When you look at a person, any person, remember that everyone has a story. Everyone hasgone through something that has changed them, and forced them to grow. Every passing face on the street represents a story every bit as compelling and complicated as yours. We meet no ordinary people in our lives. If you give them a chance, everyone has something amazing to offer. So appreciate the possibility of new relationships as you naturally let go of old ones that no longer work. Trust your judgment. Embrace new relationships, knowing that you are entering into unfamiliar territory. Be ready to learn, be ready for a challenge, and be ready to meet someone that might just change your life forever.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


I Onsdags flyttade jag och pojken till ett eget ställe. Vi delar hus med ett gäng andra människor,. Folk från Australien och UK. Två av de jobbar inom filmindustrin vilket är ganska coolt! Vilket projekt de jobbar på kan jag inte säga. Men det är stort! :D 

Vi trivs väldigt bra här :) 

Likes

CommentsJag har försökt sketcha idag.. Igår blev det ingen för att jag och gubben min åkte hem till en utav hans kompisar och tittade på film. Såg två Adam Sandler filmer.. Det blev grown ups 2 och bedtime stories. Jag gillade grown ups 2.. mer än den första. Det var många väldigt överdrivna karaktärer. Filmen vart bara störd rent allmänt. Det är en Adam Sandler film så det är ju inte direkt någon shock, haha!

Åh! Idag såg jag "Känn ingen sorg" för första gången. åh vilken fin film! Jag såg den tidigt på morgonen medan gubben min sov. Som jag grät i slutet... jag försökte vara så tyst som möjligt så inte han skulle höra mig, haha xD

Jag har lyckats sketcha 10 designs idag. Jag har två veckor på mig att göra minst 60 designs och 8 finals teckningar till en annan lektion.
Jag vill ha kina mat... :C

Likes

Comments


Facebook. Ibland kan man inte låta bli att kolla in vad ens vänner har haft för sig på sistone. Jag är så insjunken i studiernas värld att jag tappar grepp om omvärlden ibland. Jag ser att många av mina vänner börjar bilda familj. Så himla glad för deras skull... sen går tankarna tillbaka till mig. "Gud, jag är snart 24.. när man var 12 trodde man att man hade både hus, jobb och barn då. Ja för när man är 24 är man "väldigt" vuxen!". Jag går fortfarande på universitetet.. tänkte ev ta en master examen också... så då kanske jag inte är klar förrän om 4 - 5 år?! Jag ser mig fortfarande som 18 år och inte ens en dag över det! Klockan tickar.. hur ska jag hinna med allt som jag vill uppnå och se innan jag och pojkvännen min vill skapa en liten skrutt tillsammans?  Vart kommer vi att bo? England? Sverige? USA? Japan? Bara det är ett stort frågetecken! Usch. Nu blir jag lite stressad av själva tanken...haha! Nej. Jag är där jag är nu så får vi se vad som sker i framtiden... Nu ska jag studera vidare!

Likes

Comments


wow. Det är helt fantastiskt hur peppande ord kan förändra allting. En positiv inställning till livet och hålla mig borta från negativa människor och dålig energi har omvänt mig helt totalt. Kanske vädret har en liten påvärkan också. bara lite ;)

Förra året, var jag omringad av dålig energi och människor som sög ur all min glada energi. Så jag blev som de, en bitter människa. Av en slump ramlade jag över en väldigt peppande video härom dagen. Och från där tänkte jag: Nä, nu ska jag vara glad och känna mig awesome. Livet är för kort för att vara bitter. Att ha ett negativt sinne kommer aldrig ge dig ett positivt liv.

Likes

Comments


Jag har spenderat en onödig tid åt att lägga en mängd negativ energi, på människor som har försökt eller försöker fara mig illa. Jag har tillåtit det tränga sig in i min livs bubbla, som sagta börja förstöras. Näst intill varje dag frågar jag mig själv vart den unga flickan tog vägen? Mitt dåtida jag som var fylld med glädje och en tro av att alla människor var goda. Jag hade en positiv inställning till så mycket i livet trotts allting som hände omkring mig. Jag har nu i äldre år tillåtit mig själv att bli förstörd av andra. Varför? 

Jag måste finna denna balans som jag en gång hade. Den lyckan med mig själv och mitt inre. Positiva tankar. Det blir bara jobbigt ibland att försöka ha denna inställningen när man ständigt är omringad av negativa människor och dålig inställning till livet. All det positiva som man har byggt upp sugs snabbt ur en. Jag får försöka att hålla mig undan dess negativ energi och endast fokusera på mig själv, mitt välmående, positivitet hos mig själv och hos andra. Jag ska spendera några minuter i meditation. För att skapa en inre frid hos mig själv. 

Men först. mat!

Likes

Comments


kära Acne Studios och Religion Clothing, ni har så himla snygga kläder men ack så dyra!? Jag blev lite förälskad i denhära skinnjackan från Religion  som tillhör i deras nya kollektion för womens wear SS 14. Snälla, kan du inte bara råka bli min?! :D

Likes

Comments


Några timmars arbete, 1 timmes vandring hem och sedan vart jag i badet. Jag har blivit helt kär i Lush bad bomber, haha! :) Idag testade jag på en ny som gjorde vattnet helt rosa och skumm. Att ta ett bad får mig verkligen att koppla av och sedan fokusera på mina skolarbeten.

Idag känner jag mig verkligen glad. Glad över att jag studerar fashion design. Jag trodde aldrig att jag skulle väcka ett sådant intresse. Jag har alltid tyckt om att vara kreativ, men inte visste jag att jag skulle finna ett intresse för att skapa kläder. Denna terminen kommer jag få göra två olika sorters outfits. En som kommer vara kommersiell och en annan mer kreativ. Jag ser fram emot det sistnämnda.

Nu blir det project runway och och mitt skiss block!
KRAM

Likes

Comments

Instagram@sanniemichelle