Hejsan allihop
Nu ska ni få höra saker. Jag är så jävla besviken. Förlåt för mitt dåliga ordföråd som pappa alltid säger åt mig när jag svär. Vet ni när ni känner en person som ni gillar as mycket och är såå viktiga för er att ni typ skulle dö inombords om något hände mellan eran vänskap? Och den där personen har ljuget för dig och svikit dig om om om igen? Men du låtsas som ingenting och du fortsätter se de där goda inom personen och förhoppningen att personen kommer ändras?
Idag fick jag nog. Det låter nu som jag är värsta tönten men jag bara gråter.
Jag tror inte jag är den ända som har varit med om det hela hur en person sitter och ljuger rakt in i ditt ansikte utan verka rädda, osäkra, och att dem inte har dåligt samvete. När du vet saningen. Du vet vad som är fakta men personen som du litat på mer än någon annan under en period börjar ljuga för dig..

Just nu är jag bara så tacksam att jag har min bästa vän som stöttar mig. Vi bor liksom mer än 1000 km från varandra men vi vet att vi alltid finns där för varandra. Vi vet att vi älskar varandra. Att vi kan ringa varandra när det behövs. Jag är så jäkla glad ha en sån underbar vän som henne. Dag som natt går vi igen tillsammans.
ÄLSKAR DIG BÄSTA VÄN.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan, jag har varit väldig dålig på att updatera men det är bara det inte händer mycket just nu. Idag ska jag förmodligen ut ikväll. Just nu ropar dock skolarbete. Har tydligen två böker och läsa och sen lite NO saker att ta igen. Så ligger på min säng med boken "Historien om Leon - SCHINDLERS YNGSTE ARBETARE".
Om du gillar historia och vill veta hur Leon (som är jude) hade det och gick igenom under andra världskriget så LÄS DEN!!

Likes

Comments

Innan fick jag ett mail av en tjej som ställde några frågor. så tänkte svara på dem nu

1. Hur gammal är du? När är du född och vart?
Jag är född den 5. September 2000 i Luxemburg, jag är alltså 15 år.

2. Har du några syskon?
Ja det har jag 2 äldre bröder faktiskt

3. Husdjur såfall vilka?
Nej jag har inga husdjur tyvärr.

4. Har du ett förhållande? Såfall berätta. Om inte finns det någon speciell kille?
Nej jag har inget förhållande och aldrig haft ett fast förhållande. Men JA det finns en speciell kille som jag vill lära känner lite bättre

5. Är du duktig i skolan?
Well, hyfsat.

God kväll mina älskade vänner

Likes

Comments

God kväll mina vänner
Idag har jag haft den bästa dagen här i Spanien. Helt otroligt, har haft 25 grader och strålande sol och inte ett moln☉
Jag vill bara stanna här och aldrig lämna. Tyvärr var det också min sista dag. Tanken var att vi skulle ha en halv dag imorgon men efter det som hände i Bryssel så rekommenderar flygplatsen man ska vara där 3-4 timmar innan avgång (de är väl så det heter? hehe😅). Så vi har 1 timma till flygplatsen. Planet lyfter kl 16 så vi måste åka vid senast 11 tiden så blir inte mycket sol för mig imorgon. Kanske hoppar upp lite tidigare så jag får lite sol för vet ju inte när jag får de nästa gång.🤔
Puss puss
Ha en trevlig kväll

Ska kolla frölunda nu sen ska vi ut och äta

Likes

Comments

God eftermiddag🙃
Hur har ni det?
Jag har det fantastiskt idag har de varit soligt yey och solat lite men dock var det lite kyligt i vinden men ska inte klaga

Likes

Comments

Godmorgon mina vänner,
antar ni har hört om det som hänt i Bryssel. Hemskt. Om ni inte gjort det så läs det här:
http://www.svd.se/explosion-pa-flygplats-i-bryssel/om/explosionerna-pa-zavantem-flygplatsen
Jag fattar inte vart världen är påväg.
Asså vad är det som händer?? Detta kommer aldrig funka. Jag tycker, detta är vad jag tycker nämligen det pratas för lite om detta. Jag tycker vi elever borde få mer information om detta. Vi måste få veta vart vägen är påväg för jag tror vi alla förstår att de här inte komma sluta bra om inte vi snart gör något åt saken.
All min respekt och kärlek går till de som var med om denna tragiska hemska "attack". All kärlek till er som för er som förlora nära och kära.

