​Godkväll! Mitt kameraalbum för tillfället är verkligen så tråkigt. Så det får bli några bilder från Weheartit. Vardagarna är sig väldigt lika, vakna, jobba dans/träning, hem, sova. Vet inte om det för tillfället kanske bara är bra för mig just nu. Att bara fokusera och att ha rutiner i vardagen. Tog iallafall tag i saken i dag att skaffa mig ett gymkort som jag nämnde tidigare. Blev den här gången på 24/7, vilket jag tror kommer bli jätte bra! Har även en grym gymkompis så det här kommer bli bra! Älskar när man har gjort i från sig bra på gymmet och får som en kick och känns som man kan leva på det länge just för stunden. Köpte mig även en bok i dag vilket inte är likt mig någonstans. Men så blev det, får se hur länge jag orkar läsa i den här boken nu innan jag ruttnar ur som med alla andra böcker. Tänkte visa er boken senare. Men nu ska jag läsa några rader innan ögonlocken blir för tunga för att hålla uppe! Puss godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det börjar närma sig min födelsedag, vilket jag är riktigt taggad inför. Har massa roliga planer den helgen. Fyller på en söndag men ska fira både fredagen och lördagen! Det är ca två veckor kvar men börja ändå kolla runt på klänningar och andra party toppar. För är det något jag kan bli riktigt stressad av så är det just när jag inte vet vad jag ska ha på mig. Jag vet att det kanske låter jätte löjligt men så är det. Eller när jag känner att det inte känns helt 100 med en outfit. Kan handla om mitt i vardagen som en kväll innan utgång. Så håller på att kika runt på bland annat Nelly.com

Likes

Comments

+ att vädret fortfarande levererar sol

- saknar vissa personer något enormt

+ fyller snart 19 (!!)

- vill köpa en Givenchy väska men känner att dom pengarna inte är värda att lägga på en väska hehe

+ snart löning whoop

- är svin hungrig atm

+ är så glad för min familj och alla mina fina vänner

- att jag inte kommer få ta mitt gesällbrev i Oktober utan i Mars

+ bloggen går framåt

- svårt att veta vad man ska ha på sig om dagarna för att vädret varierar så mycket

+ ska börja planera min födelsedag

Likes

Comments

Choker som har blivit så populärt på senaste tiden är en skräckslagen förtjusning. Samtidigt som det är sjukt snyggt och passar andra vet jag inte själv om jag skulle passa i det. Men jag får väl se ska väl aldrig säga aldrig en dag kanske det sitter ett runt halsen.

Likes

Comments

Beskriv din höst i tre ord.
- Min höst med tre ord? Foksera på sig själv, spara pengar & komma igång med träningen

Vad är det bästa/sämsta med hösten?
- Sämsta måste vara att man lätt kan bli nere & ledsen av egentligen inga större problem. Utan allt blir lite sämre på alla sätt för dom flesta. Och att dessutom vädret blir grått och tråkigt. Bästa måste nog vara höst modet och allt mys.

Hur höstmyser du?
-Älskar att basta, ha ansiktsmask och ha som ett mini spa eller sätta på en bra film med tända doftljus runt om.

Hur ser din höstoutfit ut?
- Har ännu inte listat ut den perfekta jackan/kappan eller dom rätta skorna men det kommer väl. Har än så länge inför skaffat mig en marinblå kappa från Zara som är galet snygg! Men jag diggar att blanda stilar så håller mig nog inte bara till stilrena kappor utan väller nog in med bomber jackor och boots också!

Vad har du på TO-DO listan just nu?
- Sparar pengar, hitta en ny bil och shoppa snygga höst kläder

Bästa musiken för regniga dagar?
- Jag gillar att hitta nya favvis låtar som man inte hört förut. Så antingen en random lista där jag hittar inspiration och nya låtar eller helt tvärtom en gammal lista med massa gamla låtar!!

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?
- Den ända serie jag faktiskt kan stå för och som jag har sett klart helt är Prison Break. Så den serie är grym! Annars Dear John som en favorit i alla lägen!

Vad är den höstigaste maträtten?
- Antar att man nu ska svara soppa men äter sällan det, men det funkar, absolut. Men annars tacos är ju en favorit i alla lägen.

Var hänger du helst under helgen?
- Så länge det är med folk som jag tycker om så kan det princip vara vad som helst. Allt mellan, mysiga hemmakvällar, små roadtrip, utgångar eller att hitta på något helt oväntat och nytt.

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?
- Nej tyvärr

Hur förbereder du dig för vintern?
- Skulle inte säga att jag förbereder mig inför vintern. Det är väl mer att man kanske börja tänka på allt som har med julen att göra!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag vågade jag mer färg än vanligt! Men det är roligt med annorlunda plagg och färger om man matchar på rätt sätt! Idag körde jag gröna byxor med en matchande kappa. Bröt sedan av allt med en klick vitt och svart. Ha en bra tisdag!

Likes

Comments

Vad gör man egentligen när tårarna bara vill tränga sig fram. Hur hanterar man det? Bara låta det vara eller ta initiativet att höra av sig. När alla tankar tränger fram och man börjar fundera på om det kanske var mig det var fel på, gjorde jag fel som lämnade. Hade det varit bättre att bara låta det var som det var och se med tiden om det skulle bli bättre? Och jag vet redan svaret, att nej det skulle inte ha blivit bättre. Kanske snarare tvärtom. Smärtan av saknade är galen. Vet inte riktigt hur man ska hantera det. Ska jag som sagt låta det vara eller ska man kanske börja träffa andra? Men jag vill inte det, det finns ingen annan jag skulle kunna tänka mig. Det är just bara han.
Ska jag höra av mig för att fråga om att kanske börja ses igen eller ska jag låta det vara? Det var ju ändå jag som lämnade. Men jag lämnade inte pågrund att jag inte älskade honom. Utanför att det fanns inte tillräckligt från båda sidorna. Känns ju som att han kanske skulle kunna ta steget att höra av sig om han verkligen hade velat igen. Men så länge jag inte får någon kontakt på det sättet så känns det meningslöst att kämpa för något som inte har förändras. Jag får helt enkelt låta det vara och se vad som händer i framtiden.

Usch jobbiga dagar som dessa suger.

Likes

Comments

Jag har gått och blivit galet förälskad i dessa byxor med rippade byxben. Att det längst ner i byxbenet är "trådigt" och att det nästa ser ut som att dom skulle ha gått sönder. Ska helt klart inför skaffa mig ett par svarta och kanske ett par ljusa! Höstens måste. Sjukt snyggt att matcha med ett par fräscha sneakers!

Likes

Comments

Har fått så många frågor kring min rosa mocka kjol och vart den är i från? Och den kommer från Mango! Köpte den i sommras så osäker på om den finns kvar.

Likes

Comments