Igår inträffade tyvärr en väldigt tråkig sak gällande bloggens Instagram som skapades i samband med bloggen. Sorgligt nog har inte människor respekt och dömer bloggen alldeles för snabbt. Tydligen så har bloggens Instagram blivit anmäld/borttagen och den kan inte längre användas. Detta är väldigt tråkigt då mycket information och extra material publicerades där. Processen att få tillbaka kontot är igång men Instagram har ännu inte påbörjat ärendet. Återigen så är detta ingen blogg med negativa nyheter, som ni kan se i varje inlägg så innehåller det något positivt gällande ''nyheten''. Inga motgångar är för svåra och därför är ett nytt konto redan tillgängligt! Det kommer att vara ett tillfälligt konto under tiden som Instagram uträttar ärendet. Ni kan hitta kontot på länken nedan eller på @sanningenomyoutubers2 .
INSTAGRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I Josefine Olssons senaste video ''SANNINGAR OM MIG'' berättar hon att under sin tonårstid har hon haft mycket problem gällande mat & sin kost. Att hitta en balans mellan onyttigheter och nyttigheter har varit väldigt tufft för henne och därför resulterat i att hon inte ens kunde gå in på Mcdonalds utan att bli äcklad av doften utav fett (hamburgare osv). På fredagskvällarna när hennes familj hade fredagsmys kunde hon sitta och äta fil istället för godis som resten av familjen gjorde. Detta måste såklart ha varit väldigt jobbigt och hon berättar även att hon kände att hon hade mycket press på sig och var väldigt stressad. Josefine blev aldrig diagnostiserad med anorexia eller liknande men hon har bilder ifrån den tiden och enligt henne är dem hemska. Spola fram till 4:00 för att höra där hon berättar om ätstörningen.

Om du eller någon du känner lider av en ätstörning eller har allmänna problem kring er själva/er kost så är det bra om ni tar hjälp av någon ni kan lita på eller en skolsköterska/kurator. Du kan även vända dig till BRIS eller BUP. Ätstörningar och liknande är ett väldigt allvarligt och känsligt ämne som bör tas på fullaste allvar innan det går för långt. Var inte rädda för att ta hjälp, det finns ingenting att skämmas över!

Likes

Comments

Idag publicerade Thebentish: Bente Schramm, en vlogg där hon berättar att nu när hon sett på Tv-serien som hon och Tova Helgesson filmade tidigare i år (den sänds förövrigt på Viafree) så ser hon hur hon ser ut ifrån andras perspektiv och har därför valt att skaffa ett gymkort för att ''get some curves'' som hon uttrycker sig. Innan serien tyckte hon att hon såg bra ut men nu efteråt så tycker hon att hon verkligen är ful. Bente är extremt onöjd med sina ben då hon tycker att dem är alldeles för smala och hon tycker även att hon har en dålig hållning. Vi får se i vloggen hur hon går till gymmet & även en liten del av när hon utför träningsövningarna. Efter gymmet berättar hon att det kändes riktigt bra och att det var skönt att träna.

Vi alla tror på dig Bente och vi önskar dig all lycka till med träningen!

Vill uppmärksamma att alla är fina oavsett vilken kroppsform man har och om du ska träna så gör det för din egen skull och inte för vad normen i samhället säger. Gör det som får dig att må bra, utseende spelar ingen roll, det är alltid insidan som räknas. ♡

Likes

Comments

Idag fyller ingen mindre än Joakim Lundell år! Grattis på din födelsedag, du är en riktig kämpe och en stor förebild för många. Idag släpps även Joakims självbiografi ''Monster'' som Joakim berättade om igår förmiddag när han var med i Nyhetsmorgon. Joakim sa att boken handlar om hans bakgrund kring Joakim Lundell och även när han var ''Jockiboi''. Monster har även blivit en låt som Joakim släppt en musikvideo på alldeles nyligen. Rekommenderar att titta på musikvideon för den gick verkligen in i hjärtat. Så bra jobbat Joakim!

Ett stort grattis på din dag, du förtjänar det bästa!

Likes

Comments

En läsare har skickat in ett anonymt tips angående Ida Wargs nya låt ''Set Sails'' då hen anser att den är väldigt mycket lik Jonas Blues's låt ''Mama'' ft. William Singe. Personen skriver även att hen tycker att många YouTubers kopierat både varandra och andra artister utan att ge cred.
Ni kan lyssna nedan och avgöra själva vad ni tycker.

Självklart måste man ju få ta inspiration av andra, Idas låt är väldigt bra gjord och likaså är Jonas Blues. De båda har gjort ett grymt arbete och borde vara stolta. Alla inspireras konstant av varandra och utan inspiration skulle vi alla antagligen inte ha musik alls.