Vad tycker ni om det hela??

Likes

Comments

God kväll
Nu ligger jag i sängen och bara tänker aldrig mer ska jag äta.😣 Jag har ätit för mycket. Men det varit såååå gott.
Här har ni några bilder på maten.
Avis? Jag tycker du ska vara det haha
Men nu ska jag lägga mig och prata med min pajas.

Godnatt mina änglar

Likes

Comments

Just nu sitter vi och äter en go lunch på en italiensk resturang. Såklart beställde jag mig en god pizza🍕 Jag är addicted till pizza hehe. Vad åt ni till lunch dååå?
De regnade så vi bestämde oss att göra en utflykt till en liten spansk by uppe på  ett berg. Men såklart så klarande det upp när vi var halvvägs. Vi har inte fått se så mycket för att jag var hungrig som vanligt😅

Likes

Comments

Hejsan min vänner!
Igår gick jag upp klockan 02:20😥 Va? Varför gjorde du det då? Kanske du undrar😉 Jo det är nämligen så att jag har påsklov🐥 Äntligen!! Aja nu var det så att jag gick upp så tidigt för min familj skulle köra bil till flygplatsen som ligger 2h ifrån oss. Vi kom iväg vid 3 tiden så jag var tvungen att hålla mig vaken under bilresan. Sen så på flygplatsen åt vi lite frukost. Inne på flygplatsen för att slösa tid så kolla jag på olika parfymer och jag blev kär i Chloés parfym LOVE STORY tror jag den heter😍 Efter de så kolla jag på någre solglasögon och var såååå nära att köpa ett par men kunde inte bestämma mig och så var det försent. Well well kommer hitta dem om det är att de är menade för mig.🙆
Planet skulle lyfta 6:50 men vi kom inte på planet innan 7:20 typ och lyfte runt 8. Så det var rätt drygt men utnjuta tiden med att sova sen tog själva flygresan två och en halv timma under den tiden kunde jag sova💤
Vi landade i Malaga och hyrde en bil då vi skulle åka vidare till Sotogrande. Men det tog ju såklart också sin tid. Så mamma och jag tog oss en cafe på Starbucks och så fick lite energi i oss. När vi väl var framme åkte vi och åt lunch sååå gott och tog det lugnt resten av dagen. På kvällen var och åt på en resturang igen super gott. En lyckad första dag men la mig rätt tidigt eftersom jag var helt sluuuut efter den långa resan.

förlåt om inlägget är lite för långt ska försöka göra de lite kortare framöver
och är tacksam för all feedback

Puss😘

Likes

Comments

Hejsan allesammans,
Nu äntligen har jag bestämt mig för att börja med en blogg. Jag har funderat på det här ett tag nu men aldrig riktigt tat tag i det. Men nu så.
Mitt namn är Sanna och är en 15 årig tjej som bor i Luxemburg.
Luxemburg? Ja du vet det där lilla landet mellan Tyskland, Frankrike och Belgien.
Jaha men du bor inte i Sverige då?
Nej sa ja ju. Jag bor i Luxemburg.
Men hur kan du då svenska? Jo det är så här båda mina föräldrar är svenska.

Så jag tycker om du vill veta mer om hur livet är att bo "utomlands" så tycker jag att du ska läsa min blogg.

Eftersom jag aldrig gjort det här förutom så är jag glad för all feedback både positiv och negativ bara så jag lär mig

Men nu ska jag sluta så det här inlägget inte blir allt för stor.

Puss ha en bra dag

Likes

Comments