Det var ju verkligen inte igår jag skrev min blogg alls.. Dock känns det som en hel evighet sen man skrev i bloggen!

Har ju hänt en del. Bland annat så har jag ju klarat halkan och sen har jag ju klarat det förbannade kortet! Känns såååååååååå grymt skönt att jag har klarat det. Dock är det ruskigt tråkigt att inte ha en bil. Men det är en helt annan femma!

Har inte mått helt hundra heller så det har ju varit en anledning till att jag inte har bloggat heller. En efterhängsen ögoninflammation har också hängt mig i hasorna dem senaste 2 månaderna. Men nu är jag typ frisk inte helt dock.

Hoppas inte att jag kommer få bloggtorka igen. Men det är inte mitt mål i alla fall.

Just det! Jag har ju fått lägenhet också! Känns bra men väldigt ensamt. Tror ju att jag tycker det är ensamt för att jag inte har kommit i ordning helt som jag vill.

Nej, Nu ska jag lägga mig!

Ha det bra så hörs vi i nästa inlägg!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kan ju säga att jag kommer slänga den jävla teoriböckerna när jag får mitt körkort.

​Brukar inte tröttna på en lärobok som jag verkligen har gjort på teoriboken. Saken är det hade jag inte haft dyslexi hade jag nog inte haft lika svårt i alla fall..

Men men skam den som ger sig.. För kortet ska vara i min hand i alla fall.

Annars idag har det varit mest teori.. Men var även på en lägenhetsvisning idag. Dock var lägenheten inget för mig känner jag. Det var kvälls/eftermiddagssol som man hade vilket inte jag gillar när det bara är en etta.

Men ska ju lyckligtvis och kolla på en etta till imorgon så jag hoppas på tredje lägenheten gillt nu. Plus att hade det blivit den som jag kommer att titta på imorgon så kommer det att vara  rätt över gatan bara. Vilket är skönt men ändå inte så får ta mig en snabb funderare på vad jag vill.. Visst den var störst av alla men samtidigt så känner jag att jag får se vilken det blir. Dock så finns det badkar :D :D :D Vilket jag faktiskt älskar. 

Det finns inget kök som man kan vara direkt i heller.. Men får se hur det blir. Kan vara så olyckligt att jag inte får någon av dem alls..

Men men ska vidare i texten nu! 

Ha det bra så hörs vi i nästa inlägg.

Likes

Comments

Såååååå jävla gött!!

Så gött att jag ska titta på min andra visning av tre denna veckan.. Men dock vill jag ha antingen den jag tittade på igår eller så vill jag ha den jag ska titta på idag :D Men samtidigt kan jag ju inte klaga på någon av dem när det gäller hyra.. Känns gött att jag kanske har mitt eget kyffe snart.. Dock är den jag ska titta på idag inte ledig förrän i December :/ Men kan vara värt det om den är fin! Vilket jag hoppas!

Idag annars blir det det vanliga med en tur med snabeldraken och sen blir det teori.. Den måste ju sättas innan onsdag! Så pang på för tusan! Klara det ska jag i alla fall!

Just det! Dem knäppa fibergubbarna kom ju idag! Haha inte för att jag kommer ha sådan nytta av fibern men ja... Det är ju exet som kommer använda det när jag kommer att flytta.

Men men nu ska snabeldraken ut på en runda och fixa lite sen blir det teori!

Ha det bra så hörs vi i nästa blogginlägg!

Likes

Comments

Sitter påväg hem från ett möte med pappa! Känns skönt att få träffa pappa en stund!

Ha det bra så hörs vi i nästa inlägg.

Likes

Comments

Saknar Stockholm så otroligt mycket!

Visst mina nära och kära här nere tycker jag är knäpp som gillar vardags stressen där uppe. Men jag kan ju säga att jag var mindre stressad mentalt där uppe än vad jag är här nere.

