Weekend

Hej fina läsare! Idag skiner solen också men dock är det inte lika varmt som det var igår. Vid tolvtiden kurrade magarna på både mig & Craig så vi bestämde oss för att testa Ludlow Food Center för lunch. Ibland är det enkelt att glömma bort saker som ligger så nära. När vi åkt dit var det jätte mycket folk, men vi lyckades få ett bord för två. Jag tog och beställde en ost macka medans Craig beställde en med kyckling. Smackade supergott och var tvungen att köpa med mig ketchupen hem då den var jätte god, blev även några ägg som slank med. Hoppas ni också har en härlig söndag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Weekend

Idag ringde klockan halv 8 och jag drog på
Mig löparkläderna och mötte upp jude för 5,6 km i morgonsolen. Var ganska tungt idag men kan bero på att jag redan sprungit 20 km denna veckan. När jag kom hem hoppade jag i duschen och kröp ner i sängen igen med en kopp kaffe och lite tv tittande. Nu har jag precis släng in lite tvätt i tvättmaskinen och väntar nu på att Craig ska komma hem. Har inte så stora planer idag förutom att ta det lite lugnt, puss!

  • Weekend

Likes

Comments

Vardag

Idag har det verkligen varit en dålig dag. Känns verkligen som jag bilvit behandlad som en påse skit idag av mina chefer. Allt började igår med att jag serverade en kund som hade gått och satt sig ner, så jag försökte fixa ihop hennes varma choklad så snabbt jag kunde och ta över den till henne för jag tänker "alltid kunden i första hand" när jag tar över hennes dricka kommer min chef ner och börjar svära och frågar vem fan är det som inte tvättat av stimern på kaffemaskinen, då jag ska försöka förklara för honom att jag är påväg att göra det nu struntar han fullständigt i vad jag har och säga och slänger dörren bakom sig med en rejäl smäll. Jag och min kollega och kunderna kollar på varandra och undrar vad fan är det som händer och börjar fnittra för en sekund. Idag när jag kom in för ett möte är det första jag möts av att min chefs fru som skriker mig rakt i mitt ansiktet, vad fan det är du håller på med?! varför har du ingen respekt för din chef?! jag försökte förklara igen att jag var på väg att tvätta av den, men hon är heller inte intresserad av att lyssna på vad jag har att säga utan säger att om det någon gång händer igen så kommer jag få en varning på papper. Jag blir så arg att jag börjar gråta och säger okej,jag säger förlåt då om min chef säger förlåt till mig också för att han svor mot mig. Då blir hon ännu mer rasande och skriker ännu mer,men min chef stoppar henne och säger att han inte kommer ihåg att han svurit mot mig och säger att han ber om ursäkt om han gjorde det. Efter allt dteta går jag ner och ska försöka servera kunder, då kommer min chef och säger förlåt.. då blir jag galen helt ärligt! Varför säga förlåt för något du inte är ett dugg ledsen för och sedan låsas han som ingenting har hänt. Kan du inte stå upp för dig själv människa? Hur lågt kan man gå? Väx upp och bete dig som en chef!! Nej i morgon ska jag sitta hemma och mata ut nya cv:n, jag vill verkligen inte jobba något mer där,im sorry!

Likes

Comments

Heej!! Idag har jag varit på topphumör hela dagen och haft en massa energi! Så efter jag slutat jobba gick jag och jude och solade lite solarium som jag äntligen hittat här i Ludlow!! Efteråt sken fortfarande solen så vi tog oss en 7,6 km joggingrunda som gick hyfsat bra! När jag kom hem hoppade jag in i bilen och tog en snabb runda på Tesco och fick med mig lite fräscha grönsaker och frukt hem så nu har jag precis fixat ihop en pasta sallad med melon och knäckebröd på sidan om, riktigt gött! Hann även med lite magträning/armträning efter joggingrundan, känns as härligt! Hoppas ni också haft en härlig tisdag, puss!

Likes

Comments

Träning

Blev vinst med förstalaget igår med 5-0 dock blev det inga minuter för mig men glad på uppvärmningen var jag i alla fall haha!

Likes

Comments

Weekend

A night in Manchester with my girls & cocktails!

  • Weekend

Likes

Comments

Weekend

Hej! Igår blev jag 23 hela år vilket kändes helt okej väl. Jag och Jessica åkte iväg till ett safari i närheten och hade en as bra dag i stålande sol och 18 grader! På kvällen passade vi även på och grilla gott!

  • Weekend

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon lovers! Vaknade verkligen upp på rätt sida idag även om jag såg ut som en morot på benen och fötterna då jag pröva en nya brun utan sol! Blev hur bra som helst i huvudet och på överkroppen men tror jag gick lite crazy på bena haha sen hjälpte det inte att jag stod i det också så fotsulan ser lite anerlunda ut idag haha! Ska försöka fixa det i morgon eller något! Min chef ringde mig nyss också och frågade om jag kunde börja tidigare idag så ska sticka iväg till jobb om 20 minuter, men först ska jag njuta av morgon kaffet! Puss.

  • Vardag

Likes

Comments

Weekend

Tjena! Idag när jag slutade jobba var det strålande sol ute så jag och Craig bestämde oss för att grilla en härlig & rejäl middag! Nu ligger vi båda två as mätta i soffan och bara softar! Hoppas ni har en lika bra lördag som oss!

  • Weekend

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw