Hej!

Att starta upp bloggen gick inte lika bra som jag hade hoppats på då det helt plötsligt kom en massa saker i vägen, haha. Idag vaknade jag i alla fall upp till minusgrader så jag fick för första gången i höst skrapa rutorna när jag skulle ta bilen hem från min pojkvän.

Jag har en hel del plugg just nu då min sista tenta är på onsdag nästa vecka vilket är lite stress...men jag tänkte bjuda på lite bilder från Rolling stones konserten och våra tre dagar i Stockholm förra veckan. Konserten var hur bra som helst, även om jag inte är ett jättestort fan så var konserten helt klart värt pengarna. Hur mysiga dagar som helst, med inte så mycket shopping utan mest äta gott och bara gå runt och se fina huvudstaden.

Ha det gott alla fina!

Följ gärna min instagram för att få mer uppdateringar: saraaabrahamsson

Likes

Comments

Vardag

Hej! Det var längesen jag tog en riktig långpromenad så idag när jag vaknat och ätit lite frukost så kände jag att jag verkligen behövde ut och få röra på mig. Vädret såg bra ut så tog bara på mig en liten jacka och en halsduk, då det blåser kallt ute. När jag gått i ungefär en och en halv timme så kände jag att det började droppa lite ifrån himlen, vilket några sekunder senare utbröt i ösregn, då befann jag mig 30 minuter hemifrån också... De senaste dagarna har man inte kunnat lita på vädret då det helt plötsligt börjat regna, men antar att det är det som är charmen med hösten, att man får vara beredd på att bli lite blöt när man sätter foten utanför dörren.

När jag kom hem från min promenad tog jag en snabb dusch och sedan åkte jag till min pojkvän för att äta lunch med honom på hans lunchrast, mys. Efter det åkte jag hem för att få lite plugg gjort men även lite städning och disk.

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt antar jag, inga direkta planer så vi får se vad som händer, ska i alla fall träffa min pojkvän senare.

Hoppas ni haft en fin dag! Ha det gott!


Bilder från min promenad på fina Trollhättan!

Likes

Comments

Vardag

Hej! Mitt namn är som sagt Sara och jag är 19 år och bor i Trollhättan. Jag studerar i Göteborg för tillfället, dock bara en liten juridisk grundkurs som är slut om några veckor men vill mest bara testa på hur det är att studera på universitet men också se om juridik verkligen är något jag vill fortsätta plugga senare. Jag jobbar även ibland på sidan om mina studier.

Jag är helt ny när det gäller blogg, har aldrig tidigare bloggat, så tänkte att det skulle vara kul att testa på det så vi får se hur det går haha. Detta inlägget får bli en kort inledning till min blogg så jag hoppas ni vill följa mig genom min vardag.

Ha det gott!

Likes

Comments