sport, Mitt liv

hej hej!!

Idag är det onsdag och jag har inte bloggat på ett tag men ändå.

Idag ska jag göra något som jag aldrig gjort förut. Jag ska för första gången RIDA. Det ska bli spännande. Jag ska rida en häst som heter Vilda som är jätte lugn. Vilda är svart och vit och jätte snäll.

Nästa vecka ska jag praoa ( praktisera ) hos min pappa och efteråt kommer jag göra en svenska redovisning om min praovecka och den kommer bli intressant.

Ha det bra. Vi ses 👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼

Likes

Comments

annat, Mitt liv, sport

Hej !!!

Idag är det söndag och idag är det Vasaloppet.
Vasaloppet är 9 mil lång sträcka man åker skidor. Jag har åkt stafettvasan i fredags och öppet spår 9 km igår. Här är några bilder innan start. Jag kommer lägga ut fler bilder senare på bloggen och på mitt instakonto @sara_nouw
Vi ses👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼

Likes

Comments

Mitt liv, sport

​äntligen fredag!!!!!!!

Idag är det fredag och jag är ledig. Jag hatar det mesta av fredagar för jag har bild, biologi och franska då. Jag hatar inte franska men det är tråkigt. Jag är ledig med Hillevie och Sara för att vi ska åka stafettvasan. 

Jag vaknade supertidigt idag för jag sa hejdå till pappa som också ska åka och sen kunde jag inte sove efter det så nu sitter jag och äter frukost. Det är två lag som åker från Strängnäs och jag och Hillevie åker sträcka 4 av 5 men jag och hille åker i två olika lag.

Ha en bra fredag// 👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼

Likes

Comments

Mitt liv

hej hej!!!!!!!

Jag har engelska nu och vi läser diary of à wimpy kid. Jag tycker den är sådär men den kanske blir bättre senare. Idag har jag franska som sista lektion och då slutar jag 14:00 och det är jätte skönt för jag är sååååååååååå tröt. Idag på håltimen så spelade jag ett spel som heter ingress om du vill börja spela, men iallafall så går det ut på att man väljer ett av två lag, Blå eller Grön, jag är BLÅ. Det finns portaler  som är vita i början och jag som är Blå ska ta så många portaler som möjligt som ta över gröna portaler.

Hoppas ni har det ok!!!! Hej då👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼Likes

Comments

annat, Mitt liv, sport

​hej!!!

Jag har tyvärr  inte  kunnat  skriva på jätte länge men nu när jag ändå skriver så tänker jag passa på att skriva.

Jag hoppas  att ni har haft ett bra sportlov och att ni har " SPORTAT ", det har  iaf. På sportlovet har jag  åkt kort Vasan som är 30 km långt och badat. Jag har tänkt göra en  ni frågar jag svarar, så om ni har någon fråga så kan ni mejla till sara.furustig@elev.europaskolan.se eller skriva i kommentarerna nedanför. Jag har funderat på om ni vill att jag ska skriva något speciellt så är det bara att  kommentera. 

Idag var värdens jobbigaste dag. Idag hade jag matte och vi hade problemlösningar som var dö trist men det blev bättre när vi slutade på dagen.

Hoppas ni har några frågor eller något sånt. Bye 👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼

Likes

Comments

min familj, Mitt liv

Hej!!!
Idag åker jag till Åland hoppas alla har haft ett underbart jullov. På måndag börjar skolan igen men jag är ledig tills på onsdag. Jag åker med Mimmi min låtsas mamma, pappa, min bror Robert och hans kompis Sebastian .Jag har haft en bra jul och ett härligt nyår hoppas alla också har haft det men snart ska jag gå på båten så…
Vi ses👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻😜

Likes

Comments

min familj, Mitt liv

Idag ska jag på begravning för en kompis i familjen som dog av cancer. Nu är det tre dagar kvar till jul. Igår satte jag upp granen i vardagsrummet och det blev jätte fint. Ha en bra dag. Hejdå👋👋👋👋

Likes

Comments

annat, Mitt liv

Idag är det skolavslutning eller julavslutning som vissa säger. Idag om några minuter är det lov & om 6 dagar är det jul. I helgen ska jag handla julklappar och jag vet inte vad jag ska ge alla. Ha en bra helg, hejdå 👋👋👋👋

Likes

Comments

Mitt liv, min familj, annat

​Hej!!! 

Om en vecka och en dag är det JUL och idag fick vi julbord till lunch. Jag hoppas halla kommer ha en skön jul. Jag ska köpa presenter till mina föräldrar i helgen för jag har redan köpt till mina syskon. Jag kommer inte skriva så mycket på jullovet. Jag vet att jag skriver det igen men hoppas ni har en bra JUL. SES 👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻🎅🏽🎅🏽🎅🏽🎅🏽🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼

Likes

Comments

Mitt liv, sport

Hej!!

Jag har tyvärr inte kunnat skriva något i helgen för att jag har varigt upptagen med att tävla, åkt bort och inte haft något batteri på min iPad. Jag har tävlat i orientering i Arboga och kom 1:a, fast det var inte så svårt för det var bara 4 stycken som ställde upp. Jag ska tävla nästa helg också i orienterin. jag var hos min mamma i helgen och kollade på Brooklyn nine nine och inside out. Inside out är väldigt bra för att vara en tecknad film.

Idag har jag prov i kristendomen och jag har inte övat någonting, det här kommer gå dåligt men jag får göra mitt bästa!!  

hoppas ni har en bra dag!!! vi ses

Likes

Comments