Contains affiliate links

Om søndagen er det altid i orden at blive lidt længere tid i sengen. Personligt elsker jeg selv at stå lidt tidligere op, end jeg plejer, og sætte mig udenfor med min morgenmad og nyde vejret og naturen omkring mit hjem. Jeg har fundet nogle lækre items, som jeg personligt selv ville elske at eje. Som altid håber jeg, at det kan give lidt inspiration.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg håber, at i nyder sommeren, selvom vejret i Danmark ikke har været et 12-tal vejr indtilvidere.

Jeg har sammensat et casual sommer outfit under 1200 kr.
Personligt synes jeg selv, at den røde blomstret kjole er så fin! Jeg er helt vild med, at den har flæseærmer og V-udskæring på ryggen.
Jeg har valgt at style kjolen med et par sorte sandaletter fra H&M, som jeg selv har et godt øje til.
Man kan vel heller aldrig gå galt i byen med en sort håndtaske vel?
Selvom det er sommer og varmt om dagen, bliver det jo stadig køligt om aftenen, så en let jakke er altid brugbar på en dansk sommeraften.
Samlet pris uden tilbud: 1178,95 kr.
Samlet pris med tilbud: 888,95 kr.
Som altid håber jeg, at outfittet kan give noget inspiration.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg har ikke postet noget på min blog siden i marts, og jeg beklager meget! Jeg har haft så travlt med alle eksamenerne, heldigvis er de skriftlige overstået. Til jer der ikke ved det, går jeg i 9. klasse.
Vi går på læseferie d. 24 maj og har dimission d. 21 juni, så når eksamenerne er overstået, kommer jeg til at poste en masse! (:
Det er blevet varmere udenfor, så i den anledning har jeg sammensat et casual forår/sommer outfit, som jeg selv ville gå med.

Jeg håber, at outfittet kan give lidt inspiration.

Likes

Comments

Jeg elsker at bruge min tid på at fordybe mig i en god bog. Så jeg har valgt 5 bøger ud, dog er to af dem serier.

1. Gåden om Alaska - John Green
Gåden om Alaska handler om 16-årige Miles, der begynder på kostskole, hvor han møder den gådefulde og smukke Alaska, som hurtigt for vendt op og ned på Miles' ellers så kedelige liv.

2. After serien - Anna Todd.
After forløber over fem bøger:
After - Mødet.
After - Tvivlen.
After - Faldet.
After - Lykken.
After - Begyndelsen.
After serien handler om den kloge og stille Tessa, som tager på college, og møder den flabet og gådefulde Hardin, som hurtigt vender op og ned på Tessas livsverden og følelsesliv.

3. Fifty Shades triologien - E.L. James.
Jeg tænker, at de fleste nok har hørt om Fifty Shades, så jeg ville ikke forklare så meget om trilogien.
Serien forløber over tre bøger, dog har E.L. James skrevet den første bog "Fanget" fra Christians synsvinkel.
Fifty Shades - Fanget.
Fifty Shades- I mørket.
Fifty Shades - Fri.
I Fifty Shades møder man Anastasia Steele, som skal interviewe den smukke milliardær Christian Grey, og det skal vise sig at udvikle sig til en forvirrende, frustrerende og vanvittig forelskelse i en mørk, gåde- og magtfuld mand, som gerne vil introducere Anastasia til sin mørke erotiske side.

4. Som stjerner på himlen – Jennifer Niven.
17-årige Violet og Finch er et umage par, hvis veje krydses i toppen af skolens klokketårn, hvorfra Violet er på nippet til at springe ud. Violet er populær, men hun bruger al sin tid på at drømme om at undslippe den lille barndomsby og sin sorg efter søsterens død. Finch er skolens freak, der er fascineret af døden, men leder efter noget at leve for.
I bogen tager Finch og Violet ud på Road trip uden nogen destination, og lader vejene lede dem ud på utrolige eventyr og ligegyldige oplevelser.

5. Alt eller intet – Nicola Yoon.
17-årige Madeleine lider af en meget sjælden sygdom, som praktisk talt har gjort hende allergisk for omverdenen. Madeleine har ikke forladt sit sterile hus siden hun var spæd, og de eneste mennesker hun nogensinde ser er sin mor og sin sygeplejerske. Indtil Olly flytter ind ved siden af.
De to teenagere mailer til hinanden, og da det ikke længere er nok, får han lov til at besøge hende. På kort tid forelsker de sig hovedkuls i hinanden. Pludselig er livet inde i den beskyttende boble ikke længere nok for Madeleine, selvom omverdenen er livsfarlig for hende.

Likes

Comments

Hey alle.

Som der står i min præsentation, har jeg længe drømt om at starte en blog, og i dag besluttede jeg, at i dag var dagen, hvor jeg ville opfylde drømmen - så velkommen.

I min hverdag går jeg i 9. klasse, og har lige søgt ind på nogle forskellige gymnasier.
I min fritid er jeg sammen med meine freunde, læser og træner, hvis jeg orker det.

Lige pt. vil jeg kun bruge min blog, når jeg har noget på hjertet, har læst nogle gode bøger eller har lyst til at dele dagens outfit, eller hvad jeg nu kunne finde på at dele.

Men ja velkommen, og følg med og se, hvordan det udvikler sig.

Likes

Comments