Header

Kom hem vid fyra och drog i mig inte en, men två mackor som jag sköljde ner med te. Nu har jag fallit huvudstupa ner i sängen och för varje minut som går sjunker jag längre ner i madrassen. Mina ben är bortdomnade och förlamningen krampar runt hjärtat. Inte för att det bekymrar mig då. Har inga planer på att flytta mig mer idag. Det är lillördag för dig som missat och lillördagar är bra. Lyssnar på rättegångspodden, men mina ögonlock är tunga. Så, så tunga. Vill inte somna, men det kanske råkar bli så. Vissa saker kan man inte kontrollera. Man kan ju inte det. Fryser för ovanlighetens skull inte om fötterna och min garderob är fortfarande organiserad. På ett hyfsat plan åtminstone. Ska äta tacos ikväll, men jag är mätt. Mätt efter att ha ätit inte en, men två mackor. Plus te. Nöjd, stolt och mätt såklart. Jätte mätt.

Xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hemma. Engelskan blev inställd och jag hade i vanlig ordning sovmorgon. Inte bitter alltså. Snön har regnat bort för tusende gången och jag är chockad över att det fortfarande förvånar mig. Att snön aldrig lyckas besegra regnet. Övervägde att sticka in till gymmet, men Lova skrev precis att hon firar 6000 dagar på jorden. Stort ändå. Tänk hur många låtar man hinner lyssna på på 6000 dagar. Eller hur många andetag man hinner ta. Enormt många. Ska fira med kaffe och kaka och kalashatt på huvudet och försöka att ignorera högen med träningskläder som stirrar mig långt in i själen. Hängväxterna i taket kämpar mot torkan och jag är tveksam över om det verkligen finns hopp kvar. Kanske är det bristen på kärlek som gör att de inte vill sammarbeta. Men jag kan inte säga med säkerhet. Något som dock är säkert är att jag måste släppa ner min tofs om jag vill behålla håret på huvudet och mina kinder är röd rosiga. Har du en fin tisdag? Hoppas det. Ta hand om dig, vi hörs.

​​​​Igår kom tröjan som jag beställde i oktober, på tiden ändå. 

Likes

Comments

Sitter på tåget mot Falkenberg. Morfar fyller år idag och vi ska såklart dit och fira. Åt blåbärspannkakor till frukost, men det läkte inte alls hålrummet i magen. Till min stora förvåning då. Håller tummarna för att det bjuds på tårta och om jag känner mormor rätt så kommer jag inte att bli besviken. Är framme om cirka fyra minuter och om jag känner även morfar rätt står han redan och väntar på stationen. Lilla morfar, Så snäll och söt och fin och redan 74 jordsnurr. Det skaver i hjärtat, men det kan inte hjälpas. Det kan ju inte det. Hans varma famn som håller mig så hårt. Som håller mig så trygg. Vill inte behöva släppa taget. Någonsin. 

Likes

Comments

Be strong when you are weak

Likes

Comments

17.39 och fredag. Det kliar på mitt vänstra skulderblad, men min träningsvärk är så brutal att det inte är värt risken att behöva röra på armarna för mycket. Om så bara en millimeter. Det säger en del. Om smärtan då. Vi ska äta citronpasta ikväll och jag överväger om det trots det är värt att föräta sig på chips innan. Kanske. Har inte bestämt mig än. Mamma hackar grönsaksstavar trots att vi inte har dipp hemma och det snöade innan. Minimalt då. Såklart. 17.44 och fortfarande fredag. Det går bra.

Fin helg på dig, du är värd. Jätte värd.

Likes

Comments

#9. Att lyssna på en låt och känna hur hela hjärtat sjunger med och varenda cell i kroppen vibrerar.

Likes

Comments

Jag åt lasagne till kvällsmat och mina fötter har nått en ny nivå av kallhet. Slutade 10.30 och efter det stack vi in till stan för att luncha på greek grill. Erika ville ha thai, men hon röstades ner. 6 mot 1 är nämligen ett rätt hårt motstånd. Måste skriva en faktatext om Eminems liv till engelskan, men om man bortser från det så sörjer jag inte. Det är lillördag och jag har glömt bort vad det innebär att vara bitter. Mamma tyckte att jag såg kär ut när hon stack in huvudet i dörrspringan innan och jag tror att hon har rätt. Är nog kär i livet och om du kan tänka dig något finare att älska än just livet så blir jag förvånad. Imponerad, ja. Men förvånad. Hoppas att du också är det. Förälskad i livet då. Och att du älskar dig själv. Alltid.

Likes

Comments

Solen lös innan mörkret kom och gjorde så att hela världen slocknade. Alla andra dagar skulle det ha slagit en dubbelknut runt vilket glädjefyllt hjärta som helst, men inte idag. Idag är jag glad. Glad och lycklig. Inte bitter. Inte alls. Körde trappintervaller innan kvällsmaten och mängden kalluft som svaldes fick det att spränga i lungorna. Annars var det kul. Efteråt då. Mamma kom precis med kaffe eftersom att jag bestämt nekade kvällsfikan, vilket såhär i efterhand känns rätt dumt. Korkat till och med. Känner tomrummet i magen. Och i själen. Mitt sockerberoende samvete ger mig en klapp på axeln, men bakom bröstkorgen brister hjärtat i tusen bitar. Mina fötter fryser och jag är som vanligt för lat för att hämta raggsockor. Allt är i sin ordning. Har sovmorgon imorgon. Och i övermorgon. Och dagen efter det. Lykos mig.

Likes

Comments

21.27 och jag är trött på måndagsdepp nu. Vill se vad tisdag har att erbjuda. Dröm sött.

Likes

Comments