Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har börjar kolla Hart of dixie nu, den är bra hittils iaf! 😄 men är bara på andra avsnittet så. Ska fortsätta kolla här lite sen typ gå och lägga mig 😊 så godnatt !

Likes

Comments

Säger godnatt redan nu ! inte för att jag ska upp tidigt imrn eller nå, blir bara jävligt trött så tidigt ! 😔

var ju möte möte idag o pratade osv.. efter det for jag till älskling och duschade o myyste ❤ så ligger i sängen nu och ska sooova !

godnatt 😘

Likes

Comments

Har inte gjort nått idag , ska fara på möte kl 6 och är hungrig som fan åxå ! Bläää

Likes

Comments


Likes

Comments

Vaknade vid typ 8 och har legat i sängen tills nu 😊 ska äta lite frulle och titta tv sen ska jag klä på mig och vara social innan jag drar med bussen tillbaka till Gällivare !

Likes

Comments

Igår hade jag tvättstuga 7 på morgon så for till älskling och tvättade och var med han till typ kl 2 ! 😊 for till stallet efter det och hoppade fabbe ! 👍 efter stallet var jag med Jesus och väntade på bussen med han som gick till Kiruna ! Så är hos Jennifer nu och ska vara här till på söndag 😊 ! Kom fram till Jennifer vid halv 9 ungefär! Satt typ bara ute i köket och snackade med folk osv. Sen käkade jag någon konstig glass så kände jag efter ett tag att de bara började klia och svida i halsen och på tungan 😧 så fick fara in på akuten för hade fått en allergisk reaktion från nåt som var i glassen 👎 fick en sånär kortison ( stavning!?) tablett och nån vätska så de skulle bli bättre ! 😊 så kom hem därifrån typ vid 4 på morgonen... Så gick vi o la oss sen efter de !

Vaknade vid typ 11 idag och har käkat fläskfilé och bara snackat skit, ska alldeles snart börja gå till ÖoB med Jennifer och Jesus 😊

Nä nu känner jag att de blev ganska mycket här så jag bloggar mer senare ! 😘

Likes

Comments