Jag vill dela med mig utav ett jätte gott recept som jag nyss hittade som jag gjorde till barnen.
Det är nyttigt och bra start på dagen. Det är ingen paj, utan mer som en havregrynsgröt fast godare verison :)


1 ½ cup vatten
1 cup havregryn
1 Äpple, skalad och delad i små bitar
½ tesked kanel

Mixa alltihop i en skål, sätt sedan in det i mikron i 3 minuter.
Häll sedan i mjölk. Done! Yeeey! Fantastiskt gott :)

P E A C E   O U T ?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

CommentsKlockan är 7.15, jag är uppe med tuppen.
Efter ha fått i sig lite frukost satte jag mig kring köksbordet för att skriva ner lite recept på olika maträtter och desserts som jag och barnen kan göra tillsammans vid senare tillfällen. Plötsligt hör jag min älsta hostkid "K" gråtandes på övervåningen och ropar efter sin mamma med oro i rösten. Jag möter upp henne vid trappan och omfamnar henne en lång stund. Hon hade en mardröm att jag dog.

Åh, gumman! :(
Nu efteråt när jag bad henne att försöka somna om, återgick jag tillbaka till köksbordet.
Jag blev en aning berörd faktiskt. Fina, fina du ?

Likes

Comments


Jag har ont i ryggen. Kanske går att träna bort efter dagens arbete. Idag har jag även fotografi och jag failar redan på min första uppgift som jag inte har gjort. Bra jobbat Sannie. Bra jobbat. För övrigt hoppas jag på att det kommer bli en bra dag.

Over and out!

Likes

Comments


Sitter här mitt i natten med biljetten till Supernatural convention i Chicago i min hand.
I slutet av Oktober kommer jag sitta där, några meter ifrån de. Kommer få prata med de, ta kort med de och få deras autografer. Dör lite inombords när jag tänker på det, åh! Miiiiwh! Glädje rus! :)

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments


Nu är det dags för mig att sticka till gymmet för tredje gången i rad denna veckan. Jag har knappt hunnit träna så mycket eftersom jag har fullt upp hela tiden. Ska försöka klämma in några fler träningspass nästa vecka efter jobbet. Vilket är efter klockan 18.00.  Jag kan ju också åka iväg och träna klockan 5.00 på morgonen, men skulle jag orka det? Tror inte det, haha.

P E A C E   O U T ?

Likes

CommentsGod morgon! Vaknade för ca 1 timme sedan (klockan är 8.30 här). Jag sitter nu och fyller i mitt formulär till skolan i Japan. Inte så värst krångligt heller. Jag har även fått besked ifrån CSN så jag kan ta studielån. Awesome! Jag har haft väldigt klyvna tankar angående om jag ska åka eller inte. Vad jag ska göra i framtiden osv. Men, jag har nu bestämt mig, det är dethär jag vill göra i ett år. Sedan vad som händer på vägens gång återstår och ser. Kanske blir boendes i Tokyo, kanske flyttar jag till Australien och jobbar i 1 - 2 år. Kanske börjar jag studera skådespeleri i New York. Vem vet vart vindarna bär? :)

Och ja, jag heter Michelle i andra namn ;P

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments


Jag kanske passar i grå/rosa hår? :D
Eller vad tycker ni?

Likes

Comments


Jag och barnen åkte till Minnehaha Falls idag. Det var mycket trevligt måste jag säga och jag är helt slut i kroppen! VI tog med oss lite fika som vi hade efteråt. Vi vandrade och beskådade vattenfallet. Vi vandrade längst floden tills vi kom till ett ställe där man kunde bada. Visst var det strömt vid vissa ställen. Där blev jag ståendes där strömmen var som mest starkast utifall att om barnen skulle hamna där. Blev ståendes där i en timme. Kan inte förstå att mina ben orkade med det...


Efter dagens äventyr for jag iväg på min workshop. Jag hade en modeling workshop. Då jag fick öva att gå på catwalk. Det var intressant kan jag tala om, haha! Jag har nu även fått tillbaka min commercial headshot som jag tog för två veckor sedan. Herre min skapare säger jag bara... Men ja, de tycker den är fin så. Det är väl huvudsaken. Haha, huvud. Hur som helst, nu är det snart midnatt och jag är trött i hela kroppen. Jag kommer nog ha bra träningsvärk imorgon. PUSS PÅ DET!


P E A C E   O U T ?

Likes

Comments

Instagram@sanniemichelle