Lite gamla bilder från när jag och mina vänner for till Dstrkt för ett bra tag sedan. 
 
Idag vart det en ganska lång dag. Barnen hade "playdate" idag, så det var två fler barn i hushållet. Fullt med en massa lek, bakning, städning (för min del). Men kul. Och tiden gick väldigt fort. Jag älskar London. Och finner ingen anledning till att åka hem till Sverige. Tänkte skicka in mina ansökningar till olika skolor här i London. Först måste jag få mitt slutbetyg översatt, så det är väl det som ligger på prioritet nr 1 just nu.
 
Nu blir det anime till 100% efter 40min pass på gymmet :)
PUSS HEJ.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igårkväll blev jag stoppad av en man vid picadilly circus som ville avmåla mig. Efter 30min blev resultatet såhär. Jag tycker det blev helt okej.. Förutom att ögonen ser lite konstiga ut, haha.

Likes

Comments

Idag ska det bli sol och 29 grader varmt i London. Varför ska jag spendera min dag på ett gym? Usch nej, idag blir det vandring i centrala London igen. Kanske slutar det med ännu mer shopping... Haha.

PUSS

Likes

Comments

Godmorgon! Haft en väldigt skön sömn och nu ligger man här i sängen lite halvt vaken. Jag har påbörjat på ett nytt porträtt och den här gången försöker jag rita av Kanye West.

Hoppas ni får en fin Söndag :)
PUSS ?

Likes

Comments

Hittade lite fina kläder på TOPSHOP idag i 29 graders värme! Jag dog nästan.. Imorgon sägs det blir 31 grader till och med! Skoja min dojja! Kanske blir det klänningen imorgon, eller jeansvästen med några schyssta shorts och enkel topp. Ja, Gud så intressant! Ni antecknar nu hoppas jag?

P.s jag har påbörjat på ett nytt porträtt :) d.s.

Likes

Comments

 
Dagen började dåligt men slutade helt okej ändå. Eller ja, dagen är ju inte över än. Ikväll blir det gym för hela slanten! Här ska det förbrännas kalorier. Tidigare idag, efter en dålig förmiddag for jag och barnen till simhallen. Vi lekte och hade det riktigt kul. Jag blev även frågad om att ta en fika. Uppragad i en simhall, i ful bikini, inget smink och äckelhår. Vad trevligt. När man känner sig som mest fulast. Bra för egoboost? Lol.
 
Män här i England är mer framåt och vågar mer till skillnad från män i Sverige.
Antingen det eller.. så spelar de ett spratt. Är jag med i Punk'd!?

Likes

Comments

 
Den 8 September far jag och några av mina vänner till Paris!
En weekend i Paris känns väldigt bra passande just nu. Att komma bort från allt :)

Likes

Comments

Instagram@sanniemichelle