God morgon?

Det kan man nog fan diskutera i alla fall!

Sitter just nu och funderar på vad fasen man kan göra idag. Mer än att blogga. Det skulle ju bli sol idag hela dagen så man får ju hoppas på att man kan göra något som är kul.

Har dem senaste dagarna suttit och tittat på saker för att skaffat MC. Men vet inte helt vad jag ska ha för typ av mc. Dock vet jag att jag inte ska ha en glidare utan de t blir en sportigare variant. Då jag sitter mycket bättre på en mc när man sitter lite mer böjd med knäna.


Men nu till den svåra saken. Jag vet ju inte om vilken modell som blir bäst för mig. för den kan ju inte vara för tung eller för bred med tanke på att jag ska ju kunna köra den. Samt att jag måste ju faktiskt kunna ha fötterna på marken också så jag inte trillar.


Men men kommer nog på något som man kan hitta.

Men ha det hundragunnar tills jag skriver igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagen började med att B väckte mig och sa att det var dags att gå upp. Vi skulle nämligen iväg och hjälpa Bs pappa med växthuset som dem hade köpt. Så det var bara att klä på sig och äta frukost efter att B hade tjatat om att jag måste bli bättre på att käka frukost!


Sen bar det av med bilen! Först blev det ett pitstop för att hämta impregneringsmedel till tältet som skulle impregneras inför Sweden rock veckan som B ska till. Men sen bar det av mot landet för att fixa växthuset

Tältet blev i alla fall impregnerat med en hel flaska impregneringsmedel så det borde i alla fall vara lite vattentätt i alla fall! Men det få B bedöma när han väl använder det på Sweden Rock!

Fint blev det och trotts att det blåste en himla massa och att det blåste kallt så blev det ju ändå bra och inget gick sönder heller. Utan det gick väldigt smärtfritt faktiskt. Dock var jag mest steg tyngd så att stegen kunde hålla sig stadig medans B eller Bs pappa var uppe på stegen. Men lite nytta blev det gjort i alla fall för min del också! Känns bra!

Här är det färdiga resultatet! Fint ska det vara! Älska verkligen denna trädgården.

Som tack för hjälpen så blev det Grillade revbensspjäll och klyftpotatis med diverse tillbehören! Gott som fan var det efter man hade hjälpt med växthuset!

Sen bar det av hemåt faktiskt! Så känns väldigt skönt att vara hemma igen efter att ha varit borta en hel dag! Så får vi se vad det blir för några äventyr

Men ni får ha det hundragunnar tills jag skriver nästa gång!

Likes

Comments

Det blåser ju utav bara fan! Kallt och mög ju! Vart är sommaren någonstans?

Men nu ska jag inte klaga! Kan ju har varit värre än vad man har det. Idag är en dag när jag faktiskt mår okej! Känns bra!

Har ju varit i full gång med att fota varje timme nu:p så får vi se hur det ser ut ikväll!

Ni får ha det hundragunnar tills jag skriver igen!

Likes

Comments

Jag vet att den superkraftens om jag hade valt är absolut ADHD utan tvekan.

Ja,måste ju säga att det är en kraft som jag känner känns bra när man kan ha det på ett bra sätt. Ja, min ADHD har fått mig att komma såååååå sjukt mycket längre än vad jag föreställt mig på många olika plan...

Jag har ju till exempel. Det var så många som sa att jag faktiskt inte skulle klara av att gå i gymnasiet i Norrköping. Men jag klarade ju det.. Sen när jag flyttade upp till Stockholm så fick jag ju jobb och grejer vilket var skönt! Men detta också tack vare min ADHD och min starka vilja.

Just nu kan jag faktiskt inte direkt så mycket om ADHD.. Tänkte att jag ska ta reda på mer om ADHD och vad det kan finnas för olika stipendier och vad man kan söka för olika saker!

Det ända jag vet att jag har det och att det är skitstörigt att ha det när man inte har en normal vardag med rutiner och grejer.

Har ni något tips på vad som man kan göra och vilka tips som ni har om ni har ADHD.

Ha det hundragunnar tills jag skriver igen!


Likes

Comments

En bild i timmen heter bloggiden!

Ideen går ut på att man ska ta en bild i timmen under en hel dag!

Imorgon ska vi ut till B´s far och hjälpa han med en grej! Så från det jag vaknar till vi kommer hem på kvällen ska jag fota en gång i timmen. Ska bli kul!

Har ni själv gjort denna idéen någon gång så länka gärna

Men ha det hundragunnar tills jag skriver nästa gång!

Likes

Comments

Går galet jävla snabbt och väldigt snabbt när det gäller veckorna också!

Ikväll blir det med B och iväg på äventyr! Så kanske kan blogga därifrån. Vi får se helt enkelt! Om jag ens pallar! Dumma väder! Om inte annars så blir det ikväll!

Dagen i sig har inte varit så mega givande utan mest en dag som gick åt till att fixa lite saker i bloggen.

Sen var det sista dagen på min känsloskolan. En väldigt givande kurs faktiskt!

Men nu ska jag vidare!

Ha det hundragunnar tills jag skriver igen.

Likes

Comments

Blev liiiiite mer annorlunda än vad jag hade tänkt.

Blev inget direkt bloggande igår. Men idag ska jag blogga hade jag tänkt! Eller ja! Jag har ju en massa som jag ska göra idag... jag och B ska slänga skit på tippen från min lägenhet. Sen ska vi eventuellt hämta soffa i Helsingborg. Så mitt hem kan se lite mer ut som ett hem.

Men nu ska jag kila vidare!

Ha det hundragunnar tills jag skriver igen!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Måste fan säga att dessa är mina absoluta favoriter under sommaren.. Dock har jag ett problem med mina fötter och detta beror ju på att jag får lätt skoskav och som gärna blir köttätande om jag låter det gå för långt.

Men det är absolut ett par skor som ni ska kolla in om ni vill ha en billig och väldigt prisvärd sko under sommaren.

Ha det hundragunnar tills jag skriver nästa gång!

Likes

Comments

Mitt andra hemland! Danmark!!

Idag ska jag och B till farmor en runda! Ska bli en massa mys! För det första har jag inte varit i Dk på lääääääääääänge inte för nöjes skull i alla fall! Så det ska bli najs! Sen att man får träffa farmor och farfar!

Är inte helt fel det heller även om det kan bli lite språkproblem. Men det ska bli gött!

Kommer nog blogga från Dk också om jag känner mig själv rätt!

Ha det hundragunnar tills nästa inlägg kommer.

Likes

Comments