Träning

Tjaa! Im back! Om jag ska vara ärlig så har det inte hänt allt för mycket sedan jag skrev här sist! Men jag har i alla fall hunnit med en vecka i härliga Gran Canaria, nästan slutat på mitt jobb men stannade efter mer timmar & en lönehöjning, så man kan säga att jag är nöjd! Träningen ligger på 110 % just nu, springer runt 10-12 km varje vecka plus två fotbollspass och match på söndagarna! Detta gav resultat i veckan då jag fick min första start och 90 minuter på planen, så glad! I morgon är jag på det igen därför ligger jag ner krypet i soffan i kvällen och laddar med kolhydrater och pepp musik från Spotify! Efter matchen i morgon har vi även en fundraiser som vi förhoppningsvis får in lite pengar på till både laget & klubben! Längtan hem till Sverige börjar växa mer och mer också då jag bara varit hemma i Sverige en enda gång i år!! Jag vet inte riktigt vart detta året har gått till? Jag menar vi är inne i halva oktober redan?! Sjukt. Hur som helst hoppas jag att alla där hemma har det toppen så hörs vi snart!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Weekend

Heej! I lördags gifte sig en av mina bästa vänner sig och gud så fin hon var! Hade verkligen en toppen kväll!!

  • Weekend

Likes

Comments

Vardag

Idag har det varit så himla varmt och stå inne och jobba, har verkligen varit svettigt! Sista timmen idag på jobb så experimenterade jag och min chef med lite milkshakes, super kul och gött att få provsmaka alla! Blev att jordgubbs milkshaken blev bäst och vi ska börja sälja den i morgon, hoppas på succé! Påväg hem gick jag in om juels och köpte ett par flip-flops då jag behöver ett par svalna skor och dessutom hade jag ett presentkort därifrån!

  • Vardag

Likes

Comments

Vardag

Älskar att vakna upp och det är fint väder! Så passade på i morse att äta frukost ute med lite kaffe och flingor super härligt! Nu ska jag ge mig iväg till jobb och efteråt blir det förhoppningsvis lite träning med jude! Hoppas ni får en härlig onsdag!

  • Vardag

Likes

Comments

Vardag

Nu i veckan har det varit så jäkla varmt och ska förhoppningsvis bli ännu varmare till helgen! Så då passade jag på idag att göra lite hemmagjord rabarber saft då jag har så himla mycket rabarber i trädgården och tycker det är synd om det ska gå till miste! Och dessutom tycker jag saften i England är så himla söt! Inte som bobs saft hemma i Sverige haha! Saften blev super god i alla fall och här har ni receptet!

Detta är det ända som behövs!
10-12 rabarber
1 1/2 liter vatten
8-9 dl socker (smaka av)
1 citron


Skölj och skör rabarbern och citronen i bitar och häll i det i en stor kastrull tillsammans med vattnet och låt koka i 30 min.
Häll över med en sill till en ny kastrull och tillsätt socker och låt koka med omrörning för 5-10 min
Låt svalna och häll upp i flaskor!

  • Vardag

Likes

Comments

Vardag

Heej! Inte uppdaterat här på ett tag då det verkligen varit full rulle! Hur som helst här över så kan ni se vad ni missat haha! Jenny och mikki har varit över som varit as kul! Jag vann players player of the year förra helgen och sen har jag börjat denna veckan med lite träning för att försöka bli frisk då jag varit sjuk i en vecka nu! Så ska försöka svettas ut alla bakterier nu när vi har så göttigt väder! Nu ska jag ta EB svalkande duschen sen laga lite middag! Puss!

  • Vardag

Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw