Fyra killar, tre från Stockholm och en från Göteborg! Dessa fyra killar har gett mig så otroligt mycket, mer än vad jag någonsin hade kunnat tänka. Jag har fått varit med om otroliga upplevelser, träffat de fyra killarna som har varit mina förebilder och dom som fått mig att ta tag i mitt intresse för dans. Men de bästa av allt, dom har gett mig de finaste vännerna man kan ha, så här kommer lite bilder som är tack vare The Fooo❤❤

Likes

Comments

Ska man behöva gå ut ur sin lägenhet och vara rädd för att vara på samma ställe som ett gängbråk och riskerar att hamna i vägen? ska man behöva vara rädd för att folk går in i ens hus och tar ens grejer? ska man behöva vara rädd för att gå hem från tåget bara för att man vet att man måste gå på en gata där folk skjuter på varandra, där man måste akta sig för att inte få isbollar i huvudet på vintern? låter detta säkert tycker ni? Ska jag behöva skippa att Dansa där jag vill bara för att jag är rädd för att åka hem på kvällen? Ska jag längta efter att få lämna Stockholm bara för att jag är så himla rädd? ska jag längta efter att lämna det bästa jag har bara för att jag är så otroligt rädd? Låter detta som ett ställe ni skulle vilja släppa ut era barn för att leka? Låter detta som ett trevligt område?

Likes

Comments

Asså såg Rihanna igår, är inte världens största fan av Rihanna men asså det var helt overkligt, jag kan verkligen inte fatta det! alltså det var sjukt! Helt klart bästa dagen på länge!!!

Likes

Comments

jag är nu suttit i över 24 timmar och skrivit om dans, Jag skriver en bok för att övertala Mina föräldrar att få börja dansa på Base23. Jag har väldigt svårövertalade föräldrar så jag kör den hårda vägen genom att skriva allt för hand då vår skrivare är sönder. Men man kämpar väl för det man vill eller?

Iallafall tog nu en paus, är på 25 sidan totalt skrivet nu!

Men vet ni vad? jag kan inte rå för leendet som kommer upp på mina läppar, ett sådant äkta leende när jag nu sitter och lyssnar på musik och sitter och fantiserar att jag och mina vänner är i en sal och dansar, uttrycker våra känslor utan Ord. för Att uttrycka känslor är väldigt svårt att uttrycka med ord. Det är liksom något som man uttrycker med kroppen, med kroppspråket.

Nu tappade jag tråden men Somsagt leendet på mina läppar finns där när jag tänker på dans. För som några säkert vet så sjunger jag i kör 3 timmar i veckan och har gjort det i runt 6 år. Har iof sjungit hela mitt liv men på denna kör tror jag det är 6 år! Och när jag är där känner jag glädjen och styrkan, på samma sätt som när jag spelar teater. Når jag står på scen. Jag är grymt scenrädd men när man väl är där så är det bara så himla roligt!

Så jag tror att detta leende och att jag för första gången lägger över 20 minuter på något jag vill, jag tror att det är ett tecken, et tecken på att jag kommer kämpa för min sak!

(vet inte vad jag vill komma med det här men tänkte på det så kände för att skriva ut det)

Likes

Comments

1. Vart ser du dig själv om 10 år?
Om 10 år vill jag kunna de tillbaka på de 10 senaste åren som gått med ett leende, jag vill ha gjort det jag vill göra nu, inte allt som jag vill göra, men det jag vill göra som ungdom/ungvuxen. jag vill bli modigare, Har lyckats ta tag i mitt intresse för dans och dansa flera dagar i veckan, kanske ha en partner, ha träffat mina släktingar i Italien. Varit i paris, kommit in på de gymnasiet jag vill, och vara lycklig. Vet vilka som är mina vänner Etc...

2. Vill du gifta dig?
Jag vet faktiskt inte, eftersom att jag inte är kär så har jag ingen jag direkt vill gifta mig med...
3. Vill du ha barn?
Inte som det ser ut just nu!

4. Vill du flytta, om ja, vart?
Jag älskar Stockholm så från Stockholm vill jag inte flytta, Men vill mer än gärna lämna Sollentuna då jag inte ser något bra i detta område. Jag skulle nog vilja flytta till Östermalm då jag är lite småkär i det området.

5. Hur skulle du beskriva ditt drömhus?
Mitt drömhus är ett hus I Stockholm till och börja med. Ganska stort och vitt med två våningar! stora fönster och utsikt över skärgården, egen brygga och mycket plats så man kan röra sig, eget hemma gym och hyfsat nära till innerstan.

