å långsamt blir man bättre på att se, skillnad mellan sanningar och lögner.

Lördag hela dan trött som en gris å har somnat så fort jag satt mig eller lagt mig lite halv bekvämt i soffan... Träna en kortis på fm iaf.. Träningsvärken svider gött i benen ...
Vi lever ännu i ett samhälle fyllt av lögner å svek..  tänk om alla bara kunde bete sej lite varje dag?!

Jobba dag i går hjärnan blir helt urblåst.. å de hade jag glömt.. Men de ä ett otroligt lärorikt jobb jag har... inte givande varje dag och dom ä inte särskilt positiva alla gånger , MEN jag kan förstå dom..

Jobbar natt i morrn igen.. barnen lämnas för pappa vecka på dan så jag hinner vila lite innan jag börjar.
Jag saknar en otroligt fin vän... som får mig å må bra å som får mig glad. De ä ju inte asmånga som har den inverkan på mig.. Så grattis ni som lyckas.. Ni har en speciell plats i mitt hjärta.

Jag röker som en borstbindare nu oxå.. Gött å onyttigt.. Livets liv!

Ja ja snart lägga barnen .. ♡ Puss på er..

Likes

Comments

precis börjat, 2017 va nog bara nån timme gammalt, så fick himlen en otroligt glad å sprallig ängel! En ängel som nu har fått ro från sin kamp. En kamp han kommit väldigt långt i men avslutades hastigt. Jag blev så fruktansvärt ledsen och otroligt arg. Så arg att jag vill helst skrika så jävla högt eller slå nåt så jävla hårt! Men vad har de hjälpt? Gud tar dom bästa först så har de alltid varit!  Vila i Frid B å vaka över de dina ❤ skydda dom genom livet dom behöver de!

Ta hand om varann
Varje dag
SaraLikes

Comments

Vi lever i ett sjukt samhälle, som ser på saker på (enligt mig) helt fel sätt.
Folk fokuserar på helt fel saker och har så dåliga nästan obefintliga kunskaper om saker som verkligen skulle behövas lyftas upp till ytan. Ungdomar som behöver extra hjälp innan dom hamnar snett, utredningar om psykisk ohälsa som ofta leder till missbruk. Man måste fånga in dessa sårbara barn innan de går åt skogen. Men i skolor , på socialkontor etc så är man experter på att blunda, blunda för att ta reda på varför?! Vad är ni rädda för? Sanningen?

Varför anses dom som har bra jobb , mycket pengar och fina saker som bättre människor? Hur är de ens möjligt? Jag hoppas att NI en dag får känna på hur de är att leva fattigt och på ingenting.

Jag personligen är väldigt öppen när det gäller människor.
Dock är jag inte intresserad av att skaffa nya vänner som de är nu.
Jag är jävligt trött på att bli huggen i ryggen, därför så håller jag mina närmsta nära och där får de vara bra.
Jag är för gammal för att bara ge å ge utan att få nåt tillbaka. Sen har jag svår allergi mot lögner. Kräks i munnen av ordet lögn.

Vi lever i ett samhälle där de älskas att snackas skit bakom ryggar, där ni älskar att lyssna på rykten , till vilken jävla nytta? Skulle DU vilja att de snackas skit om dej bakom din rygg? När du lyssnar och tror på rykten och skitsnack så anser jag att du själv tycker att de vore okej om de snackades om dej.
Ni snackar om vem som gjort vad, vem knarkar, vem super, den låg med den. Men vad vet ni ?
Kan ni istället för engångs skull kanske se till andra människors mående? Varför den gör som den gör? Det har ofta en förklaring. Å som jag sagt 1 miljon gånger innan döm inte nån för vad ni tror.

Jag är inte guds bästa barn om ni tror att jag vill framstå som de, ohnej verkligen inte. MEN alla har ett värde. När de sen visar sej att dom vill mindfukka mig är de ett val dom gör, för då är jag inte intresserad längre. Inte ett dugg faktiskt.

Kliv ner från era höga hästar och lyft upp dom som behöver lyftas istället. 👊

Älska dina nära och berätta de för dom, en dag kan de vara försent.
Dom som ger av sej till dej och du uppskattar de, säg de!
Berätta för dom du litar på hur du egentligen mår , är dom äkta kliver dom fram ett steg till, är dom fega försvinner dom.
Du är underbar precis som du är... !!

Sara

Likes

Comments

Vaknade kl 03.30 .. skönt å sova ut 😋😋 Har Sjukt svårt å sova sen en tid tillbaka. Men hoppas att de ger med sig när jag börjar jobba.

