Strålande sol! C 21 grader här i London, vilket inte är dåligt, I love it! Nu har barnen påsklov så det blir 3 hela långa veckor tillsammans med dessa små troll :) Nu leker de i  trädgården. Tror de har gjort en hinderbana av något slag, haha. Det här blir intressant. :)

Ikväll börjar min ledighet över helgen. Längtar! Då blir det att fara till High Barnet till pojken min.
Shopping på Lördagen tillsammans med en finsk tjej som heter Sari :)

Trevligt värre!
Vi hörs när vi hörs.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Känner mig hurtig som vart på gymmet i 2 timmar. Jag har saknat det kan jag säg! Funderar på att ha en personlig tränare för en dag, så att jag får lära mig vad jag ska göra för att uppnå mina mål. :)

Likes

Comments


Kom hem till London i Måndags. Jag mötts upp av "R". Hade en riktigt trevlig dag inne i centrala London. Åt mat på en pub och sedan vandrade runt i Hyde Park.

Onsdag. Barnen är redan i skolan. På Torsdag börjar 3 hela veckor med barnen på heltid! Ska kolla upp en massa roliga saker som vi kan hitta på. Klockan är 9.30, nu är det dags för att påbörja min hårdträning på gymmet! Jag fick gratis medlemskap utav min hostmom vilket jag tackar och bockar så mycket för! Nu jäklar ska jag komma i form :)

Vi hörs när vi hörs!

Likes

Comments

Hade en kort men trevlig vistelse hemma i Falkenberg i helgen! Träffade vänner, umgicks med familjen. Mys! Nu sitter jag på tåget för att flyga över tillbaka till mitt andra hem - London :)

Vi hörs när vi hörs!

Likes

Comments

Vaknar upp klockan 4.05. Gör mig redo för att ta taxi till flygplatsen klockan 5.00. Sjukt trött. Hoppas jag kommer kunna sova under hela flygresan. Vad awesome det hade vart :)

Anländer i Göteborg! Lovely!
Älskade Sverige hoppas du har fint väder och att det inte är så fruktansvärt kallt. Annars blir jag lite ledsen i ögat.

Puss hej!

Likes

CommentsSitter här med ett glas vin, vilket behövs efter denna dagen!
Men nu är barnen i säng och allt är lugn och ro.

Tidigare idag mötte jag en tjej som heter Liselotte, vi åt brunch på ett fint fik. Pratade om allt möjligt. Jag besökte ett gym igår för första gången och när jag precis skulle gå kom hon fram till mig och frågade om jag var svensk. Tanken som for upp ur mitt huvud var: Är min engelska så dålig? Men det visade sig att hon läste min blogg och kände igen mig på så vis. Haha, så himla lustigt. Nu i efterhand så kände jag igen henne. Världen är allt bra liten. Jag hade en väldigt trevlig stund tillsammans med henne. Vilket måste ske fler gånger :)

Likes

Comments

Tiden går riktigt fort när jag tar hand om barnen. Men under den tiden när barnen är i skolan från 9.00 - 15.30 går tiden så fruktansvärt långsamt. Som tur är ska jag prova på ett gym imorgon och kommer signa upp mig därefter. Så då kommer jag ha något att göra om dagarna i alla fall! Så kommer jag bli "snygg" till sommarn, haha.  Jag kan ju alltid drömma.

Att ta hand om tvillingar är verkligen en utmaning! Nog är de gulliga som ger mig pussar och kramar. De säger hur mycket de tycker om mig, vilket är ju tur det - för om de inte tyckte om mig då hade det vart lite jobbigt, hehe. Jag ska få läsa en bok om tvillingar för det är annorlunda från att ta hand om tvillingar till barn i olika åldrar. De älskar och respekterar sina föräldrar, men de respekterar mer sitt syskon, vilket gör det extra svårt för oss vuxna att uppfostra de. De gaddar lätt ihop sig och går emot en.

Men men, skam den som ger sig. Jag gillar utmaningar :)

Likes

Comments

Nytt porträtt på gång!


Första arbetsdag och det gick riktigt bra. Jag trivs verkligen. Gillar min hostmom väldigt mycket. Hon är lätt att prata med och jag känner mig väldigt bekväm att vistas i huset. Barnen är söta. Nog försöker de testa mig en del och se vart gränserna går. Jag får försöka att vara lite extra skarp i rösten, typ. Men det är väldigt chill faktiskt, inte så stressigt och motarbetande som mitt förra au pair jobb. Urgh, vill inte tänka på det.


Nog märks det att jag mår så mycket bättre. Jag känner mig mer kreativ och jag har börjat ta upp bloggen lite mera. Det vart ganska dött här under några veckor, pga att jag var i den situationen som jag var i.

VI HÖRS NÄR VI HÖRS! ?

Likes

Comments

Instagram@sanniemichelle