Frågor & svar

FAVORITSALLADER - Jag är definitivt en sallads person, älskar alla slags sallader. Men det som ligger på topp ett är kycklingsallad.

TRE SAKER JAG INTE VILL HA PÅ PIZZAN - Svamp, Oliver eller något från havet, det vill säga räkor m.m

DETTA ÄTER JAG HELLRE HEMMA ÄN PÅ RESTAURANG - Pizza. Beställer gärna hem eller gör en egen. Tycker att det är lite mer hemmamys.

DETTA ÄTER JAG HELLRE PÅ RESTAURANG ÄN HEMMA - Någon god köttbit/kycklingspett.

FAVORITDESSERT - Inte så kinkig när det kommer till sötsaker och efterrätter om man jämför med maträtter. Men faller väldigt lätt till chokladsaker om det står med på menyn!

NÅGOT DU SKULLE KUNNA ÄTA VARJE DAG - PASTA, pasta i alla former. Älskar pasta!

DETTA LAGAR JAG HELST - Pastarätter hehe, pasta/köttfärsås, pasta/carbonara, pastasallad, lasagne, ja listan är lång.

NÅGOT DU TYCKER OM MEN INTE ÄTER SÅ OFTA - Lax (den ända fisken som är god hehe)

EN KÖTTRÄTT DU TYCKER OM - En riktigt god och bra hamburgare.

VAD JAG HELST ÄTER TILL FRUKOST - Tyvärr är jag ingen frukost människa, behöver minst vara uppe en halvtimme/timme innan jag ens vill ha något att äta. Så oftast blir det något enklare som te.x mjuk eller hård macka, fil med müsli och ett glas juice. Men serveras det en brak frukost eller man åker till en brunch så är det ju något av det bästa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hej mina vänner! Igår var det bio som stod på kvällsschemat, Annabelle 2! Filmen var helt okej hade nog förväntat mig mer av den eller så var det att man var så taggad på att se den vilket gjorde att man hade för höga förhoppningar. Hur som, när filmen var slut skjutsade jag hem Emma och drog mig sedan hemåt. Vaknade imorse med halsont och en fin påbörjan till en förkylning, toppen! Verkligen. Hur kan man bli sjuk i Augusti känns väldigt fel med tanke på att det fortfarande ska vara "sommar" det har det ju försäg inte varit så det kanske inte är så konstigt ändå! Kvällens planer är oklara som jag nämde tidigare så ser den här helgen väldigt lugnt ut, hörde något från pappa imorse om att eventuellt starta grillen till kvällen och det låter som en bra plan tycker jag. Nu ska jag hoppa in i duschen för att känna mig någorlunda fräsch trotts förkyldningen

Likes

Comments

Vardag

Vädret idag?? Mer av sånt tack. Har hela dagen varit ute och bara njutit av värmen och solen. I går var eftermiddagen också fin så då blev det middag och fika hos farmor och farfar! I dag gick jag en promenad med hunden när jag vaknade sen höll jag till i trädgården hela dagen. Överraskade mamma när hon kom hem med att ha rensat i rabatten och klipp gräsmattan. Så nu är det så fint igen! I morgon är det fredag och helg, får se vad som hittas på. Den här helgen är ganska oplanerad medans nästa helg är fullspäckad!

Likes

Comments

Igår blev det en jätte mysig middag på Tzatziki med ett helt gäng för att fira en utav mina absolut bästa vänner Emma. Hon fyllde 17 och vad passade inte bättre än en mysig middag nere vid ån! Vi kom dit runt halv åtta då Emma hade bokat bord åt oss alla så vi satt där fram till halv tio och bara myste. Super gos! Just nu sitter jag överlycklig i bilen över ett besked som jag fick veta för någon timme sen och in väntar några vänner, vi ska hem till Emma och fixa lite och käka middag!

Likes

Comments

Resor

Bali, just nu står det högst upp på min "wish list". Det verkar så otroligt fint där. Försöker få min pojkvän till att vi ska åka dit nästa år, får se om jag lyckas övertala honom. Tror verkligen ingen har ångrats sig som har varit där!!

Hawaii verkar också helt magiskt. Det turkosa vattnet, palmerna och den vita stranden. Finns inte mycket som slår det. Åhh det finns så många ställen jag vill besöka. Jag har en önskan att resa jorden runt en vacker dag.

Miami, både lyx, shopping och ett paradis av fina stränder, palmer och havet.

Likes

Comments