Kollaaaa bara vilken god sallad jag gjorde igår.

Min dag idag har bestått av jobb, och imorgon likaså. Dock slutar jag tidigt imorgon så jag ska försöka hinna med att träna också.
Hoppas ni har en fin helg vänner

Likes

Comments

Allmänt, Bilder

Tänkte försöka väcka denna dammiga blogg till liv igen! Innan sommaren var det mycket med studenten och studentresan osv = hade ingen motivation eller tid över hit. Men nu tänkte jag försöka mig på att vara hyfsat aktiv iallafall.

Under sommaren har jag inte tränat ett skvatt i princip, så nu har jag bestämt mig för att ta tag i det igen samt iallafall försöka att inte äta godis på vardagar och så vidare. U know the drill.

Likes

Comments

Bilder, Kläder

Vill bara flika in en snabbis att jag haft en skitkass vecka = ingen aktivitet här. Har bara tränat och pluggat och varit allmänt deppig. Ibland har man såna veckor också!

K.Ä.R i dessa skor. Så väldans sköna måste jag erkänna, brukar inte gilla klackar pga får så ont (men ibland har jag de ändå hehe...) men dessa är förvånansvärt sköna!

Likes

Comments

Det enda jag gjort i helgen har varit att städa och träna (som ni ser på bilderna hehe🍎). Känns skönt att äntligen ha fått komma igång med träningen ordentligt så jag ska verkligen försöka hålla i det! I morgon är det ny vecka igen, tiden bara springer iväg ju?! Har lite ärenden att göra men annars lär dagen vara relativt lugn. Skönt!

Likes

Comments

Med denna goda sallad i magen har jag just lagt mig på balkongen. Det börjar bli varmare nu, likna riktig vår som går mot sommar och jag älskar det. Igårkväll kom jag hem från Karlskoga, jag har haft det jättekul! Om ca 20 dagar drar jag till Cypern. Sen bal. Sen student. När jag tänker efter har jag sjukt mycket att se framemot nu. Det är viktigt att fokusera på det! Kramen

Likes

Comments