Halloj alla läsare :-)

Sommaren har inte bjudit på så mycket sol för oss som stannat hemma i Sverige. Däremot har det blåsit desto meroch det är ju kul om man gillar att flyga drake, men annars inte så värst...

Hoppas verkligen att vädret skärper till sig annars kommer jag att börja leta efter en restresa till Grekland eller Spanien i augusti. Men jag älskar verkligen Sverige på sommaren, bara man få lite mer värme.

Har jobbat ett par veckor i glasskiosken vid ån, så det har börjat ramla in lite sköna slantar .-) Sedan ska ju skattmasen ha sin del av det hela, men det blir en hel del pengar över till annat, därför jag börjat planera en liten resa.

Jag har även funderat på det här med betalda undersökningar för att få in lite mer pengar inför resan. Kanske kan man få äta lite flott ute på krogen och inte bara käka nudlar i Grekland - det vore najs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej läsare!

Jag ska gå på maskeradfest i helgen, det kommer att bli superkul.

Tänkte först klä ut mig till en pirat eller ett äpple (älskar äpplen), men nu har jag bestämt mig för att klä ut mig till ett skelett. har hittat massor av bra Halloween -videos som jag lär mig hur man sminkar sig grymt.

Coola videos, se och lär:


​Cool maskeradsminkning eller hur?

Det är tydligen fina priser till dem som har bästa maskeradkläder på sig så jag tänker verkligen satsa på att vinna den tävlingen. Jag kommer se till så att min skelett-kostym blir den bästa.

Det här är jag på lördag:-)

Likes

Comments

Hejsan!

Här kommer mitt första inlägg på min Nouw-blogg. Sara heter jag som tänkte blogga här framöver :-)

Idag är det dagen innan midsommarafton, så det är mycket nu kring planeringen av morgondagens festligheter.

Vad ska ni hitta på under midsommarehelgen kära läsare?


Likes

Comments


Better Blogging Nouw