God middag allihopa. Gårdagen vart ingen höjdare, men men.. det är bara att ta nya tag. Efter ha vaknat upp tidigt idag. Städat lägenheten och annat trevligt har jag begett mig in till Centrala London. Befinner mig på Starbucks i närheten av Oxford Street. Jag gick in på den nya Primark som är nu beläget i närheten av Tottenham Crt Rd station. Betydligt mycket mindre folk och större butik. 4 våningar istället för 2. Jag fick inte den paniken som när jag var inne på den andra Primark som finns vid Marble Arch. Var nästan som att gå in på Ge-kås under högsäsong. Jag ville döda mig själv lite grann...
 
Nu återstår det endast lite skolmaterial + internet. Sedan är jag fullt förberedd att börja skolan imorgon!
Jag har redan hunnit träffa 5 svenskar på skolan. Helt sjukt!
 
Mitt rum har börjat bli riktigt hemtrevligt också för den delen.
Jag ska lägga upp för och efterbilder någon gång snart, haha :)
 
Vi hörs när vi hörs!
PUSS HEJ

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Blev bestulen på 200 pund. känner mig ganska pank. panik. hitta deltids jobb.. NU!

Likes

Comments

 
 
Så himla underbart roligt!
När jag ser det här klippet får det verkligen mig att inse att jag faktiskt är omringad av dessa överklass människor. Som är precis sådär. Lite skrämmande...

Likes

Comments

Försöker städa men det går väl lite segt. Väntar på ett telefonsamtal så jag kan bege mig ut och springa mina ärenden.. Såhär ser jag ut idag btw. Wohoo!

Likes

Comments

Vi kör på en gammal bild i repris. 
 
 
God förmiddag! Idag blir det att städa, packa. Lämna över lite av mina saker (igen) till boendet. Jag har kollat in min design och jag måste säg att jag är väldigt trött på den. Så himla tråkig? Eller? Kanske bara ska ha något simpelt och stilrent...
 
Vi får se när den dagen kommer.
Jag har bytt profilbild i alla fall!

Likes

Comments

Så, om du har tänkt att börja jobba i London så finns det en del som måste fixas.
 
? Ett CV
? Ett engelskt mobilnummer
 
Om ni kommer hit och inte har ett boende då kan ni kolla upp billiga boenden på hostels.
Sedan under tiden kan du leta efter boende på plats. Ett utav de smidigaste sökmotorerna skulle nog vara:  Gumtree och spareroom. Själv föredrar jag Gumtree för det var så jag hittade mitt boende.
 
BOENDE: Det är inte billigt med boende i London. Priset beror ju helt på vart i London du bor och standarden på boendet. Men en enkelt rum kan gå på mellan: 280 - 500 pund i månaden. Ett delat rum med en eller två personer kan gå på 300 pund i månaden tex. Det är ungefär ett rimligt pris för London.
 
MAT i London är betydligt mycket billigare i London än i Sverige. Beror väl på vad man köper såklart.
Men tex 2 påsar nudlar och 500g potatissallad (enligt uppgifter från en vän) kan gå på ca 12kr. Billigaste matbutikerna är: Sainsburys, Tesco och Iceland. Iceland är en skitbutik för om man ska köpa råvaror. Allt i butiken kostar 1 pund.
 

 
Du måste ha ett engelskt mobilnummer och NI innan du ansöker jobb för annars kommer inte någon anställa dig. De vill inte ringa till ett utlänskt nummer som kommer kosta apa. Samt ett National Insurance number för bevis på att du får arbeta i landet. Det kan du enkelt ansöka på deras hemsida, och boka en tid för besök.
 
ATT SÖKA JOBB:

Antingen kan du göra det på deras specifika hemsida om du vet för vilka du skulle vilja jobba för.
Annars är det att printa ut ert CV och ge det i hand.
 
Några sökmotorer för att söka efter lediga jobb:
? Gumtree
? jobisjob.co.uk
? fish4jobs
 
Hoppas att det var till någon hjälp.
Ni kan även få mer tips på denna hemsidan, som att tex hur man skriver ett CV osv.
 
LAT? Om du inte vill fixa allt på egen hand utan vill få lite hjälp på traven så kan du göra det via: blueberry språk. Men de kommer förståss ta en summa för det. Och du kommer endast kunna jobba i London i 6 månader. Samt det blir mycket dyrare, än om du försöker finna på egen hand. Nog tar det mer tid, men det lönar sig i slutändan.
 
LYCKA TILL! :)

Likes

Comments

 
God kväll! Sitter här med ett glas vitt och surfar runt lite på olika klädesbutiker. Mycket rogivande.
Imorgon kommer den nya nannyn och bosätter sig. Det kommer kännas en aning obekvämt att ha henne efter sig en dag. Men, det är ju för att hon ska komma in i det. Jag har skrivt ner en del som ska hjälpa henne. Hon får en hel del förmåne till skillnad från mig när jag började då jag fick hoppa in i det direkt utan någon hjälp i början. Men men...
 
Jag har fått en del frågor angående om jobb och boende här i London.
Jag tänkte jag skulle besvara de i nästa inlägg för att ge er tips. :)
 
PUSS HEJ

Likes

Comments

Lite saker utav väldigt många saker som jag skulle vilja ha från Top Shop.
Kanske dags att råna en bank?
 
 
Skämt o sido. Idag, likt många andra dagar droppade jag av barnen till skolan. Vägen till att gå ut från ytterdörren vart ett helvete. Ett utav de värsta och hemskaste beteende från deras sida som jag någonsin har varit med om. Jag blev så arg. Första gången som jag har tappat humöret. Hur som helst, de bättrade sig när vi väl kom iväg. Tack och lov är det bara två dagar kvar. Sedan slipper jag det. Längtar så in i norden att börja på universitetet. Jag vill komma igång. NU!
 
Hoppas eran morgon har vart mycket bättre än min.
PUSS HEJ.

Likes

Comments

 
Ja tack!
 
God kväll! Imorse jobbade jag. Därpå gjorde jag mig iordning och sedan tog täcke och kuddar som jag hade beställt dagen före. De vart nerpackat i påsar. Lite roligt var det när jag släpade på de genom London, haha. 
Nu börjar mitt rum bli ganska hemtrevligt. Ska lägga upp före och efter bilder senare.
 
Har hittat så sjukt mycket snygga kläder på Topshop att jag börjar gråta. Vill köpa allt. Men måste hålla hårt om  pengarna nu. Jag har även sökt ca 15 jobb idag. Hejja mig! På fredag kan jag söka lite fler jobb för då vet jag hur mitt schema kommer se ut. Checkade in lite på de ämnen som jag kommer läsa. Blev lite ledsen när det stod Biologi och Algebra. Jag som verkligen älskar matte... host.

Likes

Comments

Instagram@sanniemichelle