6. Vad är ditt drömjobb?
Med tanke på att jag är en sådan 'Estetare' har väldigt stort intresse för dans, sång och teater så skulle jag gärna vilja jobba med något av det! Typ dansare eller skådespelare kanske? eller kanske musikalartist. jag vet verkligen inte!

7. Vad är 5 saker du vill göra innan du dör?
Göra allt på min before I die list, hitta kärleken, känna att jag älskar Livet till 100%, känna att jag kommit någonstans med livet och göra något som får folk att komma ihåg mig!

8. Är du rädd för framtiden?
Ja väldigt, har lixom inte gjort en ända sak jag vill göra. Så det är nu det gäller att skaffa motivation till att kämpa.

9. Vad är din högsta dröm som du vill uppnå i livet?
Att ha tagit vara på varenda sekund av ens allt för korta liv!

10. Vilken skulle vara idealåldern för dig att dö?
När jag gjort allt jag velat! åldern är bara ett nummer, det är det jag gjort som sätter tiden! När jag är redo antar jag!

Likes

Comments

Denna dagen har faktiskt varit helt okej! Jag sov hos Jenny, så vi vaknade vid 11 och då gick vi upp och jag satte mig med min telefon, Sen när jag går till hennes Vardagsrum har hon sattit på High School Musical och står och gör pannkakor❤ Så det slutade med att vi satt och åt Pannkakor med Nutella och Färsk annanas<33

Men sen skulle jag åka och möta Emma vid T-centralen, men då skulle jag såklart missa Tunnelbanan så jag Satt i typ 11 minuter och väntade på Tunnelbanan..

men jag mötte Emma, vi gick och kollade i olika Butiker och lite så och sen gick vi till mc donalds, Och såklart ska jag sätta dricka i halsen (hur lyckas man?!?!) Så sitter på donken och hostar i typ 5 minuter! Men sen traskar vi vidare och kollar i lite fler Butiker.

men sen vid typ 5 så drog vi till liljeholmen och köpte lite gott innan vi åkte till Liljeholmskajen och sitter i typ en timme och pratar om bland annat dans, Vart vi ska simma om någon knuffar i oss i vattnet och lite sådant!

sen fick jag Kuta som en galning för att hinna med pendeln från årstaberg då jag verkligen inte orkade åka tvärbana till liljeholmen för att sedan åka tunnelbana, då jag skulle göra en sak med min pappa heh. men nu är jag hemma och ska väl inte göra så mycket mer än att handla mat idag!

Likes

Comments

Anledningen till att jag inte uppdaterar så mycket är för att jag tänkte att denna blogg skulle bli lite som 'Följ mig genom min tid i dansen' då jag känner att det kan va kul att se hur man utvecklas! jag ska då dansa under Sommaren på Stockholms dance academy någon gång på deras öppna sommarklasser, sen ska jag använda Våra salar på Friskis&svettis för att försöka lära mig grunderna i Hiphop Och sjowjazz! Sen ska jag troligen i höst börja dansa, det beror på vad Mina föräldrar bestämmer!

Många tänker kanske att jag satsar högt med tanke på atr jag vill söka Dansgymnasium och söka linje På base23! Men jag är en sådan som har väldigt få Intressen men jag satsar stenhårt på det, jag menar jag har gått kör i 6 år, sjungit sedan jag lärde mig pratat, dansat runt 'tänk barn nivå' sedan jag var jätte liten, jag har hållit på med Teater och velat bli skådespelare sedan jag började förskolan! Så jag tror att jag har kapaciteten till att nå mina mål, allt handlar ju om att jag ska ha motivation till det.

Just nu har jag inte den motivationen jag behöver då jag tvekar på det jag vill göra, jag tror väl ibland att jag inte kommer lyckas! Men jag tror att när jag väl börjat och när jag inte tycker det är pinsamt längre, då kommer jag kunna komma långt, då allt hänger på om jag orkar tro på mkg själv under hela vägen! Men det är därför jag vill blogga allt för att kunna se hur det går och liksom få motivation till att fortsätta genom att läsa mina bra dagar och så! så hoppas ni hänger med på min lilla resa❤

Likes

Comments

Äntligen är jag tillbaka i Stockholm och kan nu börja leva normalt igen. nej men Jag kommer ha Internet nu och kommer kunna göra saker nu. har liksom varit fast på landet i en vecka heh, eller typ landet iallafall.

fun fact, sitter på Tc just nu på min väska och väntar på mina vänner och väskan ramlade så ramlade på Tc framför alla människor nyss! gav Alla runt om mig ett gott skratt iallafall!

Likes

Comments

Var hos Frisören idag och klippte "topparna" ja lite mer en 1DM men det behövdes verkligen så nu rockar vi sommaren med nytt fräscht hår!

Likes

Comments