Bilder, Kläder

Vill bara flika in en snabbis att jag haft en skitkass vecka = ingen aktivitet här. Har bara tränat och pluggat och varit allmänt deppig. Ibland har man såna veckor också!

K.Ä.R i dessa skor. Så väldans sköna måste jag erkänna, brukar inte gilla klackar pga får så ont (men ibland har jag de ändå hehe...) men dessa är förvånansvärt sköna!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det enda jag gjort i helgen har varit att städa och träna (som ni ser på bilderna hehe🍎). Känns skönt att äntligen ha fått komma igång med träningen ordentligt så jag ska verkligen försöka hålla i det! I morgon är det ny vecka igen, tiden bara springer iväg ju?! Har lite ärenden att göra men annars lär dagen vara relativt lugn. Skönt!

Likes

Comments

Med denna goda sallad i magen har jag just lagt mig på balkongen. Det börjar bli varmare nu, likna riktig vår som går mot sommar och jag älskar det. Igårkväll kom jag hem från Karlskoga, jag har haft det jättekul! Om ca 20 dagar drar jag till Cypern. Sen bal. Sen student. När jag tänker efter har jag sjukt mycket att se framemot nu. Det är viktigt att fokusera på det! Kramen

Likes

Comments

Sitter atm på tåget påväg till Karlskoga. Tåget gick redan vid 5, och jag har laddat upp med två redbull så jag inte ska sova utan försöka få plugg gjort. Hoppas ni får en bra torsdag! Kramen

Likes

Comments

Bilder, Allmänt

Idag har varit en sådan dag där jag endast bockat av massa ärenden. Lämnat in balklänningen för att sys upp, varit på banken, hämtat ut pengar från S&F och hämtat ut min studentmössa (som var alldeles för stor.....). För övrigt, detta med studentmössa,,??? Vem kom ens på det? Onödigt, dyrt, konstigt och ännu mer onödigt. Man använder den liksom en gång i livet och den kostar skjortan. Tumme ner för det.
Nu ska jag sluta negga om mössan! Istället ska jag hoppa in i duschen då jag nyss varit och tränat. Sen ska jag sussa.
Kram på er!

Likes

Comments