Header

Igår var det en bra dag men det slutade mindre bra för min del. Jag började känna efter tretiden att min hals började göra ont och sen på kvällen var jag riktigt dålig. Tårarna bara rann, febern bet tag om mig ordentligt och varje gång jag svalde kändes det som att en kniv vreds om i halsen på mig. Tyvärr gjorde inte nattens sömn saken bättre, jag mår lika idag så jag har avbokat mig från jobb. Usch, jag hoppas verkligen att jag inte smittar barnen med detta nu.

För att vända detta inlägg till något roligare så kan jag ju berätta om våra resplaner här hemma. Vi satt igår och tittade på resor i december, vi har inte bestämt vart vi ska än men det är så kul att titta ändå. Barnen har sagt att de vill ha mindre presenter och fler upplevelser så vi lyssnar självklart på vad de säger. Min tonåring sa igår på vår promenad att han hellre gör något, får kläder eller får pengar än att få massa saker som man tröttnar på efter någon vecka. Det känns ju fint att han tänker så faktiskt, samma sak sa lilleman så när jag frågade om de ville resa så skrek de båda JA. Det känns bra att de faktiskt är nöjda med det de har och att de inte vill ha massa saker.

Det finns så många vackra platser som jag skulle vilja besöka men när jag kommer med förslag som Alaska, Island och Grönland så blir jag snabb överröstad av övriga familjemedlemmar. Så jag accepterar att vi ska åka till en varm plats där vi ska stekas levande, det är okej. Men jag är verkligen inte bra på varma platser? De som kommer fram som billigast när man söker all inclusive på olika hemsidor är ju Spanien och Egypten men då funderar jag på hur varmt det egentligen är där i december? Jag vill verkligen inte åka till Thailand, där verkar det vara riktigt varmt men det är svindyrt för oss alla att åka plus att jag inte vill resa till ett land som ger mig så otroligt dålig känsla inombords. Vi får se vart det blir, oavsett vad så hoppas jag på att barnen får uppleva massa skoj och att Alexander får se palmer precis som han önskat sig.

Nej, nu ska jag vänta på att Timja vaknar, sen ska jag äta frukost tillsammans med henne och försöka överleva dagen.
Ta hand om er!

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - Klicka här

Likes

Comments