En skiss på en tatuering som jag har fått i uppdrag till att göra. Vi får se hur det går med det. Tycker det ser helt okej ut nu i alla fall :) god natt! Xxx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

image descraption


God middag! Klockan ringde 5.20, då var det dags att stiga upp. Ta sin väska och bege sig till tunnelbanan hem. kommer hem klockan 7 och dags att börja jobba. Barnen skötte sig bra idag. Jag, oturligt nog, glömde bort att tvätta flickans gympakläder i fredags. helvete också. Men hon hade några extra att ta på sig istället, så det löste sig. Jag körde ett kort pass på gymmet idag. Hade inte riktigt orken till att springa så mycket nu på morgonen. Kanske kör ett kort pass ikväll också!

Nu ska jag börja rita en tatuering.
Pojken min vill ha en tatuering på bröstet, så nu ska jag, för första gången, göra ett tatueringsmotiv!
Önska mig lycka till, haha. PUSS

Likes

Comments

När det blev uppehåll från allt regn tog jag mig en spring runda här i High Barnet. 35 min utav de 45 min som jag sprang vart jag vilse. Hade ingen aning om vart jag befann mig. Lite spänning i vardagen behövs ibland :). Nu har jag lyckats trycka i mig 8 bitar sushi under en kort tid. Varför försvinner de så snabbt ner i magen för?! Urgh. Det är gott. Allt för gott! :(

Likes

Comments

Nu har även jag skaffat instagram. Wohoo! Där kommer jag ladda upp en massa bilder känner jag på mig. Tycker ni ska följa mig där :)

Mitt är så fantasifullt så jag heter: sannieschutt. Följ mig! :)
Xoxoxo

Likes

Comments

God morgon alla fina! Jag hade en trevlig kväll igår tillsammans med pojken min. Blev att vi vandrade en stund i hyde park. Sedan for vi hem och myste till det med film och godis. Yeah! Vad som händer idag återstår och ser. Jag har sådan träningsvärk efter kickboxningen igår!  Så det kanske är bäst med att ha en vilodag?

Jag tittar ut genom fönstret och bemöts utav en extremt mulen London. Jag vet inte hur länge detta vädret har hållet i sig. Det har regnat minst i en vecka i sträck! Typiskt April väder?

Likes

Comments

Nomnomnom.

God morgon! Uppe med tuppen (vaknade klockan 6.50) och jag har ny energi. Vart helt slut i kroppen efter gårdagens arbete/träning. Idag blir det nya tag då jag och Lisen ska köra ett kickboxnings pass. Jag är taggad! Först kommer Lisen över för en kopp kaffe. Hon ska kolla igenom min garderob inför en framtida fotografering. Vilket jag ser fram emot. Sedan blir det jobb och därefter far jag till High Barnet till pojken min. Wohoo! ?


p.s. har ni sett J.LO i hennes senaste video - Dance again? Så jävla het att jag dör!
Ge mig hennes kroppsfigur, tack :)

Likes

Comments

Ser jag ut att vara 21 på denna bilden? Icke! Snara 12, haha.

Idag blev det: Löpning 30 min. Vandring i snabbt hastighet: 40 min. Styrketräning hela kroppen 20 min.  Simning 20 min.

Jag hoppas ni har haft en bra förmiddag. Min har vart helt okej. Jag hade inte riktigt orken till att träna idag, men jag drog dit i alla fall. Får se om det blir att springa på löpbandet ikväll i 25 min. Nu tänkte jag dra in till Oxford Street. Tänkte köpa mig en träningsjacka som jag kan ha när jag springer ute :)
Min kondition är så mycket bättre! Verkligen helt förändrad från hur den var för ett par månader sedan. Mina armar känns mer fastare nu än tidigare. Sen så har jag gått ner några kilon så bara det är ju fantastiskt.


Ni som finner min blogg inspirerande och som följer den dagligen är guld värda!
Jag får en del mail och era ord betyder något enormt mycket för mig.
Tack. Älskar er ?

Likes

CommentsJag fick ett litet ryck och köpte mig lite sportkläder via JD Sports.
Kläder för en billig peng. Jag gillart! Så, yeah. Det här blir nog bra! Nu kör vi för fulla muggar ?

Likes

Comments

Instagram@sanniemichelle