Header
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hej! Igår spelade jag match som sagt och vi vann med 5-0 och jag fick hela 45 min!! Var en helt okej match faktiskt och även lite kul!

Idag jobbade jag fram till fyra och efteråt gjorde jag något jag borde ha gjort för så länge sedan! Jag satte mig ner och skrev upp olika recept som vi kan käka hemma här i veckan!! Jag klagar ofta på att jag är så himla trött men jag äter verkligen ur dåligt! Oftast är Craig och tränar fram till klockan 9 eller så är jag iväg och tränar långt sent på kvällen! Och det är inte så himla kul och ställa sig att laga mat vid den tiden så oftast blir det att jag käkar något riktigt enkelt till middag som en maka, flingor eller något från frysen. Och när vi väl har tid att laga middag så blir det alltid samma mat! Så nu har jag letat igenom mina kokböcker och skrivit ner både ett mat schema och en handel lista så förhoppningsvis ska det bli ordning och reda på den biten snart också! Nu hade jag tänkt kolla på ett avsnitt av playmaker och sedan blir det kyckling och potatis till middag med grönsaker!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Vardag

Likes

Comments

Godmorgon!!
Just nu sitter jag och äter en god liten frulle! Så jäkla gott med en ägga macka inte ätit det på typ flera år! Ska snart ta och göra ve mig och sen bege mig till fotbollen då vi har match idag.

  • Weekend

Likes

Comments

Hej! Idag ringde klockan 8 och då var det dags för lite extra jobb, slutade runt tre och sen dess har jag bara chillat lite. Nu har vi precis käkat lite och ska snart iväg och träffa upp min förra detta granne och hennes pojkvän för några öl i stan! Hon är också ifrån Sverige så jätte kul att prata lite svenska igen!! Nu ska jag spela en snabb runda skitgubbe sen ska vi dra, puss!

Likes

Comments

Hej! Idag har det varit en riktigt dyster dag här i England. Det har varit mörkt typ hela dagen och legat runt nollan och sen har det även ös regnat! Var inte så mycket på jobb då alla antagligen stannat inne så jag slutade redan vid tre, efter det krypte jag upp i en varm soffa här hemma och kollade på lite svenska serier, så mysigt! Nu tänkte jag ta och fixa någon snabb middag och sen blir det nog bara för det mesta att chilla vidare. Ska även jobba till helgen så blir inte så mycket ledighet då. Puss

  • Vardag

Likes

Comments

  • Weekend

Likes

Comments

Heej!! Idag slutade jag halv fyra så när jag kom hem var det fortfarande ljust ute så jag slängde på mig träningskläderna och sprang en fredags runda vilket blev 4 km. Avslutade med lite övningar från min nya fitness app som heter 8fit som jag verkligen kan rekommendera! Man kan bara slänga sig på golvet och göra lite övningar på 15 min! Skulle egentligen åkte och tränat fotboll ikväll men kände inte för att köra i tre timmar för en timmes träning, så gjorde min egna och fokuserade på vad jag behöver träna på!!

Likes

Comments

Heej! Träningen igår gick helt okej, inte hejhopp så kul kanske men inte jätte tråkigt heller så ger det ett nytt försök på fredag! Jobb idag var ganska stressigt då där var ganska mycket att göra. Efter jobb åkte jag och jude och veckohandla lite och nu ligger jag övermätt i soffan efter lite vardags lyx! Fixade Ikeas köttbullar med potatis och sås till middag idag, jätte gott men dock helt övermätt nu haha. Och ja jag älskar kokt potatis som ni kan se på bilen 😂

  • Vardag

Likes

Comments

Hej! Nu har jag precis kommit hem och ska slänga i mig lite käk innan det är dags att bege mig till fotbolls träningen. Första träningen på fyra veckor, hoppas det blir kul! Har tackat nej till att åka till Newcastle på söndag då vi har match. Då jag tycker det är en jättelång väg att åka ( 6 timmar enkel väg) om jag inte kommer få en enda minut på planen, dessutom har jag tappat lusten för fotbollen jättemycket på sistone. Så jag hoppas mina fyra veckors uppehåll har fått mig att sakna det lite men vi får helt enkelt se.

Likes

Comments