Känns konstigt att jag inte ska behöva gå upp klockan 5 på morgonen för att ta bussen in till universitetet. Jag blev klar med allt i Onsdags. Känns så himla skönt att få vara ledig i två veckor nu. Tråkigt nog åkte jag på matförgiftning i Torsdags kväll. Den dära jäkla pizzan från Dominos gjorde sitt. Funderade på att ringa in och klaga.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Om  jag kan göra någon form av aktivitet så ska jag försöka städa rummet.. Jag ska även designa mina egna business cards också. Jag har gjort en facebook sida nu där jag lägger upp alla mina arbeten! :) Bra sen för framtiden...

Följ den eller ta bara en titt åtminstone! :)

FACEBOOK PAGE: SANNIESCHUTT

På Måndag åker jag hem till Sverige! LÄNGTAR!! :)

Likes

Comments

Min womenswear 2 arbete förra terminen.

Det är bara 2 veckor kvar av min sommarkurs, så jag borde bara bita ihop och göra det bästa nu. Jag kan verkligen känna det i hela min kropp och själ hur himla trött jag är. Jag jobbar konstant med heltids studier samt deltid i klädbutik. Jag har aldrig riktigt haft en ledig dag sedan Juni förra året när jag åkte hem tillS verige i två veckor. Nu, äntligen efter lite mer än 1 år kommer jag åka hem igen. Så det ska bli skönt att vara ledig både från jobb och skola. Ladda om batterierna och få ny energi inför mitt sista år. 

Jag vet hur extremt stressat det kommer att bli. Jag tycker det redan är stressigt nu så jag vet vad jag har att vänta inför hösten. Något som är bra är att vi kommer få splitter nya symaskiner! Lektionerna kommer vara från 9 till 17 och kurserna kommer vara i 12 veckor istället för 10. Vilket jag tycker är mycket bättre, för då kan jag få mer tid att göra mina arbeten. 10 veckor är ingen lång tid alls. Allt går så himla fort.. 

idag på morgonen har jag sytt en toile för min jacka, sytt lite smått på skjortan och gjort en toile till byxorna. Mycket som  måste finslipas. Jag måste skriva på min självuppsatts på 2.000 ord. Hitta mer research till min styling kurs och skapa en mask tills på tisdag då jag ska göra min näst sista photo shoot. Usch ångest. Framför allt till den ssita då jag måste göra en mini tutorial på 6 outfits och jag vet inte om jag har material till allting och att jag kan få ihop det heller.. :/ hmm..  vi får se helt enkelt.  

Likes

Comments

Om ni älskar TIm Burton lika mycket som jag gör, tycker jag ni bör se denna intervjun med honom. :)
En dröm som jag har är att vara delaktig i Kostym gänget för en utav hans produktioner. Åh!


Likes

Comments

Jag är så himla glad över att jag har vågat ta steget att fråga människor för plåtning. Jag har verkligen varit rädd för det och därför höll mig till Natur och djur fotografering. Jag börjar sakta med säkert lära mig tekniker på photoshop till mitt eget tycke.

Jag har nu även startat upp min egna facebook sida, där jag lägger upp alla mina arbeten. Allt från - fotografi, konst, videos, mode design osv osv.. :)  Följ den gärna om ni vill! ^___^

http://facebook.com/sannieschutt

Likes

Comments

God kväll/natt?
Min dag har varit väldigt bra! :) Jag spenderade min dag inne i Windsor/Eton tillsammans med min vän Ishaé efter hon hade slutat jobba. Efter hon hade fått köpt ett par strumpbyxor på HM for vi till Eton för att fota på mitt 4de projekt. Temat denna gången vart "mat". Så jag gjorde en topp helt enkelt utav godis, haha. Resultatet kan ni se ovan. Helt okej ändå, eller vad tycker ni? :)
Jag sitter nu och redigerar en hel fler bilder från fotograferingen. Jag undrar vad för kritik jag kommer få på Onsdag! :) Exalterad! :)

Likes

Comments

Instagram@sanniemichelle