Header

Idag kom äntligen väggdekoren som jag köpte för tre veckor sedan, det blev lite sent eftersom de var hårt tryck hos de jag beställde ifrån. Men det är okej, de kom ju fram till sist. Så nu har jag klistrat upp de som skulle upp i lekrummet och jag har äntligen fått hem mina efterlängtade luftballonger som ska vara i Timjas rum. Jag ska visa er bilder på lekrummet imorgon, det hann bli alldeles för mörkt efter jobbet så jag kunde inte ta några bilder tyvärr.

Nu vet jag äntligen hur jag vill ha Timjas rum och jag tror det kommer bli superbra, som ni ser på bilden så kommer det gå i väldigt ljusa rosa färger. Jag tycker inte om de där röda och svarta väggarna som är i rummet just nu, men det kommer se så mycket mysigare ut så fort det blir annan färg.

Jag har jobbat nio timmar idag så är helt slut i huvudet, Timja är fortfarande sjuk så Andreas fick vara hemma med henne idag. Men på nätterna blir det ju inte mycket sömn eftersom hon krånglar mycket, inte för att hon är jobbig utan för att hon tycker att det kliar. Hon har stora blåsor under fötterna stackarn, önskar jag kunde ta bort det onda.

Nu ska jag titta på lyxfällan och vänta på att mitt te blir såpass ovarmt så jag kan halsa det.
Ta hand om er!

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - Klicka här

Likes

Comments