Header

Helluu! är det bara jag som tycker att det är lite frustrerande när alla bikinimodeller är pinnsmala? jag hittade en sida där det är lite blandade modeller som är smala och lite mulliga, älskar såna sidor som har lite variant av modeller, haha! 

Tryck HÄR för att komma till sidan, deras bikinisar är så grymt fina! perfekta till sommaren, jätte fina färger på bikinisarna! ska nog ta och beställa hem en under sommaren! och dessutom är det gratis frakt vilket är super bra! Här kommer 3 bilder på 3 av deras bikinisar!


Dom har även baddräkter! Men ser ni färgerna? galet fina! 

Tryck HÄR för att komma till hemsidan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nejmen, hellu på er gott folk nu är jag tillbaka och tänkte blogga några gånger på dan så jag verkligen hinner med skolan och sånt!

Likes

Comments

Jag är 172, inte 174

Jag är singel

Jag älskar när killar kan prata om allt med än

Jag älskar att bada

Satsumas är min true love<3333

löl


Likes

Comments


Tjabba! just nu har jag engelska det är väll lite sådär, jag och linnea skriver om connecticut! visste inte ens att det fans, haha med det gjorde det tydligen, men how are you guys? själv mår jag helt okej! ska ha matte sen :s suger verkligen på matte! men med lite musik i öronen så blir det bättre! tänkte lägga upp lite fler inlägg idag!

Likes

Comments

Tjabba! Känner att jag kanske börjar bli sjuk :/ somnade när jag kom hem och vaknade för typ en timme sen, inte kul! men, men. Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik, tänkte träna typ 20:00 köra lite workout's från youtube! men sen ikväll tänkte jag bara ta det lugnt och kolla på glee, haha! har hittat en ny favvo låt faktiskt!

Asså älskar hans låtar! så otroligt bra och han är så otroligt duktig!


Likes

Comments

Tjabba! snart är det ju sommarlov, måste ju hitta en skolavslutningsklänning! haha har typ hetsat över det i typ 2 dagar nu haha men vill ha en långklänning med lite blingbling på, hittade jätte många fina klänningar på ebay men dom ser dock ut som balklänningar men funderar på att köpa en endå, dom är jätte billiga! 

 kostar runt 200-300kr dom som jag kollar på här kommer en bild!(länk tryck HÄR)

Okej, det är typ balklänningar men dom är ju dö snygga ju!  vet ni nånstans där det finns fina klänningar? inte nelly eller bubbleroom! men kommentera gärna om ni vet nån/några bra sidor med Fina avslutningsklänningar😊

Likes

Comments

Åhh, älskar denna låt! blir så taggad till sommarlov när jag hör den!


Likes

Comments