Header
View tracker

Fredagen bestod av kräftskiva och i lördags blev det lite vin mys med Elin och Jihaan. Slutade dock med att vi korkade upp champagnen och drog ut till park lane. Var mycket roligt och träffade mer vänner där så det blev en toppen kväll.
Är inne i någon period nu där bloggen har kommit åt sidan. Har inte haft inspiration eller orken till att blogga så blir lite inlägg då och då. Blir tråkigt att blogga om vad man har gjort under dagen men ska se om ja kommer igång ordentligt snart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 560 readers

Likes

Comments

View tracker

Hur snygga är inte ögonfransarna jag fick hem idag??? De är från www.byjosephine.se

  • 973 readers

Likes

Comments

View tracker

Här mår man. Bor i Rhodos, faleraki. Louis colossos heter hotellet. Helt okej hotell, mest familjer som är här med barn men väldigt mysigt. Solen börjar steka på redan vid 7-8 på morgonen så lite små bränd är man men så skönt här. Tar typ 10 min mellan solandet och bada för man svettas något såpas. Nu sitter vi och tittar på deras show och dricker vin, imorgon prata vi om att gå till deras vatten park och det som är bra är att den ligger ca 20 meter ifrån oss😍 hoppas ni har det bra hemma i Sverige! Kram

  • 1200 readers

Likes

Comments

20 års firande för min underbara vän Amanda.
Vinfotbollen och ASIA spa samt lite utgångar.

Här var vi ute vid dockpiren på port du soleils dagsparty.

Gårdagen blev lite middag med Jesper och sedan kollade vi på Manchester Uniteds match på Ullevi.

Just nu sitter jag på Landvetter och är påväg till Grekland. Ska bli bättre på uppdatering.

  • 1268 readers

Likes

Comments

I tisdags åkte jag och Jesper till Varberg för att gå på spa. Vi firade även våran månadsdag, 1år 7 mån. Spat var verkligen någon nytt, inredningen och de olika rutinerna var intressanta. Allt var upplagt på hur de har det i Asien. Rummen var också super mysiga och maten var sjukt god. Rekommenderar det starkt.

  • 1640 readers

Likes

Comments

Hej på er, har nog haft mitt livs stressigaste vecka så jag har faktiskt inte ens hunnit blogga.
I måndags åkte vi till Stockholm för att kolla på Rihanna. Hela dagen var stressig och sen var det väntan innan hon kom in på scen. Men skit va bra hon var. Att köra i Stockholm var inte lätt, fick några adrenalin kickar och stress på det var sådär. Samma gällde tisdagen då man skulle hem, vi åkte till mall Of Scandinavia och det var riktigt roligt, tiden gick och de blev stressigt hem då vi skulle jobba dagen efter. Efter mycket körande så kunde inte min kropp slappna av så kunde inte sova vilken blev ännu en sömnlös natt. Men var verkligen en upplevelse att åka dit.

  • 1833 readers

Likes

Comments

Haft en jätte rolig och underbar utbildning här i Örebro, har träffat jätte mycket härliga människor och speciellt Lena Qvist. För er som inte vet vem det är så vet ni nog vem Josephine Qvist är som var med i ex on the beach, Lena är hennes mamma och är nu min Aa kollega kan man nästan säga.
Har blivit sjukt inspirerad av hennes liv och vad hon har åstadkommit. Så har nu ett högt mål och tänker satsa järnet.

  • 1999 readers

Likes

Comments

Halv 4 ringde klockan imorse och då var det bara att gå upp och fixa sig. Sitter just nu på tåget påväg till Örebro för en nykonsultutbildning. Ska bli spännande!!

  • 2005 readers

Likes

Comments

Idag åkte jag och hämtade ut min Mary Kay leverans och HERREGUD vad grejer! Har suttit nu och läst igenom det mesta, packat upp och lagt ihop. Har en del framför mig inom denna branschen med utbildningar möten och klasser men är super taggad och hoppas ni hör av er om ni har frågor, vill testa produkterna eller om ni vill att jag håller en klass för er.

  • 2058 readers

Likes

Comments