Mat

Gick till mitt bästa s.ka finare "snabbmatsställe" Vigårda idag med min bästa vän Lovisa. Det är ju helt sjukt gott och framför allt otroligt billigt. En hamburgermeny kostar nästan mindre än en meny från donken! Alltså väldigt bra kvalitet för väldigt lite cash. Recommend, Recommend!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej Babes! Som ni säkert redan vet så älskar jag verkligen smink och tycker det är så otroligt kul att experimentera med det. Men tyvärr så är jag ingen naturbegåvning på det och jag har en hel del kvar att lära mig men gör ändå mitt bästa. Och det som jag vet är ett måste efter mina "år" som testkanin är ju verkligen att satsa på att få till en bra bas då det utan en fin grund blir svårt att få till ett bra resterande. Så då tänkte jag dela med mig av två av mina nu absoluta favorit produkter för att skapa det. Båda är relativt nya men redan ett måste i vardagen.

Först är det lh cosmetics infinity palette som precis som namnet tyder på är en palett där det enda som sätter gränser är ens fantasi. Alla skuggor är gjorda för att kunna används vart som helst på ansiktet och ha till tex ögonskuggor, conturing och highlight eller varför inte till ögonbrynen? Finns verkligen till ALLT!<3 Min är köpt på kicks i Göteborg som är hittills den enda butiken som säljer lh cosmetics men förhoppningsvis så kommer det snart till fler butiker men annars går det att beställa den på Lh cosmetics egna hemsida (länk nedanför bilden).

Den andra nyinhandlade favoriten är Kat Von d lock-it setting powder i "färgen" translucent som verkligen gör så att huden blir helt silkeslent. Och verkar nästan helt omöjligt att få det att se chunky ut hur mycket man tar så riktigt bra för nybörjare och det ger inget Flashback alls för mig så är väldigt foto vänligt . Alltså det helt perfekta pudret, hittills det bästa jag någonsin testat! Love IT<3

Likes

Comments

Photos, Resor

Hej! Hoppas allt är bra med er, själv har jag det helt otroligt. Har inte varit såhär avslappnad och lugn på hur länge som helst. Och för er som inte redan vet det så är jag i Göteborg med min kompis Lovisa för att fira att hon fyller 20 nu i veckan. Vi kom fram på fredag eftermiddag och har sen dess bara ätit gott, shoppat loss i vintage butiker och njutit. Alltså bara levt life. Men nu så är vi på Hagabadet som är ett spa som ligger väldigt centralt i Göteborg och är helt fantastiskt mysigt. Det var en liten suprise faktiskt från mig till henne att vi skulle hitt och lyckat har det blivit hittills. Nu så ska vi snart bli upphämtade för att få massage så vi hörs sen! P & K

Min finaste vän<3<3<3

Likes

Comments

Instagram@sara_modig

  • Facebook
  • Blogkeen
  • Nouw