Header

Skönhet

Gick in på sephora igår och så fort jag kom in fick jag se den här skönheten!!! Kitet har varit slut varje gång jag gått in där så trodde inte för en sekund att det skulle finnas kvar nu efter mer än en månad efter den släpptes i Sverige. Men nu har jag den äntligen and I LOVE IT! Rekommenderar starkt att köpa den ifall ni får tag på den, den kostade 500 kronor på Sephora. Man får med i kitet den fantastiska paletten och en lila Better than sex mini mascara, en full size eyeliner, en mini ögonprimer och även det vackra lös glittret (som ni ser på bilden)!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Var på chokladmässan i älvsjö igår och åhh för mig är choklad livet. Är så häftigt att det finns så många olika choklad sorter och så många sätt att använda choklad på. Önskar ibland jag orkade använda choklad i efterrätter och liknande istället för att "bara" äta en marabou då och då. Men jag passade iallafall på när jag var där i choklad himlen att smaka på så mycket som möjligt av choklad i så många olika former som det bara gick, hehe❤️

Likes

Comments

Vardag

Heej, hoppas allt är bra med dig! Idag har varit en sådan lugn och skön dag för mig då jag enbart varit på ett möte på söder och hämtat upp min dator som varit på reperation och uppdaterats. Kom alldeles nyss hem och ska nog sätta på någon film eller serie på netflix och mysa ner mig i soffan. Ska väl också äta middag så småningom men blir nog bara rester, har dem senaste veckorna varit så tråkig när det gäller matlagning och haft noll inspiration. Länge leve mat och recept bloggarna som räddat mig denna period! Men skämt å sido vi hörs!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon! Är det bara jag som alltid slutar upp på helger med att ligga kvar i sängen på morgonen och leta upp massa bilder på mat (för det mesta frukost) ? Det är ju nästan farligt hur gott allt ser ut och jag själv är en riktig frukost älskare. Nu har jag minst legat kvar i sängen i två timmar och gjort det och ska nu försöka hoppa upp ur sängen och äntligen göra frukost istället för att bara kolla på frukost. Har en väldigt lugn dag framför mig med bara mys hemma nu på förmiddagen och sen på eftermiddagen beger jag och min pappa oss till min bror. Han har två barn som är så gulliga! Dem är verkligen mina små gullepluttar, men men nu ska jag inte prata på för mycket utan gå och göra min efterlängtade frukost. 

Likes

Comments

Allmänt, Personligt

Hej på er! Det här är alltså mitt första inlägg på bloggen och jag skulle inte kunna vara mer exalterad. Hela mitt liv har jag älskat att testa nya saker och det är de här jag vill testa nu, vem vet kanske blir det här en del av min livsstil på långsikt? Jag heter iallafall Sara och är en ganska så typiskt 16 åring bosatt i Stockholm! Här på min blogg kommer jag bl.a skriva om mitt intresse för skönhet och mode, min vardag och träning. Själv har jag en vision om att kunna jämföra min blogg med en gott och blandat påse á la Sara! 

Likes

Comments