Gick upp i ett tyst hus. Alla sover. Har kokat te & slängt mig i soffan med Carrie diaries. Mysfaktorn är hög. Bläddrar igenom samhällskunskapen, men kan nog inte kalla det att plugga. Ska på släktkalas ikväll igen & hoppas på tårta där med. I övrigt är dagens planer rätt luddiga. Det regnar så blir kanske kvar i soffan hela dagen. Det är väl ändå det söndagar är till för.

Du duger alltid <3​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fick ingen tårta, men cheesecake & hallonpaj gjorde susen det med. Är fullproppad. Gränsen för hur mycket jag klarar av att äta har nåtts för längesedan. Följde med på promenad i ett tappert försök att gå av mig matkoman. Det funkade inte. Men hänger inte läpp för det. Skrattade mig igenom en photo shoot & frös. Hör att det bjuds på chokladask nu. Får väl offra mig.

Du duger alltid <3​

Likes

Comments

Gick till gymmet, men det var typ det enda i planen som gick som planerat. Dog inte alls. Blev inte ens glad, bara frustrerad på allt & inget. Sitter i bilen påväg till Falkenberg atm. Ska vara på plats 17, men har knappt kommit halvvägs. Förstår inte hur vi alltid blir sena hit. Det enda som kan vända mitt humör nu är nog om morfar bakat tårta. Håll tummarna för mig. Pls. Det är kris.

Du duger alltid <3​

Likes

Comments

Fick sluta 20 min tidigare. Vardagslyx. Cyklade in till stan & mötte mamma. Fixade månadskort & drack cappe. Tittar på Riverdale och tackar mig själv för gårdagens girighet på hemmakväll. Lösgodis ska inte underskattas. Målar naglarna för första gången på månader. Fruktansvärt ovant. Fingertopparna känns blytunga. Upptäckte torrschampots magi idag & befarar att det finns en farligt stor risk att jag framkallar ett beroende. Antagligen inom snar framtid. Ska till pinchos & frossa i sötpotatispommes vid skymningen. Livet flyter på. Jag är nöjd.

Du duger alltid <3​

Likes

Comments

Vaknar med ett leende på läpparna idag. Veckan har varit motvind. Stressat mig igenom dagar där tiden tycks ha stått still. Fredag kommer i rättan tid. Som alltid.
Såg både kingsman 1 & 2 igår. Den ena hemma, den andra på bio. Garanterat veckans största bedrift. Channing Tatum var med. Toppbetyg alltså. Ska gå upp & dricka te. Catch up på Riverdale. Väderrapporten som lovade regn hade fel så tror inget kan stoppa mig idag. Ska ta dagen med storm. Snart lov med. Vi klarar oss.

Du duger alltid <3​

Likes

Comments

Avgår för dagen. Kanske även för livet. Har gått i uppförsbacke från start till slut. Kunde däckat framför en växande hög med måsten. Gick till gymmet & garvade mig igenom en timmes bodycombat istället. Somnar med grav ångest. Tack för mig.

Du duger alltid <3​

Likes

Comments

Är vaglar djävulens påhitt? Tror det. Gjorde misstaget att googla "vagel" imorse. Don't. Panik-cyklade till tandregleringen precis.
Förra gången sa de skulle kalla mig igen efter 365 dagar. Ett år går tydligen extremt fort. Känns som att jag var där bara förra veckan. Host* Cyklade hemifrån 10.23 & var hemma igen 10.32. Stolt ändå. Borde kanske överväga att ställa upp i Tour de France. Tror min chanser är skyhöga.

Skämt åsido. Finns ju värre saker här i livet. Typ som att Ed brutit båda armarna & att det ska börja regna på torsdagmorgon & inte sluta fören nästa onsdag. Hoppas för mitt liv att källan bakom den väderrapporten har stora brister. Är allergisk mot regn. Valde mellan Sons of Anarchy elr att plugga inför dagens svenskaanalys igår. Antar att jag får ta konsekvenserna av det beslutet idag. Känns rätt stabilt ändå. Men får nog återkomma. Funfact: Har bikini på mig. Det är mitten av oktober & ovant.

Här har jag också bikini. I slutet av Juli & mer vant.

Du duger alltid <3​

Likes

Comments

Nästan nyss hemkommen & aldrig förr har hatet mot måndagar varit brutalare. Gav upp dagen redan 40 min in på första lektionen. Skulle på franska säga att jag behöver mat varje dag. Sa något i stil med att jag måste vara i floden Mortagne. Visste att mitt franska ordförråd var nästintill obefintligt & att det skulle bli fel var ett faktum redan innan jag öppnat munnen, men alltså...? Förvånad över mina bristande kunskaper ändå. Fortsatte med mina fel hela dagen. Bara käftsmäll efter käftsmäll. Nästan fascinerade. Flyr till London om 12 dagar & är inte bitter. Ska äta thaimat nu & lyssna på "ain't gonna die tonight" tills jag lärt mig hela texten & mina öron blöder. Ska bli skönt med fredag.

Du duger alltid <3​

Likes

Comments

Vaknade sur. Trots en imponerade sovmorgon. Blev inte ett dugg bättre av att jag hittade ett hål i mina favoritbyxor. Mitt hjärta grät. Tog med mig hunden på skogstur efter frukosten. Fortfarande iklädd samma byxor. Ville inte ta in att de nu är förstörda & bar dem i ren protest. Kan nog inte kalla det skogstur förresten. Hann knappt gå femhundra meter in i skogen innan klaustrofobin kickade in. Har inget lokalsinne heller & att gå vilse stod inte bland topp tio på to do-listan.
Saga kom vid två & vände dagen. Efter att ha köpt lördagsgott, kokat te & bänkat oss i soffan med "Me, Earl and the dying girl" var humöret räddat. John Green får topp betyg once again. Grät till och med en skvätt. Sitter i skrivande stund & funderar på att arrangera begravning. För byxorna då. De förtjänar ändå ett värdigt avslut. Tål att tänkas på.

Du duger alltid <3​

Likes

Comments

Avslutade just senaste avsnittet av Riverdale. Känns lovande. Svävar fortfarande på moln efter kvällens hemmagjorda chokladsås med glass!! Det mina vänner är magi i en skål. To die FoR ! Ska drömma om dig nu & vakna först när det blivit ljust ute. Ha sovmorgon med andra ord. Vi går ju mot mörka tider nu.

Sköt om dig. Tyckt om dig. Glöm inte det <3

Du duger alltid <3​

Likes

Comments