View tracker

Vardag

Är såå trött, känns verkligen att det är slutet på veckan. Ska bli skönt med fredag och helg imorgon. Hela veckan har jag planerat så mycket inför mitt gesäll som är i Mars, alla modeller och all planering är klart. Så nu är det bara övning som behövs. Ser så mycket fram emot att få ta mitt gesällbrev och bli klar med min utbildning och bli behörig frisör! Min helg ser ganska så fullspäckad ut, imorgon ska jag äntligen få träffa E, ska bli så mysigt att få träffa och hänga med honom, lördagen blir det tjejmiddag hemma hos Emma och söndag fyller mamma år, så det blir nog en bra helg. Nu ska jag kolla Youtube och försöka somna i tid. Puss

Likes

Comments

Vardag, Outfits, Träning

Hej godingar! Slutet av veckan och jag avslutade det dels med träning på gymmet en timme, så åkte dit runt fyra när E åkte hem. Alltid lika kul att se "poängen" höjas på appen när man checkar in kortet på gymmet. På vägen hem blev det hämtmat som käkades i soffan framför tv med pappa. Så just nu ligger jag helt utmattad och känner att kroppen är ganska klar. Men imorgon väntas dock ännu ett pass, och då ska jag prova på något nytt som jag tidigare inte har gjort. Så det blir spännande. Njut av söndagskvällen trotts att det är måndag imorn igen..

Likes

Comments

Vardag

Bilder från i torsdags när jag och E var på bio! Super gos
Gårdagen blev lugn och rolig med Lovisa. Vi bastade och skrattade igenom massa minnen, planerade planer inför sommaren och käkade massa gott. Senare kom E till mig för att mysa och kolla på film. Och idag är det redan lördag igen, det går så sjukt fort. Men man får försöka njuta till fullo när man ändå är ledig resten av kvällen och även morgondagen! Hoppas ni får en bra kväll

Likes

Comments

Vardag, Tips, Inspiration

@linnlowes är det som är på alla bilder, en av mina inspirationer som ger tips på bra övningar och får en till att peppas lite extra. Kan hon så kan jag. Så tips tips!

Är det något jag verkligen vill och är taggad på just nu så är det att träna och framför allt få in en rutin på träningen. Har tänkte att köra mycket pass och även lite gym. Känns som att börja med pass är en bra ide för att komma i gång. Då har man alltid ett pass uppsatt och en tid att passa. Det finns ingen lathet eller chill på en maskin när man inte orkar. Så i måndags var mitt första pass med olika stationer som man kände av gott och väl dagen efter. I dag var jag ytligare på ett pass och då prövade jag på Tabata, vilken var sjukt jobbigt men en härlig känsla efteråt, som med vilken träning som helst! Så det ska jag absolut göra flera gånger. Nu är nästa veckas pass också uppsatta som jag ska hålla och känner jag för en extra dag så köra jag en dag till helt enkelt. Har även laddat ner Actic appen som är som ett bra stöd där du kan sätta upp dina egna mål, dina träningar och även boka dina pass, hur bra som helst! Hoppas nu bara att det här håller i sig en längre tid så jag inte ger upp efter en månad. nu kör vi!!

Likes

Comments

Minnen

Eller vad är det man brukar säga. Nytt år, nya möjligheter, vet dock inte om jag är så riktigt hajpad över att sätta upp sånna höga mål och förhoppningar på mig själv som många andra gör, utan leva som jag gör men kanske ändra på vissa grejer te.x träna mer, jo absolut vem sätter inte upp ett sånt "mål" eller inte låta andra människor trycka ner än och bli mer självsäker. Tycker det låter för enkelt för att ändra på över bara en dag, det är något man får jobba sig upp på tycker jag själv.

Så ja vart ska jag börja efter ett så långt uppehåll. Vet inte riktigt om jag kan skylla på något speciellt över att det har varit dålig bloggning. Men dock har det hänt både jobbiga och roliga saker i mitt liv på senaste. Dels har både min hund på 8 år gått bort i cancer och bara några veckor senare min morfar. Så det har tagit otroligt hårt både psykiskt och fysiskt. Det var hemskt att sitta vid sängkanten och se min fina morfar gå bort i en sjukdom, som inget går att göra någonting åt. Så det var verkligen jobbigt. Tar även emot att skriva det. Han finns fortfarande kvar hos oss oavsett men hans kropp orkade inte mer. Tänker på dig morfar!❤️

Fram mot slutet av året trotts det jobbiga fick jag ett bra avslut av 2016, firade in det nya året uppe i min stuga med ett härligt gäng av människor, blandat av vänner, familj och pojkvän. Det blev så bra och bättre än jag trodde. Nu satsar jag på ett nytt år med många nya minnen, äventyr och även få ta mitt efterlängtade gesällbrev!

Likes

Comments