Header

Måste tipsa om appen Refunder

Börjat och använda den nu så fort jag handlat på någon sida som finns där, t.ex Nelly,Bubbleroom, Bokus
Registreras inte köpet på appen kan du enkelt Maila de via appen och skriva när köpet gjordes osv.. så bra och enkelt!😍

/Sanna P

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Klänning från bubbleroom.

Hej alla fina som läser min blogg! Jag är inte redo att komma tillbaka ännu, håller fortfarande på med körkortet och känner inte att jag vill ha bloggen att tänka på sidan om nu. Men så fort körkortet är klart så kommer jag komma tillbaka! För jag älskar att skriva och få fram mina åsikter till alla. Även dela med mig av mig av allt som händer i mitt liv. Kan inte fatta heller att det är oktober månad.. närmar sig slutet av 2017!
Vi hörs mer i slutet av oktober, då jag är tillbaka
❤️
Puss och kram
Sanna Persson.

Likes

Comments

Hallå alla fina! Idag är det söndag, denna vecka har gått så otroligt fort! Denna helg har jag umgåtts med vänner och min älskade familj. Nu är det dags för allvar hela denna vecka, plugga, övningsköra och träna. Eller ja förhoppningsvis... har fortfarande slem i luftrören. Spydde igår av att jag inte fick luft och vaknade i morse av att jag inte kunde sluta hosta. Varit såhär i två veckor nu, så ska ringa vårdcentralen imorgon och inhalera. Livet utan halsmandlar.. allting sätter i luftvägarna istället 😔idag har det varit väldigt fint väder så passade på att gå ut i skogen en runda och köra lite Pole, kunde inte låta bli🙈 det händer inte så mycket mer idag bara njuta av vädret och sällskapet.

Hur har din helg varit?

Kram Sanna ❤️

Likes

Comments

Foundation from lumene
Rouge from Milani
Bronzer from the balm
Lipstick from Gerard cosmetics
Eyeshadows from makeup revolution
High lighter from makeup revolution
Highlight pen from nyx
Using eyelashes from wish

Xoxo Sanna ❤️

Likes

Comments

Hej hallå! Nu försvann jag igen några veckor från bloggen. Ber om ursäkt för det. Men är inne i en svacka nu, att bli dumpad och kämpa med mående är ingen dans på rosor. Har verkligen haft svårt och filtrerar tankarna. Så har tagit hand om mig själv nu, varit med familj och vänner. Samt blev förkyld mitt i allt och försvann i en vecka.
Jag har lagt ner även all tid och energi på körkortet. Så denna månad(september) har jag förhoppningsvis körkortet i handen!!! Eller jag ändrar min mening, JAG SKA HA KÖRKORTET!
Sedan kommer jag bli mer aktiv i bloggandet, för då har jag inte de kvar i huvudet och kan hitta mer strategier för min ångest och börja äntligen plugga/jobba. Jag längtar!! Mitt liv är så bra!

Vi hörs när vi hörs, kram Sanna P❤️

Likes

Comments

Hej alla fina! Lite update från igår och idag. Som ni vet är det Malmöfestivalen nu och blev en tur dit. Vi var på tgi fridays och såg icona pop. Blir mer besök där på fredag. Måste köpa sockervadd och kolla runt lite, Älskar festivaler😍
Idag har jag fått besök av pappa och min lillebror. Var väldigt trevligt,vi åt McDonalds och hade det väldigt trevligt.

Vi hörs mer imorgon eller i veckan.

Puss Sanna P❤️

Likes

Comments

Hej alla fina! Just nu sitter jag och kollar på game of thrones, senaste avsnittet såklart! Idag är det inget speciellt som händer, är fortfarande magsjuk. Så handlade massa bröd och blåbärs soppa, sökte på Google vad man skulle äta vid magsjuka😂
Sen tänkte jag gå och en runda, har så mycket ångest just nu. Har blivit för mycket med känslor på senaste tiden. Människor som tror man är någon trasdocka och kan behandla en hur som helst. Som sedan har mage att lägga över allt på mig igen, att det är mitt fel. Att man aldrig lär sig att ensam är fan stark, iallafall med känslor inblandat. Just nu läser jag en bok om hur man hanterar sina känslor när man är så känslig.Så därför tänkte jag rekommendera denna bok för er som har lätt att drunkna i känslor och tro att alla är lika godtrogna som du

Vi hörs senare eller annan dag, kram Sanna P❤️

Likes

Comments

Hej alla fina! Jag är tillbaka❤️ eller ja skrev ett inlägg igår. Blev ett deppigt inlägg tyvärr, men behöver skriva av mig någonstans och det blev i bloggen. Kändes så skönt efter! Så ska försöka börja blogga nu igen. Jag tycker det är kul att blogga, som en dagbok. Fast såklart blir en offentlig dagbok, men det gör inte så mycket. Vill folk veta vad jag äter eller vad jag har för åsikter så varsågod! Har inget att dölja 😉

Och ni andra bloggare som får en att få motivation till att blogga, även läsa era intressanta inlägg! Ni är bra!!

Vi hörs mer efter jag sovit , godnatt ❤️
// Sanna Persson

Likes

Comments

Tomt. Mörkt. Är det just nu i mitt huvud. Ingen vilja, ingen glädje och otillräcklighet. Varför är det ingen som förstår mig som jag behöver? Att någon lägger huvudet på min axeln och verkligen talar om för mig att du är verkligen inte känslig, du är mänsklig och du inbillar inte dig. Det är så tomt i mitt huvud, tänker inte på något mer än att vilja avsluta det här. Sluta tänka, sluta känna och sluta bry sig. Är det mitt egna fel att jag är såhär känslig? Att jag släpper in någon i min känsliga värld med öppna armar och sedan visar det sig att den jag släppte in i min värld var en energitjuv. En energitjuv som dessutom övertygade mig om att det fanns förståelse. För mina känslor. Att fatta tycke för någon såhär mycket trodde jag att man hade lärt sig sen första kärleken att det är bäst att hålla sig borta. Jag vill inte hamna här igen, Damn you feelings. Håll dig långt borta från mig.
Mörka tankar från mina dåliga dagar. Vi hörs. Jag kommer tillbaka lovar.

Likes

Comments