View tracker

Gick en promenad i kylan - vad gör man inte för godis?😆 Nu har jag precis landat i sängen och ska slå på en serie. Promenaden var väldigt härlig, pratade med Adam vilket var välbehövligt. Saknar han så!
Hoppas ni har/har haft en superskön fredagskväll!
Kramar❤

Likes

Comments

Allmänt

Hur fin var inte himlen imorse?! Har inte ens redigerat i bilderna😻
HEJ! Äntligen fredag. För mig blir det en lugn sådan då jag är rätt trött efter några timmars jobb. Har inte jobbat på länge så det krävde mycket hjärnverksamhet hahah.
Så nu har jag landat i soffan och lär förbli här ett tag med min bok. Läser för närvarande "dröm en liten dröm" av Jamie Ford. Har inte hunnit långt men den verkar helt ok. Håll utkik här så ska jag även skriva om de två senaste böckerna jag läst! "För att kunna leva" av Yeonmi Park och "Ett norrländskt trauma" av Victoria Larsson.

Likes

Comments

Hej igen!!!
Hoppas ni haft en bra början på det nya året! Jag tänkte egentligen bara säga att nu ska jag försöka komma igång med bloggen igen. Något jag tänkt på är att jag vill börja skriva mer, alltså inte endast om vad jag gjort under dagen. Exempelvis kommer jag nog skriva en den om psykisk ohälsa, kanske inte hela tiden i sin renaste form, utan det kan vara allt som har med mående att göra. Allt från små känslor till depression. Förstår ni hur jag menar? Uselt formulerat av mig. Men jag tror det blir kul. Och jag ska göra mitt bästa för att uppdatera regelbundet.
Kram!!!

Likes

Comments

Hej! Återigen ekar det tomt här. Har just nu ingen motivation till att blogga, tyvärr. Eller den senaste tiden har jag inte haft det rättare sagt. Men den börjar sakta komma tillbaka, vill dock inte riskera att bli less på en gång direkt haha. Därför tänkte jag vänta ett tag till och börja "på nytt" då det är nytt år. Vad tycker ni om det? Tror det blir kul. Kommer ta finare bilder då jag köpt/fått en kamera vilket gör det roligare att kika in här, eller hur? Jag tycker det iallafall!:-)
Nästa vecka ska jag faktiskt till trysil(!!) och åka skidor tillsammmans med Adams familj + släktingar. Är så tacksam över att jag får följa med och det ska bli jättemysigt. Jag ser framemot det!!
Jag avslutar här, och så hörs vi (förhoppningsvis) om några dagar.
GOTT NYTT ÅR!! Kom ihåg att tänka på djuren också och inte smälla raketer på ställen man inte får. Helst inga raketer alls, men om ni nu känner er tvungna kan ni ju hålla till på nån anvisad plats iallafall. Kramis

Likes

Comments

Min mamma är min största förebild. Jag vill bli som henne när jag blir vuxen. Jag vill vara lika realistisk, smart och stark i sinnet. Hon är cool. Och bäst såklart.

Likes

Comments

Tankar, Allmänt

Hoppas ni har haft en riktigt bra dag, vare sig ni firar jul eller inte!:-)
Då var årets julafton slut. Vi spenderade eftermiddagen och kvällen hos kusinerna som är det vanligaste. Jag fick en kamera, som jag dock betalat majoriteten av själv, men är oerhört tacksam! Är glad att jag inte får så många eller dyra julklappar (kameran var ju dyr såklart men som sagt betalade jag även själv) då de flesta av oss verkligen inte behöver det. Vi lever i överflöd och vill ha och ha hela tiden, det nyaste av allt. Det är viktigt att man unnar sig saker såklart, men det är lika viktigt att stanna upp och tänka på vad man faktiskt har och vara tacksam för det. Så tycker jag iallafall:)
Kram

Likes

Comments

Allmänt, Tankar

Hallojsan. Stod på Pressbyrån förut för att köpa något att äta, men då jag verkligen inte hade någon matlust så förflyttade jag mig omedvetet till pockethyllan, hehe. Köpte boken "för att kunna leva" som handlar om en tjej, Yeonmi, som flytt från Nordkorea. Jag har alltid "fascinerats" över Nordkorea. Det är ett läskigt ämne att prata om, vi vet så lite. Det är typ som en alternativ värld som utspelar sig för X antal hundra år sedan, fast med skillnaden att det är på riktigt - just nu.
Boken verkar sjukt bra trots att jag endast läst något kapitel än så länge.
Återkommer med betyg när jag är färdig med den.
Kram!

Likes

Comments

Kläder, Allmänt

Alltså denna tröja är nog det bästa jag köpt under hela 2016??? Den är så varm, mjuk, stor, fin och orange och cool. Känner mig så mysig i den. Den är liksom så stor att man bara kan gömma sig i den när man vill slippa omgivningen. Eller när man bara vill känna sig cool och gosig på samma gång. Much love.

Likes

Comments