Jag har studerat hela dagen idag. Min enda dag jag kan ägna mig åt studier fram tills nästa Torsdag. Förutom att klippa ut ca 50 bilder har jag, gjort collage, mood boards och designs... har jag även gjort en hatt! Den kommer att anvädas till min styling kurs inom 3 veckor då jag kommer göra ett pro fotografering. Så bra planering på det! Hoppas på bra modell också. Har frågat en person redan, hoppas hon inte ändrar sig i sista sekund.. :/ Jag måste även planera för veckans fotografering.. När jag nu hittar tid för det! :/

Likes

Comments


God kväll! Dagen på jobbet idag var helt okej. Jag hade hellre velat vara ute i solen med en cider i handen, men nej då! Jag fick i alla fall lite sol tillsammans med gubben min innan han fick fara till sitt andra skift. Nu på kvällen har jag studerat (klippt och klistrat i sketchbook) medan jag har tittat på gossip girl. Har snart sett färdigt på säsong 5 för andra gången. Helt otroligt så mycket som sker i  denna serie som jag har helt glömt bort, haha.. 

Imorgon har jag en ledig dag! Men jag funderar fortfarande på om jag bör åka in till London för skolarbete. Hitta en massa tyg, ta foton på allt och ingenting. Skriva ut bilder osv osv osv... Vi får se.

Likes

Comments

Jag känner att jag står och trampar lite på samma ställe. Nog har jag mina studier att se fram emot och det är lite mindre än ett år tills jag själv tar examen.  Så jag är exalterad över vad som kommer att ske härnäst. Allt utifrån det känner jag att allt det andra står helt stilla. Känner ingen utveckling. Hade varit skönt med en förändring. Det är lite frustrerande när man tänker efter. Jag spenderar så mycket tid på detta ställe och det ger inte så mycket mera längre. Jag vill ha fler utmaningar så jag kan växa som människa. 

Likes

Comments
God dag! I morse försökte jag mig på att göra min första origami. Har aldrig gjort det tidigare så jag bestämde mig för att göra en ganska avancerad fjäril. Var till och med svårare än vad jag trodde! Den första jag gjorde tog mig lång tid att förstå hur man gjorde. Slutade med att pojken min tog pappret och gav det ett försök, haha.

Nu är jag påväg mot jobbet. Kommer hem senare ikväll! Ha en finnig solig dag.

Likes

Comments


Min dag har varit otroligt lång. Inte först förrän jag slutade och kollade på mobilen, såg jag en del liknande status-uppdateringar. Ja, herregud, det var ju midsommar idag ja! Inte firas det här inte.. Jobbade 9 till 18.30 idag. Blir jobb på Lördag och Söndag också. Får se om jag lyckas göra lite skolarbeten också. Har sjukt mycket att göra denna första veckan till och med! Nu blir det dags att sova. Upp tidigt. 

LOVE! xx

Likes

Comments

Instagram@sanniemichelle