Likes

Comments

Sent igårkväll postade Joel Wetzel en video vid namn ''Angående dramat'' där han, Amir & Felicia sitter tillsammans och förklarar att dem ofta skämtar med varandra på ett väldigt hårt sätt, dem vet varandras absolut svagaste punkter som dem då kan trycka på väldigt lätt för att få igång den andre, som av andra kan missuppfattas och tolkas fel. Joel nämner att han blev irriterad men inte på ett argt vis. Det Amir valde att ta med i sin vlogg var inte hela bilden, ingen vet vad som hände varken innan eller efter och därför kan situationen målats upp helt fel.

Felicia säger att hon ändå tycker det är väldigt bra att folk har reagerat då detta kunde varit allvarligare än vad det var i detta fall. Hon uppmanar alla att agera om man skulle se något liknande i t.ex skolan. Felicia ser Joel som en ''lillebror'' då dom står varandra mycket nära och skulle aldrig göra något för att såra honom på riktigt.

Ben Mitkus hörde även av sig till Felicia och sa att han fick ont i magen av att se hur Felicia betedde sig emot Joel. Felicia berättar att hon gått igenom mobbning hela sitt liv och mår väldigt dåligt för att hon kanske väckt minnen hos andra som blivit mobbade. Felicia blir så berörd av ämnet att hon börjar gråta och Amir får ta över.

Ni kan se videon här:

Det är skönt att detta inte var på allvar och att dem alla tre var förstående trots omständigheterna. Däremot lyckades inte alla fans bli övertalade och vissa håller fortfarande fast vid sin åsikt att Felicia nedvärderade Joel.

Likes

Comments

Amir Akrouti publicerade en vlogg igår förmiddag där han, Joel Wetzel, Felicia Bergström & Beasliv var påväg till Göteborg för att gå på TubeCon. Under tågresan får vi se att Felicia tar Joels mobil ifrån honom vilket gör att Amir väljer att filma incidenten och även ha med över ett 5min långt klipp i sin vlogg där Joel försöker få tillbaka sin mobil. Felicia ber Joel upprepande gånger bl.a att gå ner på knä & även kyssa hennes hand. Felicia lägger även mobilen i sin BH för att Joel inte ska kunna få tag på den. Joel hotar ett flertal gånger med att hälla drycker över Felicia men av respekt avstår han ifrån att göra det. Man kan tydligt se att Joel blir irriterad & kränkt på riktigt, han tycker inte att det är ett skämt längre, Amir sa även i vloggen att Joel var arg på riktigt men hånskrattade åt honom. Detta la Amirs fans märke till och kommentarsfältet var fullt av liknande kommentarer som t.ex att Felicia var respektlös, även Amir & Bea då dem endast tittade på. Hur Joel fick tillbaka sin mobil fick man inte se i vloggen utan man såg senare att Joel hade sin mobil när de alla satt på sina platser igen.

Amir valde först att stänga av sitt kommentarsfält men beslutade sedan att ta bort vloggen för att sedan ladda upp en helt ny version där bråket var bortklippt. Ni kan se bråket här!

Källa: svenskayoutubers.se

​Såklart kan detta vara ett kompisbråk som bara var på skoj, skulden läggs inte på någon, alla får ha sin egna åsikt om detta. Många hade nog reagerat likadant om de själva hade varit i en sådan situation. Allting slutade bra och dem var absolut inte ovänner på något sätt efter tågresan om man utgår ifrån vad man fick se i vloggen.

Likes

Comments

Hej! Nu kanske ni tänker ''åh nej inte mer drama'' eftersom att det varit mycket drama kring såkallade ''skvallerbloggar'' och olika YouTube-kändisar. Men denna blogg kommer till skillnad från många andra, sprida positiva nyheter samt ta hänsyn till inblandade. Skulle någon påverkas negativt av det som skrivs på denna blogg får ni mer än gärna kontakta privat via mail (som finns i menyn).

Alla tips ni skickar in kommer att läsas och granskas noga, tips/rykten/nyheter som ej är 100% bekräftade av personen själv ifråga, kommer ses som falska tillsvidare uppdatering tillkommer. Denna blogg ska vara rolig och underhållande att läsa för både YouTubers & fans, avsikten med bloggen är absolut inte att trycka ner eller kränka någon.

Sprid gärna bloggen vidare till både dina vänner och YouTubers t.ex i kommentarsfälten och dylikt.
Ha så roligt & kom ihåg att sprida kärlek och behandla andra som du själv vill bli behandlad! ♡

Likes

Comments