Allmänt, Roadtrip, Resor och mysställen

I fredags hade jag en liten överraskning till mina kära därhemma, nämligen att vi skulle åka till Liseberg. Theo blev verkligen överlycklig. Ja även Timea fast det blev hon på plats när hon såg att det var karuseller😊 Alltså den donnan är helt orädd när det kommer till karuseller och släpper taget och slänger upp armarna i luften 😱 haha hon kommer definitivt få åka karuseller själv när hon blir större.

Vi var lite rädda att vi skulle se sådana läskiga karaktärer för de skulle komma ut kl 17 egentligen då vi tänkte gå men de ville åka och tyckte det var så kul så vi stannade till 18 och vi såg inga läskiga 😊

Efter vi varit på Liseberg checkade vi in på Gothia Towers. Där har vi bott 3 gånger innan så det känns som ett säkert kort.

Sen börjar vår katastrof! Vi ska gå ut och äta och har valt ut en restaurang vi vill gå till och sätter på gps:en på telefonen den visar fel hela tiden och vi går runt och Theos ben värker. När vi tillsist hittar dit är det helt fullt 😱 så då fick vi tänka om och vi är trötta och hungriga så vi såg ett vapiano påvägen dit och bestämmer oss för att gå dit. Nä då är där också fullt och tar ca 20 min att få nån plats, men det är inte bara det utan det är först till kvarn som gäller så det kan ju ta längre tid.

Så det var bara att tänka om igen, vi såg en mexikansk restaurang en bit från hotellet som vi tänkte gå till, men då går vi vilse 😂 och vi är helt slut och försöker hitta rätt vilket tar en stund. 25!!! minuters väntetid då började vi nästan gråta alltså så det hela slutade med att vi beställde upp pizza på rummet.
Alltid ska det vara nått på våra resor!
Vi fick iallafall en härlig frukost dagen efter och en lugn biltur hem, och förutom missödet med restaurang letandet hade vi en väldigt bra miniresa, älskar att överraska min familj!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt
Även vi har firat lite halloween även om det varit mycket jobb och så. Och pumporna blev så fina och lyser så fint i mörkret.

Likes

Comments

Resor och mysställen, Roadtrip, Mat och Bak, Allmänt

Alltså finns det något bättre än stora härliga frukostar/brunchar? Nej det kan jag inte tro.

Och med härligt sällskap blir det ju ännu bättre👌🏽 Innan jobb idag så stack jag och en kompis som jag inte sett på länge ut och åt en härlig brunch och en del av det fastnade på bild.

Och att man sen hade kunnat sitta där hela dagen och bara pratat är bara helt underbart, nästa gång får vi gå när jag inte ska jobba.

Vi åt på ett ställe som heter boulebar i Malmö där man även kan spela boule. Jag har faktiskt aldrig varit där men det var riktigt mysigt och stort, jag kan tänka mig så fint det är på kvällen med alla lampor.

Likes

Comments

Allmänt, Roadtrip

Idag hade jag en ledig dag med mina små hjärtan, och jag ville överraska de lite. Så vi tog oss ut till vellingeblomman där de hade ett "läskigt" rum som Theo skulle in i, kan säga att han kom ut ganska snabbt igen 😝

Sen gick vi och titta bland deras otroligt fina julsaker. Det finns ju verkligen inget där som man inte skulle vilja köpa 👌🏽 och deras cafédel är också så himla mysig.

Likes

Comments