Förlåt för min rädsla, förlåt för min godhet,
jag borde satt gränser, det vet jag så väl.

Du får göra som du vill,
men aldrig förråda den,
som bryr sig...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mina barn ä hemma å ensamheten för denna gång ä över!I alla fall den ensamheten.. Jag ä hel på ett vis när dom är med mig. Sen finns de en annan typ av ensamhet..
Spelar ingen roll hur många jag umgås med så är känslan av den andra ensamheten en annan grej.
Sen vette fan vad jag saknar faktiskt.. Kan inte sätta fingret på de. Inte på de heller 😂.

Jag anser att vi lär oss av allt vi går igenom eller av alla vi möter i livet. Jag vill hellre att mina nära har de bra än jag själv. Vill se de goda i de flesta men har tex under 2016 aldrig blivit mer mindfukkad å huggen i ryggen så många gånger under ett å samma år, gång på gång men ändå står jag här, stundtals med vidrig ångest och mycket tårar men jag står ju här... ensam
Jag tar alla beslut ensam, får absolut stöd från nära men måste ju reda ut allt ändå ensam i slutet. Jag gnäller inte eller har på mig nån offerkofta jag ä inget offer å de ä inge synd om mig överhuvudtaget.
Jag vill att mina närmsta vänner ska va stolta över att få ha mig i sina liv, så som jag är stolta över dom. Jag kan tänka mig att ni tror jag fjäskar för å få nån stjärna i boken eller tro att jag ä nåt men icke.. jag ä sparsam med fina ord.. så ger jag DEJ fina ord eller uppmuntran så tycker jag så. Jag vräker inte ur mig bara för att spela schysst.
Jag ä inte snäll jämt.. tvärtom, jag ä en riktig fitta,》 när jag lessnar.. Å ledsnar jag finns de ingenting  du kan göra för å få mig tillbaka.
Absolut Ingenting!
~Tänk på de ~

Sara

Likes

Comments

va fan haru bojja?! va svaret från en vän på snap !! Japp de har jag bröt mot kuklagen för jag suger för bra ! Bojja 1 mån !! 


#hemmakväll

Likes

Comments

Jobbnätter avklarade fullkomligt älskar mitt jobb.. Även om känslan innan man börjar ä att man ä trött så vänder allt när man ä där ! En vän skrev till mig häromdan att -Du passar så bra å jobba med de där smart ,å hjärtat på rätt plats. ♡

Men nu ä jag hemma å ensam å  ångesten ä värre än isgatorna ute ... men jag ska sluta gnälla om de fanimej.
Men jävlar att jag vill gråta jävlarns tur att man får de i ensamheten...
Ser väl inte tårarna som ett nederlag iaf ♡

Har mycket tid att tänka och har tänkt otroligt mycket i natt.. ibland ler jag åt tankarna ibland svider hjärtat som fan..

Snart ä de mamma vecka å dagjobb för mig..

Blir de Fredagsmys ensam tro ? Spyr av tanken men fixar de oxå..  vill man leka? Vill nog fan knappt se nån som jag känner nu..
Övervinna badfeelings ä bra medicin..

Massa Kärlek å GonattLikes

Comments

Vakna här på em och va helt bestämd att jag vill ha nån å leva med.. nån som vill dela sitt med mitt, nån som tycker om mig för den jag är, nån som älskar MIG och mitt jobbiga jag, mitt ledsna jag , mitt glada jag...
Jag vill ha dej i mitt liv nu eller ja, snart i alla fall , å de trodde jag verkligen inte att jag nånsin skulle vilja nå mer ! Aldrig nånsin ... för alla ä egentligen småkukar ändå, nästan så jag har mer stake än vissa nånsin kommer få. 
Dock ä jag inte desperat och vill inte ha nya kompisar, kommer nog inte flytta härifrån heller.. Är ganska snäll , ganska tjock, ganska duktig i köket, rätt fattig, jävligt lojal, ganska omtänksam , rätt ful med hjärtat å hjärnan på rätt plats.

Hatar faktiskt ensamheten ... vi har typ fått nog av varann.

Man kan tro att detta ä som en kontaktannons men de äre nog inte ! Men vet ni nån som känner nån som har en kompis..

Annars är ett alternativ att jag ä singel för alltid å går i celibat från i dag  .. #tänkvärt

Puss S

Likes

Comments

å långsamt blir man bättre på att se, skillnad mellan sanningar och lögner.

Lördag hela dan trött som en gris å har somnat så fort jag satt mig eller lagt mig lite halv bekvämt i soffan... Träna en kortis på fm iaf.. Träningsvärken svider gött i benen ...
Vi lever ännu i ett samhälle fyllt av lögner å svek..  tänk om alla bara kunde bete sej lite varje dag?!

Jobba dag i går hjärnan blir helt urblåst.. å de hade jag glömt.. Men de ä ett otroligt lärorikt jobb jag har... inte givande varje dag och dom ä inte särskilt positiva alla gånger , MEN jag kan förstå dom..

Jobbar natt i morrn igen.. barnen lämnas för pappa vecka på dan så jag hinner vila lite innan jag börjar.
Jag saknar en otroligt fin vän... som får mig å må bra å som får mig glad. De ä ju inte asmånga som har den inverkan på mig.. Så grattis ni som lyckas.. Ni har en speciell plats i mitt hjärta.

