Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min älskade bästa morfar är nu i himlen. Allt gick så fort och jag kan knappt fatta att det är sant. Kommer aldrig sluta sakna dig. Du är den bästa som finns..<3

Likes

Comments

Igår blev det en långpromenad för mig och Amanda! Snacka om att man var helt slut sen när man kom hem.. Idag har vi haft prov i skolan, gick ju inte världsbäst men gjorde iallafall mitt bästa. Nu är jag med Amanda och senare kommer Vilma också! Ha det gott!!

Likes

Comments

Trött som bara den! Har hur mycket plugg som helst just nu också.. Jag längtar verkligen skitmycket till sommaren. Ska bli sååå sköönt med loov! Det är ju det sista sommarlovet jag har nu för nästa år tar man studenten. Idag efter skolan var jag med Amanda och vi pluggade typ bara.. Och snackade mycket. Och nu har jag satt mig i soffan och ska sitta och dega här hela kvällen för orkar inte göra något annat (fast jag borde plugga haha).

Likes

Comments

Idag är det redan fredag! Herrejisses vad tiden går.. Ikväll ska jag äta ute med vännerna och sen får vi se vad vi hittar på efter. Ha det bra!

Likes

Comments

Idag har jag varit på riskettan! Den började vid 10 så jag fick lite sovmorgon och den slutade kl 13 ungefär. Det var en väldigt intressant utbildning tycker jag. Efter det stack jag hem och sprang, dock gick det ju inte jättebra. Men sprang nästan 7 kilometer iallafall. Sedan åkte jag till mormor och morfar och nu är jag hemma igen för att plugga lite på körkortet! Imorgon är det nationella i engelska.. Taggaaaaa..

Likes

Comments

Idag har vi haft friluftsdag i skolan. Så vi har lärt oss att tända eld utan tändstickor eller tändare. Vi använde istället något annat som man ska ha för att göra elden. (kommer inte på vad det heter). Sen paddlade vi kanot! Det var riktigt kul men också skitjobbigt! Vi trillade ju inte i iallafall haha.

Likes

Comments

Idag är det lördag och igår efter skolan hämtade min syster mig och så åkte vi hem till hon och Gustav i Växjö. På kvällen gick vi en långrunda, det var så skönt! Dels att gå och sen att gå med en som man kan prata om allt med. Snart ska jag vara med Vilma, så får vi se vad vi hittar på! Ha det bra!

Sen i lördags!

Likes

Comments