Igår tittade jag och min lilla syster på trollkarlen från Oz här i Falkenberg. Riktigt bra var den måste jag säga. När jag fick se alla ståendes där på scenen gav det mig en sådan saknad att själv agera.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag vet att jag har varit urusel att uppdatera.. Vet inte vad som har hänt. Vet inte om någon saknar mina små uppdateringar om vad som händer här i London. Hur som helst. Idag, sent på kvällen kommer jag hem till Sverige i några dagar! Kommer bli riktigt underbart! Längtar så. Os har ju sparkat igång här. Och jag fick beskåda fyrverkerierna från ett tak här i High barnet som har utsikt över hela London. Mäktigt var det. Vi hörs när vi hörs :) Här kommer någon bild på mig när jag var i Brighton förra helgen. ?

Likes

Comments

Jag och barnen leker med lego. I morse var de på aktiviteter på gymmet så jag passade på att gymma i två timmar. Är helt slut nu. Det enda jag vill göra just nu är att ligga i sängen och sova.. Haha! Ha en fin dag. Puss

Likes

Comments


 
Seriöst, min dator är så seg att jag bara vill gråta! Får önska mig en ny liten dator inom kort.
Kan köpa mig en liten skit sak för typ 2.000 kr, för att sedan köpa mig en bättre någon gång i framtiden. För, det här är inte okej. lol. Hur som helst. Min dag har varit helt okej. Lång. Har jobbat från 7.00 till 19.00. Tagit hand om barn som har varit emot en. Efter jag har slutat för dagen for jag till gymmet och simmade i 35 min. Länge sedan jag gjorde det, men konditionen sitter i fortfarande. Gött!
 
Den 28e Juli kommer jag hem till Sverige igen på besök!
Lite längre denna gång, då jag stannar i 6 dagar. Längtar att få lite semester! Hoppas att värmen och solen står i, så jag kan ligga på stranden. PUSS

Likes

Comments

  
 
 
Igår blev jag och min vän Lisen fotograferade på Meme Studios, i närheten av Kings Cross Station.
Första gången jag gör något sådant. Det var kul, men lite skrämmande på samma gång. :) 
Det var kul att bli sminkad och få håret stylat av en professionell + fotografering av en fotograf. Han var väldigt duktig på det han gjorde och fick mig att känna mig någotlunda avslappnad framför kameran. Mannen som jobbar som Manager var helt underbar och så himla gay. Älskade honom med hans energiska och trålande personlighet. Jag hade en väldigt rolig Söndags eftermiddag/kväll (hela kalaset tog hela 5 timmar). 
 

Likes

Comments

blogg.se har gjort en updatering i systemet typ, och av någon anledning så kan inte mina två senaste inlägg bli publicerade. vad är det här för skit :(

Likes

Comments

Ja, igår hade barnen skolavslutning som bestod utan ev speechday på 3 timmar.. Skjut mig? I alla fall. Idag har vi lekt, ritat, bakat, lekt på lekplatsen medan solen tittade förbi, åkt scooter med mera. Mycket har blivit gjort idag men ändå har det känts som om tiden har gått så fruktansvärt långsamt! Imorgon är det fredag sedan är det äntligen helg! Ledighet! Ja, tack :)

Likes

Comments

 
God morgon allihopa. Hjälpte min värdmamma med att ta hand om barnen på morgonen, även om jag inte behövde det idag. Typiskt, för då kunde jag ha haft sovmorgon. Igår var jag på barnens skolkonsert. Allt var bra förutom de som spelade blockflöjt. Hemskt instrument. Jag ville sätta öronproppar för öronen, haha.

Nu ska jag göra mig iordning för att sedan gå in till Oxford Street. Tänkte köpa lite kläder. Sedan ska jag ta en fika tillsammans med en svensk tjej som heter Evelina. Trevligt :)

Likes

Comments


Jag säger då det. Vilket ståhej om denna pojkspolingen denna dag i Sverige. Idag släpptes biljetterna till JB's konsert! Min lilla syster är överlycklig. Den bästa dagen i hennes liv enligt henne. För, den 23 April 2013 ska hon få se honom i Stockholm. Jag och moder dras med dit. Jaha jaaaa.. Jag får skrika tillsammans med småflickorna, haha ;)

Likes

Comments

Instagram@sanniemichelle