting. Har jag något så är det mobilen i backfickan eller nycklar i jackan.

Vilken är din favoritaffär? Nu när jag har fått barn så är det Kappahl och Lindex, måste alltid gå in där och kolla efter något till E.

Vilka smeknamn har du? Har nog inget smeknamn nu, men när jag va liten så kallades jag Sarek 😂

Vilka är dina största svagheter? Att jag alltid är så ivrig, och är stressad inför framtiden. Fast jag typ inte behöver..

Likes

Comments

Det känns verkligen som att dagarna är fullspäckade. Jag vet inte varför men det är skönt när det är så!

Började med att jag lagade mat till Eston idag, skulle egentligen gjort ännu mer men jag kände att det är bäst att Adam är hemma och ser till Lilleman då 😁 sen diskade jag undan allt och började med våran mat. Innan Adam kom hem från jobbet gick vi ut och tog tillvara lite på solen. Eston var mest intresserad av gräset, sen ville han inte ha solhatten på sig! Innan han somnade för natten drog jag av med dammsugaren överallt och sen klippte jag Adam 👍 herregud så långhårig han var. Tror inte han blivit klippt sen innan dopet som var i maj.. skomakarens barn eller hur är det man säger?...


Nej han åt aldrig, jag tog bort det direkt efter bilden är tagen

Likes

Comments

Det är inte lätt att ha en bebis som är överrallt och ingenstans i köket samtidigt som man lagade mat. Men det gick. Precis när jag skulle mixa så blev han trött och somnade så jag fick snällt vänta 😅 men nu har lilleman lite påfyllt igen!

Likes

Comments

Just nu har jag en tävling på min Instagram, där du kan vinna en valfri nappflaska, nappar, napphållare eller en slippy cup från twistshake. saraahpersson , heter jag där! Så in och tävla vettja 😃


Likes

Comments