Herre min skapare.
Idag vart min första riktiga arbetsdag. När jag började idag blev jag påmind om de saker som jag inte gillade när jag var i USA. Jag saknar mina busfrön från USA, de var verkligen helt awesome. Dessa små monster som jag tar hand om tycker jag också om. 3-åriga flickan är väldigt lättroad och den jag spenderar mest tid med. 4-åriga pojken är också söt, när jag roar honom. Men, han har verkligen sina humörsvängningar och bytar verkligen personlighet kors och tvärs. Svårt att få honom i badet (vilket de ska göra varje dag efter middag) för han går direkt och gömmer sig under täcket och till slut tappar jag tålamodet. Men jag lär mig utav mina knep, så att det går lättare. Något som jag har lärt mig är att aldrig ta med de när man ska gå och handla. De försvinner, letar upp godis/leksaks hyllan och du får aldrig ut de där ifrån. Om du inte lockar på de med godis som man brukar göra med hundar förståss. Hah! Lång dag. Får se vad morgondagen har att erbjuda!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I helgen var jag på en Japan konvent här i London. Det varade i 3 dagar. Dock hade jag bara möjlighet att gå dit en dag. Det vart inte superstort. Jag antar att Upcon i Sverige är en aning större. Här är lite bilder från Lördagen! :)

Likes

Comments

Jag bemöts av motgångar lika så medgångar.
Men mest motgångar det senaste. Jag ska försöka ta upp bloggandet igen.
Men just nu finns det viktigare saker att ta tag i. Jag måste ta tag i mitt liv.

Likes

Comments


Idag tog min engelska kurs slut. Glad är jag över att det är över, faktiskt. Nu är det bara frågan vad som händer nu framöver. Jag och Valdir kände inte för att gå på våra sista lektioner. Varför? Vi hade redan fått vårat betyg, typ. Så vi for till Camden Town för han hade aldrig vart där. Han åker hem till Brasilien nästa vecka, och det går ju inte för sig att åka hem utan att ha sätt det :)Efter ha vandrat runt i Camden, tog vi först ett stopp i en Brasiliansk pub då jag för första gången fick testa en klassisk Brasiliansk cocktail samt maträtt. Efter det for vi till en pub som Amy Whinehouse brukade besöka. När jag besökte damtoaletten, på dörrarna samt taken inne på toaletterna var det skrivet för fullt med Amy's namn.


Det var det :)

Likes

Comments

En väldigt glad Sannie med feber, wohoo!


Jag, Meg, Lee och min pojkvän Richard firade alla hjärtans dag med en dubbel dejt. Dagen började med att pojkarna lämnade hemmet klockan (hör och häpna svenska pojkar!) 5 på morgonen för att köa från klockan 6.00 - 10.00 för biljetter till teaterföreställningen "One man, two Guvnors". Jag låg hemma i sängen, med feber och knarkade värktabletter. Sedan blev jag glatt överraskad med blommer och blader fint dekorerat + text som stod "be mine". Sedan framåt sent på eftermiddagen for vi in till Centrala London, alla fyra, och åt ute. Efter den goda maten på "Nando's" såg vi teaterföreställningen. Väldigt fin och mysig alla hjärtans dag måste jag säg! :)


Riktiga gentlemen de där Britterna... Jag är inte van vid att bli såhär bortskämd! :O

Likes

CommentsKan ni föreställa er; Alla dessa männisor och +50 andra personer till bakom mig ska försöka ta tunnelbanan hem, från Holborn Station klockan 18.00. Underbara rush hour, jag älskar dig. Jag fick nog köa minst 15min för att komma in på stationen, haha. Eftersom jag ska till Northen Line så är denna station närmast. Så det. Sen får man lida några minuter inne i ett tåg för att inte kunna andas för det är så mycket folk på.


Idag fick jag nog möjligheten att komma med lite på film. De gjorde en dokumentär utanför Holborn station idag angående om London's Stationer och som kommer visas på BBC. Häftigt värre, eller hur? :P

Likes

Comments


Igår på alla hjärtans dag såg jag, pojkvännen, Lee och Meg på "One man, two Guvnors" med James Corden! Den var sjukt bra måste jag säg. Under hela första akten försökte jag hålla tillbaka tårarna samt finna luft för att kunna andas! Komedi föreställningen (med denna castingen) tar slut här i London om två veckor för att sedan spelas i New York! "One man, two Guvnors" kommer fortsätta att spelas här i London fast med en helt ny casting. Undra om den kommer bi lika bra? James Corden vart helt suverän! :)

Likes

Comments


Man kan väl säga som så att internet har kommit hit nu! Jag har gått och blivit sjuk. Förkyld och feber. Underbart! Ikväll blir det dubbel dejt tillsammans med Lee och Meg. Först blir det mat och därpå blir det teaterföreställningen 'One Man Two Guvnors' med James Corden. Det här kommer bli myspys får vi hoppas :)

Idag på förmiddagen blev jag överraskad med en mängd pussar och en fin ros :)
Yes yes! Glad alla hjärtans dag allihopa!

Likes

Comments

Lite fler bilder från saatchi gallery. Något kul som hände var att en kvinna ville ta kort på mig, haha :)

Likes

Comments

Instagram@sanniemichelle