Insåg ganska snabbt att jag failade stenhårt, haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Några bilder från i Fredags. Jag hade väldigt trevligt. På tok för mycket folk i huset att det gick knappt att gå någonstanns. Många roliga kostymer. Mina favoriter var nog the cookie monster och Alan med bebis från hangover 2. Under halloween i USA då passar många tjejer på att se så slampiga ut som möjligt.

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments


En nyvaken Sannie som blev väckt av att det plingade en massa meddelanden på sin dator. Klockan är nu 7.00, jag funderar på att somna om igen. Gå upp lite senare och sedan vandra till Southdale. För att få lite motion och sådär. Sen senare idag ska jag på Au pair möte, vilket jag inte riktigt känner för av någon anledning. Men lite annorlunda kommer det vara då vi ska vara utklädda. Jag kommer få bära samma utstyrsel som jag gjorde i Fredags. Men äh, det blir fin fint!

Ha en fin Söndag alla fina människor där ute.

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments


Inte precis exakt det motivet men något snarlikt och snyggare! Placering ska vara precis där vid revbenen. Smärtsamt, men jag är sjukt taggad! Nu måste jag finna tid/pengar och möjlighet att kunna göra den. Antingen gör jag den här i USA eller så blir det i London. Samt ett annat motiv som jag har haft i tankarna väldigt länge. Får se när den blir av ?

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments


Elena Kalis är absolut min största inspiration och den person som jag ser upp till inom fotografi. Hennes undervattensbilder är trollbindande och jag önskar att jag en dag kan bli lika bra som hon. ?

Likes

Comments


En bild på min syster som jag tog för väldigt länge sedan, som jag använde till mitt slutprojekt på gymnasiet. Jag fann bilden på min externa hårddisk och bestämde mig för att redigera den igårkväll.

P E A C E   O U T ?

Likes

CommentsInte världens bästa kvalite, men hur som haver!
Här har jag klippt ihop några roliga moment från konventet. Har fler klipp såklart när de säger en massa roliga saker, men då hade videon blivit allt för långt och jag är bra trötter nu. Åh, jag vill tillbaka! ?

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments

Haha, fail. får inte med slutet av videon, men jag säger inget viktigt. Typ, hej då? :D


Dö snack om lite uppdateringar och sådär. Sen för att det var hundra år sedan jag gjorde en videoblogg. Vilket jag och Olivia hade slagit vad om att göra, en gång i veckan. Vad hände?!

Likes

Comments

gif animation generator

God middag! Lyssnar på awesome musik, pratar med trevligt folk på skype. Om två timmar ska jag bege mig till College för att börja jobba på min bok! Förhoppningsvis blir jag klar med den idag! Tänkte åka dit lite tidigare så hinner jag printa ut mina bilder. Och på tal om något helt annat: Jag har fått min halloween kostym! Det kommer bli awesome. På Fredag blir det halloween fest! ?

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments

Instagram@sanniemichelle