Träning

Hittade lite bilder från matchen i söndags då vi spelade mot Stoke City som vi tyvärr förlorade med 3-0. Det gjorde inte så jätte mycket att vi förlorade faktiskt då jag kände mig som en vinnare när jag gick av planen ändå! Har lärt mig så himla mycket denna säsongen och verkligen tycker det är kul att spela igen! Att spela för reservlaget är så himla mycket roligare än att spela för a-laget!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God eftermiddag fina läsare! Idag gick jag upp runt 09:30 för att ta en kort jogging runda med Jude i morgonsolen. Blev tre härliga km, inte så långt men definitivt bättre än ingenting. När jag kom hem tog jag mig en snabb dusch och gjorde ve mig snabbt. Jag och Craig hoppade in i bilen efter och åkte till soptippen för att göra av med lite kartonger som kom med soffan. Tog oss en trip in till stan efter där Craig klippte sig och jag fick en tid bokad inför i morgon då jag förhoppningsvis vågar klippa lugg. Fick tag i lite små lådor till pålägget också vilket var toppen! Tog oss en svensk fika när vi var i stan också med både kaffe & kaka! Nu ska jag snart börja laga en engelsk söndagsmiddag viket innebär Beef joint, kokta grönsaker & potatis, super gött även om det inte är söndag!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon! Vaknade redan klockan 07:00 idag och fixade en god frukost i den nya soffan med lite gossip girls! Ös regnat där ute så förhoppningsvis är det lite på jobb idag då det bara är jag och min chef där idag! Sista jobbdagarna för mig idag också för denna veckan! Både jag och Craig är lediga i morgon så ska bara ha en dag här hemma tillsammans!

  • Vardag

Likes

Comments

Vardag

Heej! Precis kommit hem från jobb och just nu sitter jag och gungar i våra gungstolar som vi fått låna av craigs föräldrar då vi väntar på vår nya soffa som ska komma i morgon! Har även lyxat till det med lite kaffe och kakor för att få lite extra energi för städningen som står next på tur! Spelade även match igår som vi tyvärr förlorade 3-0 men super presentation från hela laget!!

  • Vardag

Likes

Comments

Vardag

Hej! Gud vad denna veckan sprungit iväg och vi är även inne i halva mars!! Hur som helst har det varit en bra dag idag. Började jobba klockan nio till fem sen gick jag hem och fick nyheten av att min gamla au-pair familj fått en liten flicka idag! Även en jobb kollega till mig fick också sin lilla pojke idag, dock kom han tre månader för tidigt så får hoppas allt är bra med dom! Jag och Craig har precis käkat pannkakor och nu har vi precis krypt ner i sängen för att försöka hitta en ny serie då vi såg sista avsnittet av Vampire Diareis igår! Sååå ledsen asså!! Den är verkligen den bästa serien jag någonsin sett! Toppen tips om ni letar efter en serie ni aldrig kan få nog av! I morgon har jag match med b-laget mot Stoke City hoppas på vins!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon! Sitter just nu och äter lite flingor innan jag ska bege mig till jobb. Efter jobb ska jag och jude ta en jogging runda och efteråt väntas det spelkväll med Craig!

  • Vardag

Likes

Comments

Vardag

Idag slutade jag jobba redan klockan 15:00 därför att jag hade en tid på sjukhuset klockan 15:30 här i Ludlow idag. En vanlig check up för min reumatism som jag har en gång om året. Allt såg bra ut och vi kom fram till att jag ska fortsätta med min medicin då reumatismen fortfarande finns där. När jag väl kom hem hade solen hunnit försvinna vilket var lite tråkigt, så det blev lite städning istället för att sitt ute och njuta av det fina vårvädret vi fått här i England. Nu framåt kvällen har jag blivit så seg tror tröttheten från matchen igår kommer lite småkrypande på mig. Dock är jag tillbaka på det i morgon då jag och Jude ska ut på en joggingrunda, funderar på att ta milen om det är lika härligt väder som idag! Nu har jag precis lagat lite soppa och ska krypa upp i sängen framför ett avsnitt utav Gossip Girl och invänta Craig, puss!

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw