Hejsan!!!

Idag är det onsdag och det är två dagar kvar tills jag åker till Torsby. Jag ska bara vara där över helgen men det ska ändå bli kul för det är första gången jag kommer kommer vara i Torsby. Vi ska åka skidor i Torsby skidtunnel eftersom det inte har kommit tillräckligt mycket snö ute. Så idag ska jag packa, men det får hända efter träningen.

Idag går jag i skolan till 15:30 och sen så tar jag bussen hem och idag så måste jag köra till Eskilstuna och hem och jag är inte så taggad på det för att köra moped i 0 grader ute och sitta och köra i en timme är ju inte det trevligaste. Sen så finns det ju dom trevliga djuren som älg och vildsvin i mörkret som man kanske möter. Fast jag vill ju inte missa träningen så jag har väl ing

et val, för om jag tar bussen så blir jag en halvtimme sen istället så jag har väl inte så mycket till val. Idag på träningen ska vi köra kondisar i Rothoffsparken och då springer man ett 400m var i långdistans fart som är ca 6 m/km och ett 300m varv i medeldistans fart som är ca 4.30 - 5 m/km och det gör vi 10 gånger om. Sedan joggar vi tillbaka till munktellarenan och kör lite styrka och stretch. Till styrka kör vi lite armhävningar, rygglyft, situps och höftlyft, efter det stretchar vi.

Men det är ett tag kvar till klockan sex så jag ska gå klart skoldagen.

Ha det bra!!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1. Jag heter Maria i mellannamn

2. Min ögonfärg är brun

3. Min största fobi är för myror

4. Min crush heter Daniel

5. Min favorit låt just nu är ”Skyfall”

6. Min bästa vän heter Linnea

7. Min skostorlek är 39

8. Jag har tre systrar och en bror

9. Mitt stjärntecken är skorpion

10. Jag är just nu singel


Det var tio saker om mig, hoppas ni gillade det!!


Likes

Comments

Hejsan!!!!

Det här är mitt första inlägg på den här bloggen och jag hoppas att ni kommer att fortsätta läsa och det här är även första gången jag har en blogg så kommentera vad ni vill att jag ska skriva! Jag kommer att skriva lite om mig själv, min familj och vänner och om ett av mina största intressen som är friidrott.

Jag heter Sara, jag är 15 år och bor i den lilla staden (byhålan) Strängnäs. Jag har hållit på med många sporter som orientering, rullskidor, längdskidor och taekwondo men sporten jag har fastnat för är friidrott, men jag åker fortfarande lite skidor.

Så det var lite om mig och jag hoppas att det har fått ditt intresse.

Ha en fortsatt trevlig dag!!!


Likes

Comments