Idag åkte Adam hem, Buhu. Alltid lika tråkigt att säga hejdå, speciellt när han bor så långt ifrån. Som tur är kommer han ju om en och en halv vecka igen! Och om mindre än en vecka kommer Johanna.
Egentligen tänkte jag bara kika in och uppdatera lite. Har liksom inget speciellt att säga haha. Nu ska jag iallafall återgå till att försöka sova! Godnatt❤️
OvärdAste inlägget någonsin:-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Personligt

Huuur fin kompis har inte jag?!

Nu är klockan 20 över 12 (!!). Har spenderat dagen med Alicia igen. Vi har gått på stan och hon shoppade lite, åt mat och pluggade sen på bibblis. När vi kom hem till mig igen skar vi upp lite frukt och mös på med smink o grejer, Love<3 imorgon kommer ÄNTLIGEN Adam❤️ oj så jag längtat.

Likes

Comments

Smink -

Skitdålig kvalitet på dessa bilder, men what to do när man bor i Norrland = kolsvart ute och det ''enda'' jag kan fota med är iphonekameran?:-) Har funderat på att köpa en kamera, nån liten typ men som jag kan ta bättre bilder med i allmänhet. Nog om det. Detta är alltså resultatet av en söndagkväll när jag flyr från allt skolarbete som egentligen måste göras. Älskar verkligen detta med smink, det är så kreativt och det finns oändliga med möjligheter med det. Man kan göra typ vad som helst med det ju?! Älskarälskarälskar. 

Likes

Comments

Smink -

Här är det jag beställde i början av månaden och som äntligen har kommit!! Jag vet att det är oerhört dåliga bilder haha. Men eftersom jag endast använder mig av min iPhone så är jag beroende av att ljuset utifrån ska sammarbeta, vilket det inte gjorde idag. Ska försöka få bättre bilder imorgon samt visa någon bild då jag sminkat mig med dessa underbara skuggor😻😻

Likes

Comments

Hej på er!! Klockan är redan kväll. Jag är hur trött som helst men ska jobba natt, samt att jag nyss jobbat från fyra till åtta. Men jag trivs jättebra på jobbet så det gör mig inget, lite redbull räddar mig:-). Har inga planer i helgen, förutom att sminka mig typ haha....fick min nya morphe-palett + eyeliner + borstar idag så jag är sjuuuukt taggad på att testa. Visar allt imorgon!!

Likes

Comments

Personligt

Jag har väldigt lätt att koppla gamla minnen, känslor och sinnesstämningar till musik jag lyssnade på under olika perioder. Därför tycker jag det kan vara väldigt kul att gå tillbaka och kolla i mina spellistor och lyssna på låtar jag lyssnade på förr. Just nu är jag inne i att jag nästan bara lyssnar på G-Eazy!


Likes

Comments