Contains affiliate links

Jeg håber I alle har haft en god jul og har fået nogle gode gaver.
Jeg har ikke lagt noget op på bloggen siden juli, hvilket jeg beklager meget!
Men som jeg skrev i marts, havde jeg nogle mundtligeeksamener og en dimission, der skulle overstås, hvilket betyder, at jeg gik ud af 9. klasse.
Efter sommerferien startede jeg i 1.g, hvor jeg har haft travlt med prøver, lektier, venskaber og fester, hvilket er grunden til jeg ikke har lagt noget op i lang tid.
Jeg har sammensat et outfit, som jeg selv ville elske at have på. Mit næste køb bliver helt klart striktrøjen fra Envii, som jeg desværre ikke fik i julegave, dog fik jeg den fede Stine taske fra Núnoo, som jeg har tilføjet til outfittet.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Om søndagen er det altid i orden at blive lidt længere tid i sengen. Personligt elsker jeg selv at stå lidt tidligere op, end jeg plejer, og sætte mig udenfor med min morgenmad og nyde vejret og naturen omkring mit hjem. Jeg har fundet nogle lækre items, som jeg personligt selv ville elske at eje. Som altid håber jeg, at det kan give lidt inspiration.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg håber, at i nyder sommeren, selvom vejret i Danmark ikke har været et 12-tal vejr indtilvidere.

Jeg har sammensat et casual sommer outfit under 1200 kr.
Personligt synes jeg selv, at den røde blomstret kjole er så fin! Jeg er helt vild med, at den har flæseærmer og V-udskæring på ryggen.
Jeg har valgt at style kjolen med et par sorte sandaletter fra H&M, som jeg selv har et godt øje til.
Man kan vel heller aldrig gå galt i byen med en sort håndtaske vel?
Selvom det er sommer og varmt om dagen, bliver det jo stadig køligt om aftenen, så en let jakke er altid brugbar på en dansk sommeraften.
Samlet pris uden tilbud: 1178,95 kr.
Samlet pris med tilbud: 888,95 kr.
Som altid håber jeg, at outfittet kan give noget inspiration.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg har ikke postet noget på min blog siden i marts, og jeg beklager meget! Jeg har haft så travlt med alle eksamenerne, heldigvis er de skriftlige overstået. Til jer der ikke ved det, går jeg i 9. klasse.
Vi går på læseferie d. 24 maj og har dimission d. 21 juni, så når eksamenerne er overstået, kommer jeg til at poste en masse! (:
Det er blevet varmere udenfor, så i den anledning har jeg sammensat et casual forår/sommer outfit, som jeg selv ville gå med.

Jeg håber, at outfittet kan give lidt inspiration.

Likes

Comments

Hey alle.

Som der står i min præsentation, har jeg længe drømt om at starte en blog, og i dag besluttede jeg, at i dag var dagen, hvor jeg ville opfylde drømmen - så velkommen.

I min hverdag går jeg i 9. klasse, og har lige søgt ind på nogle forskellige gymnasier.
I min fritid er jeg sammen med meine freunde, læser og træner, hvis jeg orker det.

Lige pt. vil jeg kun bruge min blog, når jeg har noget på hjertet, har læst nogle gode bøger eller har lyst til at dele dagens outfit, eller hvad jeg nu kunne finde på at dele.

Men ja velkommen, og følg med og se, hvordan det udvikler sig.

Likes

Comments