Kläder

Gick ju som sagt en snabbis i affärer igår och gjorde årets fynd, dessa för endast 180:-. Den här jeansbyxan är typ den skönaste jag har dessutom, och fina är de också. Big up, bikbok!

Likes

Comments

Det var såååååå fint väder idag!!! Bara en minusgrad = inte svinkallt och inte slask, perfekt. Hade utvecklingsmöte med min chef idag, och efter det gick jag in på bikbok och köpte ett par drömmiga jeans, visar imorgon! Jag har även gjort naglar på mamma idag, dock har jag inte fått alla grejer än men det funkade bra ändå. Hoppas ni haft en bra dag! Jag har varit jätteglad och positivt inställd idag, det kändes som vår och solen gör mig alltid glad❤ nu spårar längden på detta inlägg med tanke på att jag inte säger något viktigt haha. Vi hörs. Kramis

Likes

Comments

Bilder

Alltså kolla vad fin himlen var under dagen. Bilderna är helt oredigerade dessutom. Ibland vill jag bara plocka ner massa molnbitar och göra en säng med dem. Det ser ju så fluffigt och mysigt ut!

Likes

Comments

Personligt

Just nu känns det som att min vardag är i någon sorts dvala. Det händer ingenting, jag har inga speciella saker jag regelbundet gör (träning etc) och det känns bara allmänt segt typ. Inte att jag är ledsen eller så. Utan mer att det är tråkigt, känner mig rastlös. Här är några saker jag vill börja med, ta upp igen eller testa på;

Rita. Jag ritar i perioder. Som med det mesta i mitt liv, det sker i perioder. Jag älskar att rita. Att få ner känslor på ett papper eller bara kluddra medan det hörs något i bakgrunden, typ en podd eller så. Att se saker på internet och bara bli fylld med inspiration och direkt ta fram penna och papper. AH VAD DET ÄR UNDERBART!


Göra videos. Inte nödvändigtvis för att lägga upp på internet, även om det också är något jag skulle vilja göra. Men bara att filma och sedan redigera ihop en mysig eller rolig video, det är ju så kul med redigering! Har några videos från saker jag gjort med vänner när vi hittat på saker, men det är inte några jag skulle lägga ut isåfall.

 • Spela gitarr. Fick en suuuperfin gitarr i julklapp förra julen. Blev ändå helt ok ett tag på att spela men nu har jag som tappat suget för det. Tycker det är himlans skönt att bara plinka på den när jag är själv med mina tankar, speciellt om tankarna är jobbiga. Det låter mig lägga allt fokus, både psykiskt och fysiskt, på gitarren och att få det att låta bra.

Träna. Vilken klyscha att denna punkt kom med, haha. Men jag - precis som många andra - mår väldigt bra av att träna. Men för att kunna må bra av att träna måste man ju ha tillräckligt med motivation till att faktiskt ta tag i att träna, och det är där mitt problem sitter. Plus att jag inte gillar att befinna mig på gym bland massa andra. Jag känner mig så naken och utsatt, tackar min socialfobi för det, YAY!

Likes

Comments

Bilder

Idag fyller min bäste vän år, 19 stycken. Kram Saga du e best i test💘💘
(bilderna är från den nog roligaste mest händelserika resan, haha. Turkiet 2015)

Likes

Comments

Här är en video från Into the light, treornas (på Midgård) gymnasiearbete - SÅ sjukt begåvade. Allihopa. Och modiga som klarar av detta som om de står ensamma i sitt rum när inga tittar på. Big up!!!!! Tänkte göra ett till inlägg bara för att he upp en till video då man tydligen bara kan ha en per inlägg?? Dåligt.

Likes

Comments