Igår blev en lång dag, trots att vi slutade två. Jag missade bussen 10 i så fick vänta i Lund tills klockan var 14.55, :/ kom hem och sprang en kort runda med tanke på att jag har börjat få ont i benhinnan i vänster ben. 3.7 km blev det och jag är ändå nöjd. På kvällen gick jag och pappa på ett politikermöte i byn och det gjorde mig faktiskt lite klokare på vad jag ska rösta på i september.
När jag kom hem vilade jag till en superbra film som jag inte kommer ihåg vad den heter.. Tog hand om mitt ben och så.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter mina tre spring-veckor tycker jag att mina lårmuskler blivit tydligare! Känner mig supertaggad till att börja gymma nu igen till hösten! Så himla skönt att jag kommit igång med konditionen nu, alltid tyckt att det är så himla tråkigt. Men springa och styrketräna ska vara en bra kombo!
Förövrigt så förbereder jag mig till att börja skolan imorgon. Börjar 11 och det ska faktisk bli kul, just ju myser jag i soffan med kvällsfika.Puss

Likes

Comments

Idag är de flesta i skolan, inräknat min kära lillebror som börjar trean idag. Ibland  finns det fördelar med att gå på en friskola, jag börjar inte förens imorgon. Trots det är jag uppe med tuppen för att följa med och lämna Samuel på hans första dag eftersom att mamma och pappa redan åkt till jobbet. Det gick jättebra att lämna honom och jag fick bara vara med en liten stund, så efter det gick jag hem till Shiro igen och bytte om till mina älskade Victoria Secret mjukisar. Playade en film och tänkte bara njuta av att vara ledig när alla andra jobbar eller är i skolan. :)


Likes

Comments

Jag och lillebrorsan blev ensamma hemma och gick ner till affären för att handla ingredienser till att baka. Han skrev en jättefin inköpslista.
Vi lyckades komma ut mitt i en regnskur och blev alldeles genomblöta! Vi skulle också ner och hämta min cykel men den var i sönder så den fick stå kvar. När vi kom hem bakade vi chokladbollar och mös inne i soffan när regnet öste ner.
När mamma och pappa kom hem var det en lucka i allt regn och då bestämde jag mig för att sticka ut i regnet. Var inte ett dugg sugen men nu när jag väl börjat springa är det bara att hålla igång!nu ska jag gå och lägga mig med Samuel, jag ska följa med honom till skolan imorgon för att det är första dagen i trean! Puss

Likes

Comments

Det är en underbar känsla att äntligen få sova ordentligt! Somnade runt 21 igår och vaknade vid åtta. Riktigt skönt att ha slutat jobba, trots att jag saknar det. Just nu ligger jag, lillebror och shiran i soffan och har det bra!


Likes

Comments


Jag verkar visst aldrig ge mig, så nu har jag rensat hela bloggen och börjar om, igen..

Jag kom hem tidigt i morse och åt frukost eftersom att jag sovit borta i natt. Gjorde inte direkt något speciellt efter frukosten mer än att jag mös med lillebrorsan och Shiro. Tog också en liten Power nap och sen åkte jag till stallet och red ut en mysig runda på Cattis i regnet.


Pappa och Samuel kom och hämtade mig, så nu sitter jag nyduschad och skriver. Jag hade tänkt lägga mig och se en film sen, är supertrött! natti

Likes

Comments