Idag vart jag kreativ och ritade av sångaren, Dave Grohl, i Foo Fighters. :)
Hoppas ni får en fin fin dag! Kramar

 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej bloggen. Jag har varit väldigt oaktiv här under den senaste tiden. Anledningen kan nog vara den att jag har varit allmänt nedstämd och inte haft orken till att uppdatera om mitt liv. Jag kan väl säga som så att jag jobbar, går till gymmet, sedan shopping och annat när jag är ledig. Ungefär det vanliga. Men lovar att jag ska bättra mig. Lika så inom tecknandet. Ge mig inspiration!

Många tankar som yr omkring i mitt huvud just nu. Jag försöker spara ihop stora delar av min lön till något senare i framtiden. Äventyrsresa? Studier? Volontärarbete? Solresa? Vi får se vad det blir av i slutändan. Jag ser framemot slutet av Juli, för då ska jag hem till lilla Falkenberg i några dagar. Förhoppningsvis så finns sommaren kvar där så jag kan sola och bada. Jag har verkligen saknat havet något otroligt mycket. Svensk mat, godis, kebab pizza. Framför allt Kebab Pizza.

Jag funderar även på vilken skola jag vill gå på. Det står mellan två skolor här i London. En som är ett års studier, och en annan som är på 3 - 4 års studier. Jag vet vad jag vill utbilda mig inom, men det som håller mig tillbaka är att studera i London är äckligt dyrt nu! Början av detta årsskiftet gick studiekostnaderna från 3.000 pund per år till 9.000 pund per år (!). Om jag studerar i 3 - 4 år + pengar till studentrum... jag kommer bli ruinerad. Som mald köttfärs. Jag har det ganska bra nu antar jag, med jobb och gratis boende, mat och gymkort. Så, det är nog inte så dumt att hålla på med detta ett litet tag till.


Nä, nu ska jag sluta upp med att tänka på detta. Blir tokig!

Likes

CommentsGod kväll!
Hoppas ni har haft en trevlig helg. Min var väldigt rogivande. i Lördags firade jag och pojken 7 månader. Vi besökte en italiensk restaurang. Mysigt. Sedan i Söndags (igår) for jag och Sari samt två andra tjejer till Stonebridge Park för att besöka ett hinduiskt tempel. Riktigt mäktigt tempel måste jag säga. Tyvärr fick vi inte ta några bilder inomhus. Jag har nog aldrig kännt ett sådant lugn inom mig som när jag gick runt i templet. Om ni har era vägar förbi då rekommenderar jag er att besöka: BAPS Shri Swaminarayan Mandir, Neasden.
Nu ska jag titta på Gossip Girl. Det är beroende framkallande!

Likes

Comments

Något som lös upp på tillvaron såhär på slutet av min Torsdag, var när jag fick prata med dessa små busfröna via skype. Det är första gången som jag får se de efter 7 månader sedan jag lämnade USA! Det är helt sjukt. Den äldsta syskonet var ute och Seglade, som vanligt, haha. Jag älskar hur de fortfarande kommer ihåg våra interna skämt som vu brukade göra. Samt att de fortfarande gör de nu också, efter såpass lång tid. Otroligt. I miss them.

Likes

Comments
God förmiddag alla! Hoppas ni har haft en fin morgon. Jag vaknar upp av att pojken smäller upp min dörr och säger att han är hungrig och vill ha frukost. 5 minuters mindre sömn, aja, haha. Jag har lämnat av barnen, tittat lite på mitt favorit program på tvn: The Jeremey Kyle Show. Och nu sitter jag framför datorn med hårfärg i håret. Ikväll ska jag och pojken ut och äta på en restaurang. Ett ställe som heter Andrew Edmunds, som ligger i Soho. Ett litet ställe med extremt hög mysfaktor!  Får se om jag hittar något fint att ha på mig.. hmm hmm..
PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

God kväll! Jag antar att det är många som ser på fotboll nu hemma i Sverige. Min dag har varit relativ fin. Jag bänkade mig framför crossen i 1 timme medan mitt favorit program "the jeremey Kyle show" gick på tv:n. Sedan körde jag lite styrka. Sedan vart det snabbt att göra sig iordning för en liten shopping runda på oxford street i två timmar. Hittade något fint som ska ges bort. Ska slänga det på brevlådan imorgon :)

Efter min dag med barnen tog jag en sväng inom gymmet igen och tog en simtur på 30min. Inte länge men alltid något. Nu ska jag bänka mig framför datorn för att se på "new girl". Zooey är för jävla snygg! Puss hej :) Xxx

Likes

Comments

Saken blir inte bättre av att ligga här och titta på massa bilder på katter. Gud vad jag önskar att jag hade en egen liten fyrbent krabat. Fan att man ska vara allergisk då. Men jag har hört att man kan ta en spruta för att slippa detta problem. Är det sant må tro? :O

Likes

Comments

Instagram@sanniemichelle