Jaha va ja. Idag ska jag på dejt. Känns lite si sådär lagom nervöst. Men det går nog fint :)
Inte fel att lära känna lite folk heller. Så, vi hörs senare.

P E A C E   O U T ?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Det här är en riktigt gammal teckning som jag inte har lagt upp tidigare. vet inte varför. men ah.
Man ser att jag har blivit bättre genom tiden, eller? :)

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments

Jag lever verkligen för impulser känns det som.

Klockan blev 20.00 och jag var uttråkad. Jag googlade på närmsta piercing studios och hittade en som låg ca 10 min bort. "Ja, varför inte?" tänkte jag. Tog bilen och körde dit. Visste inte vad jag ville ha för någon piercing. När jag kom dit stod det mellan septum eller kindpiercing på vardera sida. Det slutade med septum till sist (duh, som om ni inte har märkt det redan. Där dog överraskningen). Hur som helst, jag vet inte. Känns väldigt ovant. Sen för övrigt så tog jag ur min läpp piercing idag på morgonen. Tror jag tröttnade på den helt enkelt.

Vad tycker ni? Hiss eller diss? :P

Nu ska jag och Oskar gå på bio.
Det blir smurfarna i 3D, WOHOO! :D
P E A C E   O U T ?

Likes

Comments


På förmiddagen var jag på Patrick's French bakery och hade frukost tillsammans med Sonja, Oskar och två andra au pairer. Det var väldigt trevligt. Direkt efter det for jag till D&A Talent, där jag hade en inbokad audition för Acting, singing & modeling. Jag vet att jag inte har nämnt det tidigare i bloggen men mest för jag var osäker på om jag skulle gå eller inte. Jag var sjukt nervös kan jag tala om. Först fick jag för mig när jag väl körde dit att det skulle vara något skumt ställe så jag skulle bli kidnappad, haha. Sen blev jag nojjig över vad jag skulle få säga inför kameran. Ännu mer nojjig för att det är på engelska, haha.


Hur som helst, det gick bra! Mina repliker var "I love (fick välja vilken min favorit maträtt är) Sushi! I could have it every day! Can I have some sushi, Please!!!". Lol, cheasey, I know. Efter det stod jag i kö för en intervju, då snackade jag med en som var en dåvarande modell och som nu jobbar för företaget, wohoo. Vi pratade en stund och sen fick jag sjunga en liten snut av en låt. Hon verkade tycka om det jag sjöng i alla fall, vad jag kunde se. Det var inte helt rent, men jaa, det gick väl över så kort varsel. Det verkade vara ett extra plus i kanten för att jag kan ett till språk (dvs mitt modersmål). That's pretty much it. Oj, nu blev det väldigt mycket ordbajsande här va ja!

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments


Idag är det en sådan dag då jag inte känner för att göra någonting, men samtidigt som jag vill göra massor. Förstår ni vad jag menar? Får se om jag orkar rita något idag :/

Likes

Comments


Min ena hand ser ut som en sköldpadda, haha !
Och jag vet inte varför jag gör den posen :OJag har fått en del frågor angående om vad som kommer att ske till våren. Jag ska studera Japanska i ett år i Tokyo. Sen därifrån ev börja jobba/studera där. Jag kommer studera på en skola som heter KAI Japanese Language School som befinner sig mitt i Shinjuku, Tokyo. Min syster och hennes kompis åker redan nu i höst så jag kommer komma lite eftersläntande si sådär. Jag kommer dela lägenhet tillsammans med de. Så ser det ut, vad jag vet hitills.

Nu är det en hel del pappersarbeten som ska skickas in, studentvisum och hela köret.  Lite krångligt kommer det att bli eftersom jag befinner mig här i USA, men det går nog...

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments

Blir väckt av byggarbetare som skriker
"HELLO?" högt i hela huset. Glömde bort att de skulle komma klockan 7 på morgonen. Urgh. Kommer utklampandes och ser ut som ett yrväder. Där står det en väldigt snygg kille i dörröppningen. Fan, haha. Nu ska jag göra mig iordning lite, sticka till pappans hus och städa lite mer i barnens rum, tvätta och plocka undan lite saker.

Senare idag ska jag, Oskar och hans hostkids till en vattenpark.
Ska bli redigt awesome. Yeey! :)

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments

Klockan är 13.00, jag tar ett litet break från allt städande. Snacka om skillnad från hur det såg ut tidigare! Efter ha städat intensivt befinner jag mig nu på Starbucks och dricker en jordgubbs smoothie (jag känner hur intressesmurffarna börjar hoppa nu).  Det är väldigt chill för Starbucks, Caribou och andra cafér har gratis Wifii.

Senare idag blir det ett till träningspass på gymmet. Jag känner att det har börjat ta sig bra på rumpa och lår. NICE. Nu ska jag köra extra hårt på rygg och mage. För nu ska magen bort. Lite komiskt fraktiskt att jag snackar om hårdträning medan jag samtidigt slurpar i mig en smoothie. Winning, haha.

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments

Vem ska på Katy Perry konsert i Augusti? Vem har parkettplats väldigt långt fram? Vem är taggad? - JAG! ? Något dumt som jag kom på är att jag kan inte använda min systemkamera eftersom jag kommer stå såpass nära. Sen så lät jag min syster ta min digitalkamera. A.W.E.S.O.M.E.

Något som jag diggar med USA är att allt är såpass billigt, som tex att gå på konsert. Jag har redan hunnit gå på en del konserter sedan jag kom hit. Rihanna, Plain White T's (gratis spelning), Britney Spears, (Min kompis tvingade mig typ, LOL), Vans warped tour (såg band som: Black Veil Brides, Blood on the dancefloor, Attack Attack! , Devil wears prada, asking alexandria, A day to remember, Less than Jake, Woe is Me, We came as romans, The ready set, Hellogoodbye). Jag har även vart på två musikaler: Peter Pan och Skönheten och Odjuret. Epic winning! ?

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments

Jag vaknar upp mitt i natten av en jäkla smäll! Det var världens oväder kan jag lova. Nog tycker jag att det är vackert när det blixtrar men när det dundrar och har sig var 5 sekund vart jag lite rädd. Jag skulle tagit upp min kamera och filmat in de, men äh.

Är ni rädd för blixtrar/åska ?

P E A C E   O U T ?

Likes

Comments

Instagram@sanniemichelle