God dag! Hoppas ni har haft en bra början av dagen. Igårkväll var jag, richard och två av hans vänner på ett gig som lirades på en bup i covent garden. Pengarna som samlades in gick till välgörenhet i Afrika. Hade riktigt roligt! Kom hem klockan två och sedan var det att börja jobba igen klockan 7 på morgonen. Trött? JA!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments
God morgon!
Dessa söta små rävungarna och deras mamma lever i våran grannes trädgård. Det är första gången som jag får syn på dessa små krabater. Syns endast 4st ungar på bilden just för tillfället. Det finns två till som inte kom med på bild. Anyways. Hoppas ni har haft en fin helg! Min har varit väldigt händelserik då min mamma kom hit! Vi har vart och sett en hel del saker. Vi bla såg musikalen "We will rock you". Vilket var riktigt bra! Jag lägger nog upp lite bilder från helgens händelser :)

Likes

Comments


Jag älskar Instagram :)


God kväll! Hoppas ni har haft en fin helg. Igår spenderade jag eftermiddagen i Camden Town tillsammans med en tjej som kommer från Nederländerna. Väldigt trevligt. Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag har sovit så förbaskatt länge. Hade ingen energi. Jag lyckades sova under hela resan hem från Richard. (1tim 10min) wohoo. Nu har jag suttit här i mitt rum och gjort ett försök att rita av Scarlett Johansson. Väldigt vacker kvinna måste jag väl få lov att säg. Ha en fin fin Kväll! PUSS

Likes

Comments

Senaste bilden på mig.

 

I veckan såg jag dark shadows, nya filmen av Tim Burton med Johnny Depp som huvudrollsinnehavare. Den var bra, men eftersom jag hade så höga förväntningar vart jag lite besviken. Bara lite. Men gilla filmen för det är Tim Burton, hallå! :) För övrigt så har jag skaffat löshår för jag saknade lite grann att ha långt hår. billigt och bra som jag fann i en butik i Camden Town. Älskar det stället. Älskar att jag får special erbjudanden och rabatter, teheee! :D

Likes

Comments


God kväll. Idag har det varit en lång dag känns det som. Idag, för första gången hade jag inte orken till att träna i de x antal timmar som jag brukar göra. Det blev ynka 45min på gymmet idag. Barnen är söta men de var lite emot mig idag. Men med lite tålamod så går det.

Idag hade de en book fair och en food fair på skolan. Barnen fick köpa sig en varsin bok och efter skolan blev det mat. Vi köpte olika sorter av maträtter som representerade olika länder. Gott var det. Det som stod på svenska bordet var äpplekaka med kanel, haha.  Jag har funderingar på att utbilda mig till personlig tränare. Varför inte liksom? Ikväll blir det en lugn kväll med ett glas vin. PUSS HEJ.

Likes

Comments

Kajsa och några av hennes teater-klasskamrater som jag träffade i helgen.


Jag blev lite chockad när jag såg bilden. Bevis på att jag faktiskt har gått ner i vikt. Är smalare i ansiktet. Jag gillart! :)  Jag tänkte visa en före och efterbild på hur runt mitt ansikte har varit innan, men vet inte om jag vågar det, haha!
Igår blev det: 60min Cross, Löpband: 15min, Styrketräning: 30min och Simning: 30min.
Idag körde jag: 45min cross, 15min styrketräning och 45min simning.
Det går framåt, sakta med säkert. PUSS!

Likes

CommentsGo'kväll! Evigheter sedan ni hörde något ifrån mig.  Jag har jobbat och gymmat.. så som det brukar vara. Idag mötte jag upp min vän Kajsa som jag inte har sett på över ett år. Vilket vart väldigt trevligt. Därpå vart jag tvungen att skynda mig tillbaka för att plocka upp barnen. Jag vandrar samma väg som jag brukar göra för att gå till skolan. Idag, kände jag mig förföljd. Jag ser en kille som försöker komma ikapp mig. Jag sneglar bakåt lite diskret och ser att han tittar på mig. "Snälla, börja inte prata med mig" tänkte jag. Och ta mig fan, det gjorde han.

Gav mig en massa komplimanger och sedan berättade att han hade förföljt mig sedan jag hoppade av min station på tunnelbanan. Vilket är att han har förföljt mig mer än 10 min?! Det var läskigt. Jag kände mig sjukt obekväm att tala med honom. Tack och lov släppte jag bomben tillsist att jag är upptagen. Boya! Slut på den historien. Jag har aldrig blivit förföljd av en person tidigare... Jag vill inte vara med om det igen. Tack och lov så var det mitt på dagen och inte på kvällen. Då hade jag nog ta mej fan kissat ner mig.
PUSS

Likes

Comments

God kväll! Idag har det vart bank holiday. Känns som att det är det hela tiden? Hur som helst. Eftersom pojken min jobbade hela dagen idag och jag vart ledig från mitt jobb, så tog jag tillfället i akt och begav mig ut på upptäcksfärd. Med många om och men for jag till Brick Lane. Många gatmålningar som bryder detta området. Många mysiga vintage butiker. Jag gillart! Jag får ta en extra runda och utforska området en annan gång. PUSS


p.s. Min snygging till pojkvän tyckte om tatuerings designen, wohoo! Får se om han kommer våga tatuera in den på bröstet ;) Kommer nog bli apa-snyggt! Jag bara MÅSTE vara med när han tatuerar in den :D d.s.

Likes

Comments

Instagram@sanniemichelle