Jag röker som en borstbindare nu oxå.. Gött å onyttigt.. Livets liv!

Ja ja snart lägga barnen .. ♡ Puss på er..

Likes

Comments

precis börjat, 2017 va nog bara nån timme gammalt, så fick himlen en otroligt glad å sprallig ängel! En ängel som nu har fått ro från sin kamp. En kamp han kommit väldigt långt i men avslutades hastigt. Jag blev så fruktansvärt ledsen och otroligt arg. Så arg att jag vill helst skrika så jävla högt eller slå nåt så jävla hårt! Men vad har de hjälpt? Gud tar dom bästa först så har de alltid varit!  Vila i Frid B å vaka över de dina ❤ skydda dom genom livet dom behöver de!

Ta hand om varann
Varje dag
SaraLikes

Comments

Vi lever i ett sjukt samhälle, som ser på saker på (enligt mig) helt fel sätt.
Folk fokuserar på helt fel saker och har så dåliga nästan obefintliga kunskaper om saker som verkligen skulle behövas lyftas upp till ytan. Ungdomar som behöver extra hjälp innan dom hamnar snett, utredningar om psykisk ohälsa som ofta leder till missbruk. Man måste fånga in dessa sårbara barn innan de går åt skogen. Men i skolor , på socialkontor etc så är man experter på att blunda, blunda för att ta reda på varför?! Vad är ni rädda för? Sanningen?

Varför anses dom som har bra jobb , mycket pengar och fina saker som bättre människor? Hur är de ens möjligt? Jag hoppas att NI en dag får känna på hur de är att leva fattigt och på ingenting.

Jag personligen är väldigt öppen när det gäller människor.
Dock är jag inte intresserad av att skaffa nya vänner som de är nu.
Jag är jävligt trött på att bli huggen i ryggen, därför så håller jag mina närmsta nära och där får de vara bra.
Jag är för gammal för att bara ge å ge utan att få nåt tillbaka. Sen har jag svår allergi mot lögner. Kräks i munnen av ordet lögn.

Vi lever i ett samhälle där de älskas att snackas skit bakom ryggar, där ni älskar att lyssna på rykten , till vilken jävla nytta? Skulle DU vilja att de snackas skit om dej bakom din rygg? När du lyssnar och tror på rykten och skitsnack så anser jag att du själv tycker att de vore okej om de snackades om dej.
Ni snackar om vem som gjort vad, vem knarkar, vem super, den låg med den. Men vad vet ni ?
Kan ni istället för engångs skull kanske se till andra människors mående? Varför den gör som den gör? Det har ofta en förklaring. Å som jag sagt 1 miljon gånger innan döm inte nån för vad ni tror.

Jag är inte guds bästa barn om ni tror att jag vill framstå som de, ohnej verkligen inte. MEN alla har ett värde. När de sen visar sej att dom vill mindfukka mig är de ett val dom gör, för då är jag inte intresserad längre. Inte ett dugg faktiskt.

Kliv ner från era höga hästar och lyft upp dom som behöver lyftas istället. 👊

Älska dina nära och berätta de för dom, en dag kan de vara försent.
Dom som ger av sej till dej och du uppskattar de, säg de!
Berätta för dom du litar på hur du egentligen mår , är dom äkta kliver dom fram ett steg till, är dom fega försvinner dom.
Du är underbar precis som du är... !!

Sara

Likes

Comments

Vaknade kl 03.30 .. skönt å sova ut 😋😋 Har Sjukt svårt å sova sen en tid tillbaka. Men hoppas att de ger med sig när jag börjar jobba.

Massa lek dejter med vänner å barn hela veckan för å få lite avlastning i mamma rollen. Tyck vad ni vill men ja vissa dagar är de skitdrygt å ha barn som trotsar å skriker.. Jag har grov allergi mot skrik å gnäll.
Så lekdejt på dan, å barnvakt i em/kväll så sticker jag på bio. Sen har vi torsd fred kvar på mamma veckan.. Sen börjar arbetslivet för mig igen under helgen. Jävligt skönt som sagt !
2017 kommer bli ett bra år säger massa folk.

Undra när barnen ska vakna ?!

Jag ska visst va vaken typ jämt. ..
Trevlig dag  ♡
S

Likes

Comments

Julafton avklarat i går. Skönt att de är över! Nu är de vanlig mamma vecka fast dom ä lediga 😐🔫 Blir nog å hitta lekkompisar dom flesta dagar till fredag.
Vädret är inte jätteroligt , blåser storm.
Lite snö hade inte skadat. 😉

Julafton firades här hemma , kort men intensivt. Folk kom ,åt ,öppna klappar å åkte! Barnen lekte hela kvällen med sina saker. ♡♡

Jag reagerar på olika saker och ofta går de  tillbaka till samma saker. Jag är oftast väldigt snäll , sällan sur MEN när jag säger till att jag tycker nåt ä fel eller tråkigt, då får JAG tillbaka om hur jag ska "tycka" jag som inte "dömer" , ska väl inte yttra mig . Det handlar inte om å döma en enda jävel. För de gör jag inte! 
Men jag måste ju få säga vad jag tycker !
Aja nog tjurat om de !

♡♡
Sara

Likes

Comments