Minnen, Musik
Hov1

Igår kväll bokade jag och Emma biljetter till Hov1 konsert som kommer vara i Mars. Ska bli kul att gå på konsert för en gångs skull har varit på max två stycken i mitt liv haha. Den är en fredag klockan åtta så då har vi tänk att gå ut och äta innan och sedan gå dit. Kan dock tänka mig att det kommer vara världens längsta kö utanför men får hoppas på hyfsat bra plats iallafall. Så nu är det uppskrivit och inplanerat. Wihoo

Likes

Comments

Vardag, Inspiration, Minnen

Måste bara slänga in några bilder från renoveringen i våran hall, så himla fräscht och ljust det blev. Innan var golvet en plastmatta och trappan i furu om man kallar det så (hehe) så verkligen en total make over. Duktiga pappa! Blir så mycket gladare på morgonen av att kliva upp och ner för trappan när allt bara lyser upp och är vitt! Nu är det bara några grejer kvar att sätta upp så är allt klart i hallen. Nästa steg är köket! Fick även fram systemkameran med mitt nya objektiv så det kanske blir en förändring på bilderna framöver.

Likes

Comments

Vardag

Vaknade upp med sån fruktansvärd huvudvärk imorse så bestämde mig för att stanna hemma. Har haft ont i huvudet mer eller mindre varje dag i snart två veckor, vet inte riktigt vad det beror på men antagligen för att jag känner sån press och stress inför mitt gesällprov som är om 3 veckor exakt på lördag. Herregud vill bara klara det och känna mig så stol över mig själv. Men jag kan väl inte göra mer än att göra mitt bästa och öva så mycket som det går. Under dagen gick jag en promenad med min pappa vi pratade om verkligen allt mellan himmel och jord, gick hem och käkade lunch och sedan blev sängen min plats ända tills nu och tänker så förbli resten av kvällen. Har verkligen ingen orkar, ha fortfarande huvudvärk som sitter kvar får försöka vila, gosa ner mig i täcket och slumra mig in i Youtubevärlden.

Likes

Comments

Vardag

Godkväll och glad alla hjärtansdag! Vet inte riktigt om jag är så där super duper hajpad över alla hjärtansdag, dock är det ju en ganska mysig dag men också väldigt överskattat tycker jag, säger väl som dom flesta andra, att det ska väl egentligen inte finnas en speciell dag då man ska visa uppskattning och kärlek utan det ska väl finns mer eller mindre varje dag i vardagen och inte enbart en dag, ja ja min alla hjärtansdag blev iallafall att träffa E fick chokladhjärtan och grejer från The Body Shop, så söt!! Imorgon är det onsdag igen, skönt när det går fort, då blir det hem till farmor och farfar efter jobbet för ännu massa mys!

Likes

Comments

Vardag

Ligger just nu i soffan känner mig lite nere, känns som att jag börjar bli sjuk vilket jag varken har tid eller lust med just nu. Min helg har varit väldigt lugn och skön men jag behöver verkligen förändring på vädret, behöver värme, mera sol, längre dagar med mera ljus och lättare jackor. Känner ingen motivation till något just nu. Nej usch hörni känner att det blev lite för deppigt inlägg, får lägga ner datorn och slå på en film.

Likes

Comments

Vardag

Gammal bild från förra sommaren
Halloj! Det var ett tag sen, men ni har som tur inte missat något speciellt. Håller på och övar för fullt inför mitt gesäll-prov, som inte kan ha varit så svårt att förstå att jag ska göra snart med tanke på att jag nämner det i cirka varje inlägg. Men jag är verkligen så himla glad över att äntligen få göra det. 11 Mars gäller det!!!! Men annars rullar det på ganska bra, har en hel del grejer att se fram emot, visa grejer går inte att skriva ut än här på bloggen, vissa grejer är på planering längre fram i tiden. Sen finns det mycket andra små saker som också gör en lite extra glad tex att det är ljusare längre om dagarna och träningspasset som checkades av idag. Nu väntar bara kudden på mig och en hel del sömn innan jag tuppar av framför skärmen. Godnatt på er.Likes

Comments

Vardag

Det är verkligen bildbrist i kamera- albumet när vardagen bara rullar på och vädret är svin tråkigt. Därav blir inläggen tråkiga och meningslösa. Dagarna rullar på det är jobb, sova, äta och träna som är på schemat för tillfälligt. Skönt med rutiner men snart känns det som att något nytt bör hända eller åtminstone planera in något roligt. Byta hårfärg kanske eller hitta en ny klädstil eller varför inte boka in en resa? Något iallafall som bryter av den enskilda vardagen. Tillbaka till något roligt så är det dans ikväll, så den här gången blir det att prova på något nytt. Spännande.

Likes

Comments

Vardag, Frågor & svar

° Öppna min egna frisör/skönhets salong, vore så roligt att få inreda med min inredning, mina erbjudande och mina regler.

° Hoppas på en stor och ljus salong, som det går oerhört bra för.

° Tjäna bra med pengar. Det är en skön känsla när man vet att man har skrapat ihop lönen själv.

° Göra något bra för min omgivning. Drömmen är att skicka en stor summa pengar till cancerfonden.

° Äga en walk in closet.

° Ta mästarbrevet inom mitt yrke, som är ännu en nivå högre inom frisöryrket.

° Satsa högre på bloggen för att det är så roligt. Dock vet jag inte ännu hur jag ska lägga upp det men det kommer väl så småningom.

° Resa en hel del och även jobba utomlands.

Likes

Comments