Idag kände jag mig lite ledsen. Jag vet inte varför, jag kände mig helt enkelt inte så pepp på livet. Pojkvännen såg det innan vi båda var påväg till jobbet och han lyckades få mig att le lite grann. För att peppa lite mig själv nu när jag är nere, kan jag väl säga är att kunderna på jobbet tycker om mig, alltid glad och trevlig. Så det är ett plus :) Roligt att många tror att jag kommer från Irland också, haha! Till och med min jobbkamrat sa idag: Ja, men du låter ju lite som mina kusiner från Dublin!

Jag som aldrig har varit där. Fast jag skulle vilja åka dit någon gång. Hade varit awesome :)
Imorgon blir det löning! 5 veckor. Det har varit allt för länge! Och jag vill ha sushi... :(

Likes

Comments

Jag skulle börjat för 30 minuter sedan. Sitter på bussen som är fast i trafik... Jag kommer bli 2 timmar sen.. Men det är bättre att jag dyker upp än aldrig, eller hur? Sen så tycker jag: Fredag, snälla kom hit så fort du kan så jag kan få min lön! :(


  • # Dear Diary

Likes

Comments


Jag har varit fullt upptagen med jobb. Kom hem för någon timma sedan och satte mig direkt framför skissblocket. Jag har så mycket att rita tills imorgon bitti att det är galet... Förhoppningsvis hinner jag göra klart något tills dess. Jag måste även finna inspiration till mina finals. Lycka till, till mig själv säger jag väl då. :)

Likes

Comments

Kommer ni vara i London i sommar då tycker jag att ni ska boka biljetter till Holi One colour festival!
En festival med massa band och så slänger ni färg bomber på varandra.. :) HAH! De har inte gjort sin line-up än, men även om man inte går dit för musiken så kan man dra dit bara för stämningens skull. Förhoppningsvis kanske jag drar dit i år :)

Likes

CommentsGod morgon! Här är en skiss som jag gjorde igårkväll (jag gjorde totalt 6 teckningar men de är nog för fula för att visas för allmänheten) :) Idag blir det åter jobb igen, wohooo... Söndag så det kommer bli en lugn dag. Jag vill bli bättre på mitt ritande! Jag har kollat in andra konstnärer och jag blir sååå avis :c

Likes

Comments

Instagram@sanniemichelle