wow. alltså, vilken vecka! Jag har varit helt ihop sjunken i mina studier. Nästan ingen sömn alls på alla dessa dagar. Men det blev ett lyckat resultat till slut. När denna terminen var slut kunde jag inte låta bli att bli lite nedstämd. För det fick mig att inse att jag har endast ett år kvar sedan är det min tur att ta examen. Hur galet är inte det? Vad ska jag göra senare? Jag hade så gärna velat ta en Master examen, men för att ens kunna komma in då måste du vara lika begåvad som tex de som är med i project runway (ungefär).  Jag är verkligen inte på den nivån än...

Jag trodde jag aldrig skunna finna så mycket nöje med att skapa och sy kläder. Jag är glad över att finna något som jag tycker om. 
Imorgon är min första lediga dag på länge från både skola och jobb. Två veckor ledigt från skola sedan tillbaka igen (jag gör en sommar kurs). Tillbaka till jobb blir redan på måndag. Många är förvånade över min drivkraft och hur jag orkar hålla igång.. ibland undrar jag det också...

På Torsdag blir det fashion show!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

CommentsGod dag. Min dag vart helt okej Jag vaknade upp väldigt tidigt imorse (5.30), började göra frukost till mig och gubben min. Engelsk frukost  blev det. Mycket protein till honom, vilket är bra. Sedan tog jag bussen till universitetet kring 7.50. Ritade en del, lämnade in min sketchbook i slutet av lektionen. Köpte tyg, sytråd. Skulle sedan sy klart min jacka, men det fanns inget bort ledigt i alla salarna.. så jag for till biblioteket och skrev ut lite bilder. Därpå for jag hemmåt. Somnade på bussen och nu är jag här (Kom hem ca 19.00).

Nu har jag jobbat lite mer på min andra två sketchbooks, gaah, vet inte vad mer jag ska lägga in där.. 
Nåväl. Min pojkvän har en kompis över och de spelar spel. Kanske jag kan somna inom någon timme eller två.. måste upp klockan 5.30.. igen! PUSS

Likes

Comments
Ser där ja! Detta har jag ägnat mig åt idag. Ska bara göra interfacing, sy i dragkedja och en krage sen är den klar typ :)

Likes

Comments


undefined

God dag på er! Klockan 6.30 lagade jag frukost till mig och pojkvännen innan han for till jobbet. Därefter har jag: Sytt klart min jacka, duschat, färgat tyg, målat (som ni kan se ovan), lagat mat, tittat på project runway medan jag har ätit. Nu ska jag återgå tillbaka till mitt målande. :)

Likes

CommentsProduktiv och produktiv.. idag blev det ett 8 till17 timmars pass. Vart väl helt okej. Inte sådär lagom stressigt, vilket vart ovanligt för att vara en Lördag. Imorgon är jag för första gången ledig på mer än två veckor från både skola och jobb. Det blir en del studerande för min del... I veckan fick man besök av en vän.  Synd nog syntes vi bara i 3 timmar.. bättre än inget. :)

Likes

CommentsVaknade upp klockan 6 på morgonen.. helt utvilad trotts att jag somnade kring midnatt. Jag lyckades få en del arbete gjort imorse. Jag och gubben min for in till Windsor så jag fick köpt lite mer saker till mitt syande. Jag tror att de bitar som jag måste färga får jag göra i helgen. För nu på kvällen tänkte jag skriva på min självlära uppsatts och lite annat skoj. Får se om jag hinner rita lite också (som jag alltid säger men det aldrig händer). Ha det fin fint!

Likes

Comments

Jag blir helt berörd! Det här är så fantastiskt. Ung kille har skrivit en låt om anti-mobbning. Talangfull vid sådan ung ålder... Det kommer gå långt för honom, lika så hans bästa vän :)


Likes

Comments


Hur ska jag beskriva dagen med ett ord? Kanske: Likgiltlig? Vaknade upp en lagom tid på  morgonen, si sådär klockan 8 helt utvilad. Gjorde mig iordning och sedan gjorde en stor engelsk frukost för mig och pojkvännen. Det glädjer mig att man inte kan se hans kindben så tydligt längre. Det vill säga; han ser inte sjuk ut längre. YES! Jag har lyckats göda opp honom! In i ugnen du ska! mouwhaha! 

Vid 12 hade jag fyra timmar på min arbetsplats. Jag bara kände för att vara hemma istället. Lyssna på en massa skitsnack om det ena och det andra vart jag inte så mycket humör för. Skulle inte bli förvånad om jag var nämnd där emellan. Jo, en gång för att jag hörde en del. Visker och skvaller. Orkar inte. Förhoppningsvis blir jag förflyttad till en större butik där det inte finns tid att umgås med folk som snackar skit om varandra. Varför ska tjejer vara så jobbiga? Pina...

Det blev en liten runda inne på affären också. Idag blir det en god middag med marinerad kyckling filé och ris med smak av lime och korriander. Omnom nom. Imorgon blir det en hel dag på universitetet. Sitta framför symaskinen kommer att ske denna veckan! I love it. 

Likes

Comments

Dethär är en amerikans TV serie då de tar bilar när deras ägare inte kan betala den månads kostnad som de har hyrt bilen för. Vad som händer sedan är helt otroligt! HAHA xD


Likes

Comments

Instagram@sanniemichelle