Alltså jag är så arg! Riktigt förbannad faktiskt!!
Jag var med om en liten otrevlig händelse idag på stan.

Jag går på stan, har slutat jobbet och skall åka hem. Det är mycket snö och ganska halt så jag går och kollar ner i marken. Precis när jag går förbi en busstation så ser jag ja en bit bort att någon går rakt mot mig. Personen kommer närmare och flyttar inte på sig, så jag börjar långsamt flytta mig. Ni vet som man gör när man håller på att krocka med någon.
I alla fall så följer denna människan efter när jag börjar flytta mig åt sidan och alltså med flit, stöter hårt till min axel så det tar tvär stopp.

Jag hinner inte ens reagera, kollar upp och får se en gammal gubbe på 80 bast stå och stirra surt på mig? Så säger han - Du får ju flytta på dig!
Alltså allt, verkligen allt bara svartnar. Så jag blänger till ordentligt vänder mig om och svär högt - Fan!
En kille som stod vid busshållplatsen frågar mig vad fan gubben höll på med. Men jag ville bara bort, kunde inte stanna.. Ville ställa mig och skrika o gapa på gubbjäveln! Men problemet är att jag vet hur jag blir när jag blir arg och det blir svart. Tappar kontrollen och kan göra dumma saker.. Så det var bättre att gå!


Men nu kommer vi till det jag ville ta upp. Hur i helvete har man mage till att göra så?! Att göra något med flit och sedan skylla på den andra? Alltså vad händer med världen? Har människan samlat på sig någon slags ilska inom sig som den måste få utlopp av och ta ut på sina medmänniskor? Ja det känns så i alla fall, det känns som att många nu för tiden är väldigt arga, buttra och sura. Och det skrämmer mig verkligen, för ilska kan göra en till en väldigt otrevlig och dålig människa. Och man vet aldrig vad en sån är kapabel till att göra..
Kanske är dags att alla tar en titt i spegel och frågar sig själva hur man egentligen bemöter andra! Man kanske skall ta och fundera på hur självisk man blivit och hur mycket alla andra får lida för ens egna otrevligheter.

Den här världen har ingen ljus framtid om det skall fortsätta så här!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Att alltid bli lovad saker och sen så går det i krasch lika fort.
Varför ger man löften man endå aldrig kan hålla? Gör det en till en dålig människa eller bara lat?

Varje gång som jag och ja vem som helst planerar något och ni vet den där stunden när man skall fråga om vi skall göra det. Varje gång jag är i den situationen så tänker jag att nu kommer människan avboka. Och jag har nästan alltid rätt! Om någon säger ja, då blir jag nästan chockad faktiskt!
För alltså det är något med vissa människor och inte kunna hålla vad dom lovar. Såklart är det alltid när det är något som man själv ser fram emot också.
Som nu i helgen så hade jag och en vän pratat om att hon skulle komma hit från Göteborg. Och hon sa det, tar jag inte med min kille så kommer jag själv. Då antog jag att hon skulle komma, har gått och tänkt på det i flera dagar. Sen så igår skrev jag till henne, kommer du till helgen?
Och jag bara kände på mig att hon kommer inte, gissa vem som hade rätt?
(I detta fallet så fyller hon faktiskt år i helgen haha! Men endå)

Vi människor kommer bli känslokalla lata svikare om det skall fortsätta så här..


Likes

Comments

Att skriva detta känns svårt. Det är tungt och det gör ont inom mig. Men samtidigt så måste jag få ut det.

Har ni någonsin hittat porr på eran pappas dator? Det har jag, två gånger! Ena gången var han med, det var ett misstag men endå.
Första gången skulle jag låna hans externa minne för jag ville ha några bilder på mig och min sambo som han tagit. Förmodligen tog jag fel minne.. Hittade bara massor av bilder på filmomslag från porrfilmer.. Andra gången var nu i julas.. Vi skulle tagga en status på Facebook och han tryckte fel, fick upp sina bilder där det bara låg massa brudar med benen upp i vädret. Jag försökte bara skoja bort det, ville inte veta.

Alltså det är ju inget fel med porr på något sätt! Men när man får veta en sån här sak om ens största förebild, en bästa vän ja ni förstår. Allt blir bara så fel, det blev äckligt. Alla kvällar han stängt in sig i sitt rum med sin dator.. Sen börjar jag tänka på min mamma, min älskade försiktiga lilla mamma. Hon skulle bli så ledsen om hon fick veta det. Just därför vill jag bara glömma, för att skydda min älskade mamma.

En sån här sak vill man bara inte veta om, min egna bild till porr gör ju inte saken bättre heller. Som sagt det blev bara äckligt och smutsigt.(Bild lånad ifrån @Ladyandersson )

Likes

Comments

Alltså det här med mensvärk är något så fruktansvärt! Endå så har det blivit lindrigt sen jag började ta p-piller.
Kommer ihåg när jag gick i 8an och hade mattelektion. Jag låg med huvudet på skolbänken och hade så J@VLA ont, mådde nå så fruktansvärt illa och trodde verkligen jag skulle spy av smärta. Läraren står och babblar på och så säger han - Ja ni alla borde göra som ............. och lägga er ner på bänken och ta det lugnt medan ni lyssnar på mig.
Trodde jag skulle börja grina när han sa så haha! Har alltid tyckt att lärare varit blinda men alltså den stunden fattar jag inte hur han kunde missa hur dåligt jag mådde.
Gick efter in till lärarrummet och pratade med läraren jag skulle ha nästa lektion och hon frågade på en gång hur jag mådde. Och jag bara tappade allt och började storlipa. Ja shit, det är nog det värsta minnet jag har av min mensvärk. Har aldrig haft så ont förut!
Synd bara att ingen berättade på en gång att man kunde ta värktabletter... Lever typ på det nu när jag får mens och ja då har jag kanske bara hälften så ont som då!

Men det värsta är nog när man skall sova och det känns som att allt skall rinna ut överallt.
Kan erkänna att jag har faktiskt ett par menstrosor, dom är verkligen grymma! Sitter som klister runt om och då känns det som att det är täppt och bra!

Men tycker det är skönt att få mens för då vet man att kroppen funkar som den skall!


Likes

Comments


Likes

Comments