Dessutom så kunde man släppa en fis utan att hela Stockholm visste det och hörde av sig. Det är just anonymiteten som jag älskade med Stockholm!

Sen kan jag ju inte säga att jag inte älskar miljön där uppe och även hur människor kunde vara (nej inte alla). Kan ju säga att var sjukt varierande typer av folk som jag träffade där uppe och som jag umgicks med uppe i Stockholm.

Något som jag verkligen saknar där uppe är att man kan gå i gamla stan oavsett vilken årstid och det var lika fint när som.

Givetvis får man inte glömma Skansen eller Gröna Lund!

Bildresultat för stockholm

​Nej nu ska jag sluta dagdrömma och komma vidare i texten!

Ha det bra alla så hörs vi i nästa inlägg

Likes

Comments

Att jag har fått ett erbjudande till på en annan lägenhet som verkar vara lite mer i min stil! 

Så denna veckan är det två visningar änsålänge när det gäller lägenhet. Känns gött att det äntligen är min tur att komma på fötter igen.!!

Känns så jävla bra att börja komma tillbaka till sitt eget igen när allt har varit som det har varit..

Nu ska jag vidare i texten! Ha det bra alla så hörs vi i nästa inlägg!

Likes

Comments

Det är just det jag ska ha i eftermiddag. Kan ju säg att penna och papper ska med!

​SKa bli skönt att kunna gå igenom de olika sakerna på körskolan idag.  Tänkte jag ska fixa det sista sen ska jag ner på körskolan  För att förbereda mig lite även innan lektionen börjar! Vill ju inte komma helt oförberedd. Det kommer nog gå bra i alla fall! Men har nu i alla fall körkortet i sikte! Känns bra!

Nu blir det att rensa kattlådorna för att sen se när jag sticker ner till Skolan. Inget bestämt än såklart!

Ha det bar alla så hörs vi i nästa inläggLikes

Comments

Ännu en bra nyhet till mig idag!

Har blivit erbjuden en lägenhet som jag ska titta på nästa vecka! Hoppas bara att jag får den eller om jag får den andra som jag har tittat på. Hade varit skönt att komma till något eget och bara bestämma allt själv. Dock är det en massa som ska fixas och letas upp och grejas innan det blir en flytt.

Men det kommer nog att lösa sig. Ska ju bara lösa sig med att börja jobba igen och grejer. 

Glad är jag i alla fall! Bara hålla tummarna att jag får den eller att jag får ett annat erbjudande! Men som sagt! Nästa vecka får jag se hur den ser ut och sen får vi ta det där efter. Dock var det bara med kokvrå.. så ja vi får se vad det blir.

Ha det bra så hörs vi i nästa inlägg!Likes

Comments

Så förbannat jävla gott!!!

Nu jävlar har jag klarat dem jävla datortesten! Nu är det bara repetitionstesten kvar! Känns bra som fan!

Dock gjorde jag ett test nu efter jag var klar med den andra och då kan jag säga att jag faila BIG TIME.. Kan ju säga att det var inte bra poäng i alla fall! Men så kan det gå när alla hjärncellerna är på väg i säng.
Men känns skönt att ha det avklarat!
Nu jävlar är det bara det sista kvar!

Klarade ju halkan igår med! Kan ju säga att jag blev positivt överraskad över vilken förmåga man har när det gäller att väja för något eller vilken reflex jag fick när jag fick sladd.. Men det var ruskigt roligt att ha klarat allt i alla fall! Känns skönt att inte behöva ha det på mina axlar eller i min ryggsäck utan nu kan jag bocka av det i mitt protokoll!

Ikväll känner jag att det faktiskt är lite förtjänt att ta lite ledigt känner jag. Ska visserligen med en vän ut på ett hemligt uppdrag men sen skulle det nog funka med att slappna av.

Får se vad kvällen annars bjuder på!

Ha det bra så hörs vi i nästa inlägg

Likes

Comments