Har inte bloggat på "länge" så tänkte börja med en ' dagens sexställning'  

  

För att komma in i den djupa Stick läge ligger mottagaren på rygg med benen vilande på axlarna av sin partner, som ankommer från en knästående. Betitlat Deep Stick denna position håller fast vid sitt namn, vilket innebär att givaren kan penetrera med allt de har, utom naturligtvis de är för stora. Även om läget är mångsidig i termer av platser det kan utföras, kan det vara mycket svårt för givaren om underlivet höjdskillnaden inte är korrigerad för, som tack och lov kan göras enkelt med hjälp av kuddar.

 

Har jag provat den?? : Ja

Hur var den?? : Skön

Vill du prova den?? : -,-

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har ingen lust att blogga längre... Får inga läsare.... Så bloggar liksom bara för mig JIPPI vad kul NOT!!

Likes

Comments

Åkte till bobo idag, åkte hem till päronen igår och åkte till bobo idag igen, lönt att komma hem?? Men denna gången ska vi bara träffas och jag ska inte sova över hos han :) 

Men i alla fall, vi skulle ut så ville han köpa en dricka så vi gick in på väla och köpte en dricka så hittade jag en coca cola flaska där det stod mitt namn på. Så den köpte han :D hihi :D

Likes

Comments

 

Blev ingenting igår i think??? Men i alla fall här får ni en dubbel :P

    Cross sex position

Korset ståndpunkten skiljer sig från saxen positioner eftersom givaren ligger i rät vinkel till mottagaren, med sin underkropp under både mottagarens böjda ben, mottagaren läggs på rygg i missionärsställningen. Denna vinkel minskar hudkontakt men tillåter en mer unik vinkel för penetration.Crab sex position

 

Snacka om ett levande sätt för henne att få G-punkts stimulering, ju hårdare hon går, desto djupare det känns! Eller kanske det är en annan variant för analsex?

Det enklaste sättet att övergången till Crab är genom att värma upp i Arm Chair, men du kommer att upptäcka att krabba är enklare och mindre tröttande att utföra i jämförelse.

Den älskare på botten borde sitta med benen utsträckta framför. Partnern på topp ska sitta ner i sin älskares knä (inför) och tillåta dem att luta dig tillbaka, så att mottagaren kan slutföra det sista pose genom att placera sina ben på vardera sidan av sin älskare innan du placerar händerna bakom och på den andra knä .

De knep för framgångsrikt genomförande är:

Ett. att hitta en bekväm vinkel för fallos;

2. uppnå rätt rytm gungande rörelse, och

Tre. placera ett bolster under givarens knä för att ge extra stöd.

Om du är nyfiken på andra positioner där överlägsna partnern är på topp luta dig för långt bakåt, är Crab bra att övergången till Cradle, sedan bron.

Likes

CommentsBALLERINA

 

En unik twist på Dancer läget är Ballerina positionen mycket roligt om du letar efter något med mer ansikte mot ansikte kontakt. Båda parter helt enkelt stå vända mot varandra, höjer mottagaren ett av sina ben för att ge enklare tillgång medan deras partner hjälper till att stödja den. Om mottagaren inte är mycket flexibel, kanske du vill prova att sätta upp benet på höften av givaren.
 
Har jag provat?? - Ja
 
Hur var den?? - Mycket skön, rekommenderar den verkligen
 
Isåfall Skulle du vilja prova den?? - .....

 

Likes

Comments

Bobo sitter med läxan så har jag ingenting att göra för jag gjorde det i skolan för att slippa göra det "hemma" :D Smart va?? ;)

 

Sitter inne på redigeraren igen så nu bjuder jag på två riktigt fula bilder på mig men söt(a) bilder på mina kompisar :)

 

Likes

Comments

Älskar mina päron så himla mycket :D :* <3 

 

Som jag skrev i min mode blogg så berättade mina päron att jag kanske ska få en hund i och med jag alltid velat ha en. Dem ringde typ för en kvart sedan och vi pratade och pratade.... Och i helgen ska vi kolla på några valpar som e till salu och tänka på det där :D Så himla lycklig jag är asså :D

Likes

Comments

Det finns ju hur många smaker som helst, men vilken e din favorit av alla läkerol??

Mina e cactus, salvi och några till men kan ej namnet

 

Likes

Comments 

En variation på Närvaro hut läge är Jack Hammer utförs av mottagaren står med sin partner sitter på golvet mellan benen och mitt emot på samma sätt. Mottagaren rör sig upp och ner genom att böja benen, medan givaren utför muntlig och ger handen stimulans till mottagarens penis, pungen och anus (om de är ok med några anala lekar).

 

Har jag provat den?? - Nej

I så fall hur är den?? - ........

Skulle du vilja prova den?? - Nja

Likes

Comments

sitter i skolan men gör ingenting ;) yolo liksom ;) nä men jag orkar inte, både jag och bobo gör ingenting. haha men får nog skäll av läraren snart :P

måste dra snart lunch :D

Likes

Comments