Header

Nyss haglade det som satan utanför för fönstret, och nu skiner solen! Nyss var jag nere, och nu är jag hoppfull. Upp och ner, precis som allt annat. Det gäller att blicka frammåt, att kunna se framemot någonting, sätta upp mindre delmål här och där.

Just nu ser jag framemot helgen, Granada på lördag med bästa vänner, IKEA shopping på söndag!

Ser även framemot att ha halloweenfest snart, besöka Miche på gotland i höst, fira jul och skidresa med familjen i Mars nästa år. Fast ju nu ser jag mest frameot att få äta makaronerna som står och kokar på spisen! Ladda upp för en kväll på jobbet!

 

Repris på Lördag tjejer!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gjorde ett sånt fantastiskt fynd nere i källaren! En stringhylla! Blev så himla glad! Ska be sambon plocka fram den (spindelnät är inte min grej), sen ska jag måla/spraya den i vitt. Lovar att ni ska få se resultatet, i mitt huvud ser det kanonbra ut!

Vill man då ha en sån här hylla så rekommenderar jag Blocket.se där kan man nog göra ett fynd, men vill du köpa den ny så ligger priserna mellan 1000kr upp till 4000kr. Man hittar den b.la på Designonline.se.

 

"Stringbokhyllan, skapades av Nisse och Kajsa Strinning 1949. Den består av fanerade hyllplan som hängs på plastöverdragna metalltrådsgavlar. Efter att den förevisats på H55-utställningen i Helsingborg 1955 kom den att bli en enorm försäljningssuccé långt in på 1960-talet. Stringbokhyllan har börjat nyproduceras igen och är eftertraktad av många!"

Likes

Comments

Förra veckan var jag ledig, tog semester från det mesta, även datorn verkar det som. Snart en vecka sedan jag uppdaterade bloggen. Så får göra en liten update av vad jag har haft för mig egentligen. På lediga dagar har jag mest glidit rundor i pyjamasen, gått lite promenader med Tessan, hälsat på vänner, bjudit föräldrarna på middag, fångat in kattungar b.l.a Men det bästa var helt klart på lördagen när jag hängde med brorsan till Karlshamn när dom skulle köra Ekratten.

Bilder från veckan!

Likes

Comments

Ja domen kom idag. Skorstenen blir en icke billig historia. Fast förväntade mig inte annat, 10 år sen som det eldats i pannan. Men nu vet man iaf vad som ska göras så det är bara att dra tummen ur röven och ta tag i det.

Likes

Comments

Igår tog jag mig äntligen till frissan! Mitt stackars hår har varit grönt pga av hög järnhalt i vårat vatten. Inte så kul att springa runt med grönt hår direkt,  Hon fick rensa håret på metaller 2 gånger, sen klippa av 10-15 cm, tunna det och sen färgades håret med någon färg. (?)

Jag blev så nöjd med resultatet att jag bestämde mig för att aldrig mera färga/klippa mig själv! (Har alltid gjort det) Förhoppningsvis biter inte det gröna så mycket i denna färgen, men vi får se. 

 

Vilken skillnad!

Likes

Comments

Vilken underbar vecka det varit! Solen skiner och det luktar helt fantastiskt ute nu! (dvs ruttna löv m.m.)

Jag är ledig denna veckan, vet ni vad jag hittills har gjort? Ingenting! Sovit till middag som värsta tonåringen och mest slappat i soffan. Ehhh ja vad ska man säga? Haha någon är i stort behov av vila iaf... Fast nja jag har ju ändå varit lite aktiv, var hos frissan igår (visar senare), gjort fläskpannakaka till sambon, och ikväll ska jag till Önnestad för lite girltalk!

Har myst massor med vår lilla flicka åtmindstånde, kom nyss in efter lite bus ute på gräsmattan.

 

Likes

Comments

Kom över dessa sjukt fina värmeljushållare i matt svartlackat järn när jag kollade runt på Ellos. Tyvärr är väntetiden lång, antagligen är dessa måttligt populära. Till 10 december får man vänta om man ska vara exakt. Men det kan det ju faktiskt vara värt! Riktigt snygga!

 

3 pack 179kr - Ellos.se

Likes

Comments

Ja då var det redan helg, lördagkväll till och med. Idag har det ju varit rally, rally är det enda jag tänkt på idag! Har hållt alla tummarna för lillebror, tyvärr fick dom växellådshaveri på andra sträckan, kunde blivit riktigt bra annars!  Jag skickade min kamera med min sambo så han fick i uppdrag att knäppa lite bilder på bilarna. Varit helt nere idag pga att jag missat rallyt idag. Får trösta mig med att det är rally nästa helg också, längtar!!!

Just nu ligger jag och fläker mig i soffan, lillebror och sambon spelar Left4dead. Jag håller på med lite lördagsgott, har banan/choklad i ugnen sen ska vi ha glass till det. Ja sen blir det inte mycket roligare än såhär denna lördag, delad tur imorgon...

 

(Brorsan och Emil första sträckan)

Likes

Comments

FInns det något mysigare än filtar, plädar eller kuddar i päls? (Nu menar jag såklart inte riktig päls, är helt emot sånt!) Speciellt nu till hösten när det blir ruggigt ute, och snyggt är det också! Päls ger verkligen en varm och ombonad känsla direkt!

Allt på bilden kan ni hitta på Ellos.se eller Jotex.se

Likes

Comments