Vardag

Fick hem denna för några dagar sedan, super bra saker! Här fanns parfym, hårolja, nagellack, brun utan sol & en kräm för ansiktet, super snyggt!

  • Vardag

Likes

Comments

Weekend
* Ny spellista * Personligt brev skrivet * Ansiktsmask på * Tacos

Likes

Comments

Vardag
Paper Airplanes

Då vart det redan fredag, tiden bara springer iväg! Som vanligt tog jag mig en sovmorgon på min lediga dag! Passade på att dra ut på tiden i sängen med några avsnitt utav Gossip Girls också, som jag börjat titta på igen. Nu sitter jag nere i vardagsrummet med min tredje kaffe för denna timmen och fixar lite med spellistor på Spotify.
I måndags mådde jag inte så jätte bra och tog det bara lugnt efter jobb och fick ta igen lite sömn. På tisdagen var jag som en ny människa och dansade in på jobb vilket aldrig har hänt förut haha! När jag och Jude vara klara för dagen gick vi hem och bytte om och sen sprang jag och hämta henne för en springrunda. Vi sprang 7,5 km och efteråt tog jag mig ett litet varv till, så slutade med att jag sprang 13 km totalt och utan att stanna en enda gång! Dock måste jag nog erkänna att mina ben skakade när jag kom hem och jag var helt slut körd haha! Gjorde ganska ont i mina fötter & knän sista km:en då mina skor inte är dom bästa så jag måste verkligen hitta tiden för att åka och handla ett par nya! I onsdags stod fotbollsträning och styrketräning på schemat vilket inte gick så jätte bra men men. Igår stack jag och Craig och storhandla mat då vi typ bara hade mjölk i vårt kylskåp haha. Om ett tag ska jag även försöka skriva ett personligt brev till en skola här i Ludlow som jag kommit in på för att göra lite "praktik" även om jag inte pluggar. Jag ska gå dit varje fredag mellan 8:30 -12:15 för att bara se vad allting handlar om och om det är något jag vill börja studera till och jobba med när jag blir stor. Om jag ska vara ärlig har jag ingen aning om jag kommer tycka om det men jag kommer heller aldrig veta om jag inte prövat. Så jag hålle tummarna för att det ska gå bra! Kommer bli kallad Miss Bengtsson varje fredag i alla fall!

Likes

Comments

Vardag
Dagens citat & annat

Heej! Denna veckan har varit ganska skit, känt mig allmänt deppig, det har regnat varje dag & saker och ting har inte gått som dom riktigt skulle gjort med fotbollen. När jag läste uttagningen till matchen på söndag blev jag bara allmänt less på det då jag tränat väldigt hårt och tycker jag verkligen förtjänar en chans med A-laget då matcherna med B-laget gått jätte bra det senaste helgerna. Men ikväll när jag pratade med mamma och pappa i telefonen fick det mig på så himla massa andra tankar om att livet är så himla mycket mer än att spela i A-laget. Ska åka till Leicester city på söndag och spela med B-laget vilket jag vet kommer bli tufft då de ligger på andra plats i tabellen och för att vi antagligen bara kommer att ha 11 - 10 spelare då människor inte pallar köra hela vägen för lite fotboll. Men det spelar ingen roll för att jag har bestämt mig för att rock the world på planen oavsett! Nu väntar jag på att Craig ska komma hem med en massa ny musik från spotify! Hoppas ni alla har det grymt där hemma, puss!

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw