Bild på Downtown Minneapolis


Gårdagen bestod av väldigt mycket stress. Jag började jobba klockan 6.00 som vanligt. Därpå for jag till gymmet i en timme. Åt lunch och sedan stack jag till College. Fortfarande problem med bil så vet inte hur det kommer bli nästa vecka. Jag vill fortsätta att gå för jag känner att jag lär mig allt mer nu för var klass som går. De sista veckorna kanske jag kan läsa på distans. Hoppas på det, måste prata med min instruktör. Jag fick för övrigt betyg "A" på min första fotouppgift, vilket gjorde mig väldigt glad. Så fort lektionen var över fick jag köra snabbt tillbaka och jobba.

Idag är det Fredag, min mormor fyller 70 bland annat. Jag hoppas hon får en väldigt fin födelsedag. Är ledsen över att jag inte kunat vara där och fira. Ikväll blir det nog film mys med Oskar. AWIII! Jag funderar även på att ta foton på Minneapolis skyline ikväll. Måste ha bild på det, hallå!

Imorgon fyller jag 21! Extra positivt: Det kommer vara strålande sol och ungefär 17 grader varmt. Så varmt har det aldrig vart i Sverige under min födelsedag. Det kommer firas med dunder och brak! Middag, husfest med jacuzzi, biljard, pil och trevligt folk. Nu kör vi!

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments


Klockan är 23.00, nog är jag trött. Existenz är en bra sida som får mig att kissa på mig av skratt. Jag har torr humor, jag vet. Love it though. Lättroad till max! WOOP WOOP!

Likes

CommentsÅh, jag blir så less på det här. Idag fick jag tillgång till bil, tackar så mycket för det. Jag spenderade stora delar av min lediga tid medan barnen var i skolan att leta upp passande bussar så att jag ska kunna ta mig till min lektion på college. Jag får helt enkelt cykla i ca 6km för att komma till busshållplatsen i Southdale. Därifrån ta bussen som tar ca 17min till college. Nackdelen är att min kurs slutar kl 14.50, min äldsta hostkid kommer hem 15.05 från skolan. Min buss GÅR 15.45, kommer fram 16.00 i Southdale och mina andra två hostkids kommer hem från skolan samma tid. Jo, lyckat.

Inte nog med det! Jag hoppade av privat sång på college (hade inte ens börjat). För att min såkallade lärare gick inte att hitta på skolan, fanns inte med i registret (?). Fick leta upp en annan lärare som hade samma ämne. Stod utanför hans office och väntade när det var menat att han skulle vara där. Gick dit några gånger under två veckors period. Men nej. Då tänkte jag "Nä, nu skiter jag fan i detta". Och ändå, jag måste betala 670 dollar?! Vad i hela friden?! ÅÅÅÅÅÅH JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD (!).

Likes

Comments

Jag har spenderat mycket tid åt att rita. Jag känner mig en aning fängslad när jag inte har tillgång till bil. Efter några timmars tristdess tog jag på mig varmare tröja och mössa, och sedan begav mig ut och vandrade i skogen, typ. Just nu lyssnar jag på en hel del musik, ska snart ta hand om tvätt. Därpå blir det att hjälpa barnen med läxorna (om de nu har några).

På LÖRDAG fyller jag 21! Ville bara få det sagt :3
P E A C E   O U T ?

Likes

Comments


Jag lyckades hitta rea grejer på "Len". Dyra märkeskläder i vanliga fall. I en Galleria i närheten där jag bor har de en extra butik där de säljer ut skor, kläder och smycken med 75 - 90 % rabatt!

Linnet kostade i vanliga fall $69, köpte det för $6. MEHE.
Och smyckena för $2 dollar styck! Jag gillar't :)

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments


Grät när öppnings scenen till lejonkungen kom igång. Alla känslor och minnen på en och samma gång. Tårar och ännu mera tårar samt rysningar i hela kroppen. Idag upplevde jag, Oskar och Ida ett barndomsminne i 3D. Grät i början, när Mufasa dog och i slutet. Ja, riktig liten lipsil är man väl allt! Andra minnen dök även upp i mitt sinne. Min tid när jag var i Afrika, när jag hade reunion med folket som jag träffade i Afrika då vi åkte till London och såg på musikalen. Åh. Nu ska jag ta och lyssna på alla musikal låtar ur lejonkungen innan jag går och lägger mig. Puss på det!

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments

Instagram@sanniemichelle