Kom nyss hem efter två timmar på gymmet. Det kändes riktigt skönt att komma igång igen måste jag säga. Ska skaffa medlemskap på motionshuset hade jag tänkt i 1 månad. Det blir träning varje dag, wohoo! TAGGAD!

Här kommer lite fler bilder från London som jag tänkte dela med mig av :)


Uttråkad som få, saknar noll inspiration till att skapa. Sen så är jag sjukt godis sugen så det finns inte!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Min söta lilla hamster, Pixie-Lott.

Märks att hon sjunger på sista versen. Går sakta fram och tappar lätt balansen. Nog vart hon lycklig när jag släppte ut henne och lät henne springa runt i min säng. Efter en stund, för att jag såg att höll på att somna i min säng sätter jag tillbaka henne i hennes bur. Direkt går hon till sitt lilla hus och försöker klättra upp på taket, som hon alltid brukade göra för att vilja komma ut. Såg hur hon kämpade så för att komma upp. Efter en liten stund klarar hon det och där sitter hon och tittar på mig. Så, släppte ut henne igen. Åh, världens finaste. Kan inte förstå att hon snart är 2 år gammal! :'(

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments


Jag försöker klappa en ekorre :3


Träffade världens finaste Ida idag! Vi tog en fika och pratade om allt möjligt. Vi fick även en komplimang utav tjejen som jobbade på fiket, att hon tyckte om att vi var originella. Det är sorjligt men sant, nästan alla tjejer i Falkenberg ser och klär sig lika dant. Tråkigt. Sveriges mode är tråkigt också måste jag påpeka. Deprimerande.

P E A C E   O U T ?

Likes

CommentsGod morgon! Igår satt jag uppe hela natten med att fylla i papper, skriva CV osv. Ska idag skicka iväg det sen är jag ett steg närmare. Ska även börja kolla på korta kurser som jag skulle vilja läsa i London. Allt fylter på bra nu känner jag. Jag är otroligt lycklig just nu ?

Likes

CommentsJa kommer hem till storm! Nåja, ett trevligare och vindigt välkomnande kan man inte vänta sig! Det känns konstigt att vara hemma igen efter ha varit såpass länge ifrån sitt hemland. Jag har svårt att vänja mig vid att endast tala svenska dygnet runt. Jag slänger ofta in engelska kommentarer. Som tex på flygplanet bad jag om ursäkt på engelska till ett svenskt par. Jag antar att det kommer ta sin lilla tid innan jag har vant mig helt och hållet. Ibland tänker jag till och med på engelska. Ehh.

Såhär såg vardagsrummet ut. vackert? ;)

Hur som helst. Mina arbetsrutiner sitter fortfarande i.  Jag har blivit mer av en flitig person och hjälpsam. Min lilla syster har varit här så har passat henne. Städat upp allt i mina lådor och resväskor. Min lillasyster hjälpte till så det blev genast lite roligare och det gick absolut mycket snabbare att bli färdig.

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments


Jag är vid liv. Ville bara meddela det. Jag trivs fruktasvärt bra här i London. Vill inte hem, typ. LOVE IT, LOVE IT!! :) Massa myspys varje dag. en höjdpunkt var när jag och Richard vandrande runt vid backingham palace så gick vi runt parken som fanns där i närheten. En mängd ekorrar fanns där. En kvinna skulle mata de och så helt plötsligt så klättrar en ekorre upp på hennes ben och hon blir livrädd. Kul på hjul!

Likes

Comments

Vandrade runt i Chicago hela dagen idag, det vart underbart. Fick trevligt sällskap också :)
Nu sitter jag på flygplatsen, snart redo för att bege mig upp i luften. om några timmar kommer jag fram till London. Jag är nervös. Jag luktar illa pga den långa färden. Jag är exalterad. Jag är trött. Jag är snorig. Jag är hungrig! Men ja, många känslor på en och samma gång, right? Jag har inte riktigt insett att jag lämnar USA ännu. Känns som att jag ska på en semester i någon vecka och sedan bege mig hem igen. Men det sker nu, på riktigt. I am one step closer. A place people call, HOME!

Likes

Comments
Allt är nerpackat i mina resväskor. Rädd för att det ska bli övervikt, men äh. Då får jag stå för det helt enkelt. Orkar inte skicka hem fler paket över sjöss. Lite lustigt egentligen. Ens liv, som består av 8 månader här i USA är nerpackat i två väskor. Jag skulle kunna ta mitt pick och pack och åka vart jag vill. Jag har allt jag behöver :) haha. Nä, jag ångrar mig nu, jag sticker till Thailand istället, vi hörs! Om ändå...

Jag är troligt sjuk. Fick tvinga mig upp och köra till pappans hus för att ta hand om barnen. De var helt tysta kring frukostbordet idag. Jag frågade de varför de var så tysta och till svar fick jag "Sitter och funderar på hur det kommer att bli utan dig...". Sötnöt! Det var ganska jobbigt att vinka hej då när de skulle ta skolbussen. För nu, när de kommer hem kommer vi bara ha 3 timmar tillsammans innan jag måste säga hej då till de. Jag får panik vid självaste tanken. Jag kommer gråta floder. Jag var nära på att gråta igår när jag sa hej då till två underbara tjejer i min klass på college. Fick bli en kram och sedan springa ut genom dörrarna innan mina känslor kom ikapp.

Enligt en utav mina hostkids så är idag dagens undergång, eftersom jag åker.
Jag är så otroligt tacksam över att få lära känna dessa underbara busfröna. De har givit mig så mycket glädje, vilket jag också är väldigt tacksam för. Trotts allt som har skett och att jag åker hem tidigare än planerat så har denna resan givit mig mer än vad jag kan förstå. Blivit starkare i mig själv. Jag är lycklig för att få känna mig uppskattad och älskad. Att få höra att jag är deras bästa au pair de någonsin har haft är obeskrivligt. Det gör mig rörd, med tanke på att de har haft 8 au pairer före mig. Men nu ska en ny i deras liv som kommer hit ikväll. Jag hoppas så mycket, att de inte glömmer bort mig. Jag är nyfiken på hur de kommer att vara om några år. Vem vet, kanske ses vi i Stockholm någon sommar framöver...

Likes

Comments

Instagram@sanniemichelle