Som julklapp till mig själv köpte jag en planner från Happiness Planner. Jag är så nöjd. Sen innehåller allt man behöver för att kunna reflektera över sitt liv och sina tankar. Sen dessutom är det ju en kalender. Om någon hade sagt till mig för några år sedan att år 2018 kommer du ha en rosa kalender där du varje dag ska beskriva något du är tacksam för hade jag skrattat dem rakt upp i ansiktet.

Men jag tror att det är viktigt att reflektera dagligen över saker och ting. Speciellt jag som trots allt har en tendens att alltid vara negativ.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag med världens förkylning. Så jäkla drygt, men men. Har ändå inte så mycket planer idag mer än att röja upp här hemma efter gårdagens tapetsering! Nu är äntligen köket tapetserat och klart! Bara golvlister och dörrfoder som ska sättas dit. 

Märker att vi flyttat till världens mysigaste plats, igår knackade en av grannarna på dörren och lämnade ägg från deras egna hönor som välkomstpresent. Så himla fint!  Trivs så bra här ute i skogen. Funderar på att gå ut och gå eller jogga en sväng idag för att lära känna området, ska finnas fina rundor här runt om kring. Aja får se!

Likes

Comments

Igår började jag med mitt nyårsmål att läsa innan jag skulle sova. Tyvärr valde jag en så pass spännande bok att jag inte kunde lägga ner den förrän 01.30.. Inte ett bra beslut när jag var tvungen att stiga upp vid 7 för att sedan ta emot elektrikern som ska hit och sätta in en jordfelsbrytare och koppla in el till diskmaskinen. Ska bli så skönt att få en diskmaskin så fort rörmokare varit här också!

Började dagen med en vegofrukost i form av knäckebröd med bönpastej och rödbetsgroddar och en skål med soygurt med granola. Är så sugen att åka och träna, men insåg precis att jag glömt mina träningsskor på mitt gamla gym.. Får väl köra lite övningar här hemma!

Likes

Comments

2018 är här och jag är faktiskt obeskrivligt taggad. 2017 var ändå ett bra år, jag satte högsta betyg i alla delkurser denna termin, jag tog tag i min ångest och gick i terapi (som dock inte gav mig så mycket.. men jag försökte iallafall lol), jobbade deltid på världens bästa jobb och bäst av allt vi köpte hus!!

Jag har inga direkta löften mer än att jag vill dra ner på min konsumtion av kött och mejeriprodukter. Dessutom vill jag vara snäll mot mig själv genom att inte sätta för höga krav på mig själv i alla kategorier. Lagom är nog bäst ändå. Ett annat litet mål med 2018 jag har är att istället för att ligga och scrolla på mobilen innan jag ska sova ska jag istället läsa 20 sidor ur en bok.

Har ni några mål eller löften?

Likes

Comments

Nu har jag gjort det igen och startat en ny blogg. Fast på en ny plattform iallafall. Tänkte presentera mig lite snabbt. Jag heter Sanya, fyller 22 år i år. Pluggar till behandlingspedagog på linnéuniversitetet, tar examen i juni och jobbar extra som behandlare på ett behandlingshem. Är precis nyinflyttad i drömhuset mitt ute i skogen tillsammans med min fina sambo och våra två katter. Just nu håller vi på att renovera och inreda och göra denna mangårdsbyggnad till vår egen.

När jag inte pluggar sitter jag ofta begravd i en bok eller lyssnar på en podcast. Jag är besatt av True Crime till den milda grad att min sambo gett mig förbud att diskutera mordfall hemma.. I övrigt är jag dessutom en tv-spelsnörd och är just nu besatt av The binding of Isaac och The Last of us. Skulle någon få för sig att vilja veta mer är det bara att kommentera!

Likes

Comments