Va tiden går 😱. Grattis på 18månaders dagen, du har funnits i vårat liv i 1,5 år med ren kärlek och lycka 💕.

D
en 27:de ska vi väga dig de kommer bli spännande . Mamma's hjärta växer alldeles för fort 😍. Men så häftigt att få se din utveckling . Du var så liten när du föddes (1360 G & 38CM) var inlagda flera veckor och oron var där ständigt om du skulle klara dig om de var något fel på dig . Va skulle hända i framtiden 😁. Men så bra allt gått , du växer på dig sakta men säkert , lär dig nya saker hela tiden och så frisk man någonsin kan bli . Så otroligt glad person 😃. Omtyckt av många & du älskar folk åh absolut dagis 😅.

Så fort man vill ha kort på dig nu för tiden så gör du bara massa miner & skrattar 😂😂.
T
jejen som älskar att vara med på kort 🙈😅.

Likes

Comments

Igår va vi med våra fina vänner Lisa och hennes barn (Alldeles för länge sen sist). Otroligt mysig dag oh idag skulle vi till mormor Hon som saknat Alicia så mycket så hon tror att hon nästan blir glömd 🙈. (Bästa vänner , om mormor är med så är de bara hon som gäller, va så förr iallafall) 😂.

Som sagt igår va vi med Lisa & hennes dotter Amanda , började med lunch på Max sedan skulle vi gå på Lego utställning men de va så mycket folk och vi kände att barnen var för otåliga för att stå i kön och inte har så stor nytta av de när dom är så här små . 🙈. Så vi gick till en park istället , så roligt .
Alicia älskade verkligen rutschkanan , (vart lite små rädd förut, men nu skulle hon både åka och klättra upp själv). Den va inte så stor så barnen älskade det . Avslutade EM med bus åh lek hemma hos Lisa blev Mys med Amanda's lillebror också . 👶. (Lisa hade haft egentid med stora barnet)..

Skulle avsluta kvällen med mello men somnade innan de ens började 😴. Alicia haft fruktans svärd hosta inatt och jag mår illa åh ont i magen 😫(Så hoppas inte magsjukan är på väg hit). Så idag blir vi hemma oh får skjuta på att åka till mormor .

Hoppas ni andra mår bra och har en bra helg! 😘

Likes

Comments

Ska bli så mysigt med ledig helg , händer inte ofta men nu kommer de bli ungefär var annan vecka och de kommer bli underbart att få tid med Alicia 💕.

D
enna vecka är jag dessutom ledig 4 dagar , (Fredag-Måndag). Kommer bli massa mys dom här dagarna (mer om de sedan), 😊. Just nu har vi precis ätit frukost och ska leka lite innan Alicia ska en runda på dagis , sen är hon ledig tre dagar 💕.
Ha en super bra dag allesammans! 😘

Super god Citronkaka som jag bakade igår när pappa/morfar och hans tjej kom igår , 😃. ❤️

Likes

Comments

All kärlek till er och hoppas ni hade en underbar dag igår ❤️.

E
fter jag lämnade Alicia på dagis så åkte jag hem till mormor på kaffe åh massa snack. 💕. Sedan hem fixa lite så kom Alicia's farmor och plockade upp mig så hämtade vi Alicia & hennes faster så åkte vi till Gamla Uppsala och mötte upp A's farfar & gammel mormor så åt vi Belgiska våfflor hur gott & mysigt som helst 😍. När vi kom hem så kom Julle på middag och en över trött tjej här hemma 😅.

Likes

Comments

Vilken mysig dag vi haft & vilket otroligt fint väder ☀️. Längtar bara ännu mera till våren & sommaren 🌺.

J
obbade man 7-12 efter man hämtat Alicia på dagis så tog vi oss en promenad till Årsta 4:H där de blev att kolla på djuren och mellis . Tuppen & hönorna va den största favoriten 🐓😅. Efter gick vi och tände ljus vid mamma/mormor innan de var dags att gå hem för att laga mat åh bada . Nu sitter vi soffan och Alicia har precis fått ersättningen för kvällen strax byta till pyjamas sen kommer jag inte kunna hålla henne vaken längre till skulle jag tro för hon har typ redan slocknat 😁😅.

Likes

Comments

Alltså hur fort går egentligen helgerna , nästa helg får inte gå lika fort när man har Alicia hemma men de kommer den ju såklart göra 💕.

H
ar man haft jobb helg , igår efter jobbet var en kompis hit så blev de kolla på melodifestivalen och idag efter jobbet blev man hämtad på jobbet så åkte vi och handlade på Maxi , var åh kollade på dammsugare på NetOnNEt men kom hem med en eltandborste 😂. Nu sover Alicia och jag ser på tv , väntar på att (innan vi dör) ska börja sen blire sova för imorgon blire jobb igen.

När man vart saknad och haft pappa helg , så får man sova på mamma 😍.

Likes

Comments

11 Januari, så var frågan av @VictoriaJongard januari utmaning;
Hur tror du ditt liv ser ut om 10 år?
🌸.

O
m tio år så hoppas jag att jag har ett syskon till Alicia & att jag är utbildad USKA (ska bara ta mig i kragen och börja). 💉😂. Körkort och större boende hade inte heller vart helt fel ,
Va har ni för mål & drömmar?

Likes

Comments

10 Januari av @VictoriaJongard utmaning var;
Vem skulle du vilja sända extra kärlek till Idag?
❤️

Idag vill jag sända massa kärlek till min fina vän som alltid finns där vilken tid på dygnet som helst . Gått igenom massor , allt från hat till en enorm kärlek , genom både glädje och sorg . Kommer alltid finnas för honom och han är den bästa vännen man kan ha. 😘,
De är nämligen Alicia's PAPPA , Jag talar om 💙

Fick ingen bra bild på honom så då får jag visa upp våran finaste dotter istället ❤️.

Ångrar inte en sekund att vi fick denna gåva och behöll henne . Tillsammans klarar vi detta åh hon är så snäll, omtänksam & så fin våran älskade prinsessa. 😘

Likes

Comments

Idag kör vi delad tur på jobbet & pappa helg för Alicia , vart mysigt att få haft henne hemma och leva sambo livet med hennes pappa ett par dag har vart otroligt mysigt , bästa vännen alltså! ❤️. h, nej vi är inte tillsammans igen).


Så idag kör vi 7-14 sedan 16-22 hem och sova åh börja jobba 7 imorgon bitti igen. Sitter här och läser lite , har nyss slutat jobbet funderar på att ta en promenad i de härliga värdet , snart får våren komma 🌸.
Trevlig helg allesammans! 😘

Mamma saknar dig redan fast jag vet att du har de underbart med pappa ❤️

Likes

Comments

Nu är vi äntligen friska igen, lite små förkylda men de kan man ta 💕.

I
dag har Alicia vart på dagis som hon inte vart sedan i Fredags & jag hoppade in & jobba på min lediga dag 🙈. Imorgon blire delad tur och pappa helg . Har haft Alicia hemma nu när hon vart sjuk (fast de va pappa vecka). Vart så mysigt och haft henne hemma 😍,

Mamma's älskling! 😘❤️
A
licia hade vart så trött idag, så Hon hade somnat i maten på Dagis 😅,

Likes

Comments