Massa lek dejter med vänner å barn hela veckan för å få lite avlastning i mamma rollen. Tyck vad ni vill men ja vissa dagar är de skitdrygt å ha barn som trotsar å skriker.. Jag har grov allergi mot skrik å gnäll.
Så lekdejt på dan, å barnvakt i em/kväll så sticker jag på bio. Sen har vi torsd fred kvar på mamma veckan.. Sen börjar arbetslivet för mig igen under helgen. Jävligt skönt som sagt !
2017 kommer bli ett bra år säger massa folk.

Undra när barnen ska vakna ?!

Jag ska visst va vaken typ jämt. ..
Trevlig dag  ♡
S

Likes

Comments

Julafton avklarat i går. Skönt att de är över! Nu är de vanlig mamma vecka fast dom ä lediga 😐🔫 Blir nog å hitta lekkompisar dom flesta dagar till fredag.
Vädret är inte jätteroligt , blåser storm.
Lite snö hade inte skadat. 😉

Julafton firades här hemma , kort men intensivt. Folk kom ,åt ,öppna klappar å åkte! Barnen lekte hela kvällen med sina saker. ♡♡

Jag reagerar på olika saker och ofta går de  tillbaka till samma saker. Jag är oftast väldigt snäll , sällan sur MEN när jag säger till att jag tycker nåt ä fel eller tråkigt, då får JAG tillbaka om hur jag ska "tycka" jag som inte "dömer" , ska väl inte yttra mig . Det handlar inte om å döma en enda jävel. För de gör jag inte! 
Men jag måste ju få säga vad jag tycker !
Aja nog tjurat om de !

♡♡
Sara

Likes

Comments

Barnens pappa frågade om dom kunde komma redan i dag då de vankades kalas. Så sagt å gjort dom lämnades på förmiddagen. De va skönt i 3 h.. Men nu ä jag ensammast i hela världen känns de som och finner ingen lust till något i princip.
Väldigt konstigt de där.
Så ångesten smyger sej på igen , jag som haft de bra från i går em till typ för 1 h sen. De ä kul nästan jämt å jag hoppas verklige  de ger sej när jobb börjar rulla.

Nåt måste jag göra på em/ kväll de ä helt klart.

♡ Sara

Likes

Comments

Å vi har haft en bra dag... eller iaf barnen. Jag fick världens ångest svacka på dan. Men med ett samtal vart de bättre. Stackarn som får dras med mig😃😃😃

Vi gjorde ett försök till å bygga snökoja i en snöhög på förmiddagen... utan spadar gick de ju inte asbra 😂😂 Jag gav upp, bad barnen gräva men dom gav upp innan dom börja. 
Så snökojan får vänta, ruggen pallar inte å skyffla å bära en massa än. 😐
Söndag sen måndag å pappavecka. Blir lite delat denna vecka då vi på onsdag ska på min gammelmormors 100 års kalas. Så barnen stannar en natt för å sen komma tillbaka den 23. Sen ä de sista veckan jag ä sjukskriven ... så jävla gött å få börja jobba! 

Puss Sara.

Likes

Comments

Helg med barnen vilket ä härligt absolut. Men stundtals sjukt tjatigt 😆 Ska försöka mig på å blogga ordentligt ,min hjärna ä så sjukt överfylld med tankar och ord.

Börjar jobba snart vilket ska bli sjukt skönt. Vart hemma nästan 1 år i väntan på operationen. Den blev gjord 2 nov å blev jävligt lyckad.

Många av mina tankar just nu går till att hur så många orkar vända kappan efter vinden. Hur orkar man snacka så mkt dynga. Hur orkar man ? Är de för att man tror att man lyfter fram sig själv ? Du stjälper dej, lita på de!
Jag är fan inte guds bästa barn, verkligen inte! Men jag står fasiken för mina åsikter och mina ord. Jag är jävligt snäll vilket utnyttjas av många många ! Men jag ser å känner sånt och samlar allt inom mig och ibland gråter jag i ensamhet.Kanske men bara kanske brister de en dag. Bara för jag är snäll så är jag inte dumihuvudet. Inte alls faktiskt.

What goes around,  comes around.
Många borde tänka på de. 😊


Sara

Likes

Comments

dom här två .. som förgyller mina dagar på mina veckor. Men samtidigt ger mig gråa hår å skavsår i öronen. Men oxå så mycket kärlek. En vecka med dom går asfort. Å veckan utan dom ä lång.. jättekonstigt ❤
Somna med dom i kväll oxå å vakna strax efter 21.. Perfekt tid å sova lite 👌

Gonatt /S

Likes

Comments